Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 62 070
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Sotd Michael Kors Wonderlust Sublime. ММ цял ден отбеляза колко хубаво мириша. В неподходящото време, този парфюм ме кара да ми се гади буквално, днес е красив. Странен вкус има и ММ. Винаги отбелязва този и Escada Celebrate now.

# 256
Този  Iris Malika Chopard. Не мисля, че ще стане форумна любов, но почитателите на Бушронския е добре да го пробват.
Добре, че не го поръчах, не харесвам този на Бушерон.

# 257
А на мен Bottega Veneta ми е една от най-любимите марки, ноооо.... за чанти и обувки!:stuck_out_tongue_winking_eye:
В хотелите Maxx royal в Турция цялата козметика за баня, както и
набори от парфюми и аромати за стаята е на Bottega. Там за първи път преди години ги пробвах,  но и на мен не ми допадат изобщо като аромат.

Днес бях софиянка и на излизане от Хепи в Парадайз  вече стигаме почти до асансьорите  и отзад чувам суматоха. Обръщме се с ММ и гледам сервитьорът държи в ръце сметката и ни гони и след него тича и хостесата. Помислих, че нещо сме объркали сметката. Връщаме се обратно, а те ми казват, че тя му казала " Този аромат се носи от жената бързо да я догониш да я питаш за парфюма"
Докато разбера, направо се притесних какво става.
Виновникът, разбира се беше AniHeart Eyes

# 258
А за чанти и обувки и на мен ми е любима, но пак не мога да я нося, защото не мога да си я платя.

# 259
Да, Densi наистина са солени, но на практика са вечни/без логомании/ и един вид като инвестиция ги приемам.

# 260
Отворих я и пръснах веднъж. Хем ми харесва хем не ми харесва, интересна комбинация от нежна кожа и цитрус, (което моя нос интерпретира като бонбони за смучене, иди разбери) но на мен ми бие и малко на сапун.. което като се замисля вероятно е мъха. В нито един от парфюмите ми няма мъх и това е ново за мен. Grinning ще видя как ще се харесаме, но може и да се появи в размените много скоро.
Но пък, да, не е прекалено женствен от което се опасявах.

Впрочем пробвах Narciso Rodriguez for her EDP в една парфюмерия днес и пак ми мирише по-онзи кисел начин.. мислех си, че на моята бутилка и е изтекъл срока на годност, но май не е от това. Преди толкова обичах Narciso for her Cry сега ми е гаден..

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 19:02 от Lazuli

# 261
Кое отворихте и пръснахте?

# 262
Bottega Veneta

И вече е пудрен, тип пудра за лице или червило.

Нямаше да е проблем ако обичах грим, но едно от главните неща които избягвам в парфюмите са ароматите на грим, пудра и червило Sweat Smile

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 06:52 от Lazuli

# 263
Този  Iris Malika Chopard. Не мисля, че ще стане форумна любов, но почитателите на Бушронския е добре да го пробват.
Като имам Ириса на Бушерон, трябва ли ми Iris Malika? В смисъл еднакъв вайб ли имат, но са различни или си приличат като аромат?

# 264
Азалия, не се отказвайте от тест. Аз не харесвам Ириса на Бушерон, но Malika много ми хареса, той се стеле по кожата по красив начин.

# 265
И аз си взех моя , не прилича на Бушронския. Него го размених отдавна , почти не го усещах. Този е по-цветно сладък,  боровинки се усещат като оная фанта виолетовата.. Подправките не различавам , явно само го правят ро - присъствен. Не е много излъчващ и изобщо не ви е за зима...
Аз го харесах ,въпреки че с ирисите не ми е лесно.
Добре направен и класен парфюм..

# 266
Именно, както е казала Денси, не харесвана е Венета. За цени не става въпрос. Аз много харесвам почти всичко от  парфюмите им, с изключение на Илузионе серията.
За чанти и обувки, не ми допадат особено, чантата пелмен и тези тип възглавничка са ми смешни. Но както някои от вас знаят, аз в ежедневието съм с гумени ботуши или туристически обувки и раница, та съм много далече от всичко лускозно що се касаят дрехи и аксесоари.
Единствено за парфюми и кремове за лице плащам за дизайнерски творения.
Като стана дума за Нарцисо, той ми е пълен любимец обаче - ако имах възможност, щях да нося всичко от  тази къща, прекрасни тоалети и парфюми правят. For Her EdP i Edt и при мен понякога показват някаква киселица, не се разбираме особено. Но почти всички други са ми на сърце.
Последно си купих NR for her L'eau. Това ми е най-милият и нежен парфюм и го препоръчвам на всички, които търсят такъв тип, но черния и розовия не правят добра комбинация с кожата и аурата им.

# 267
# 268
Ех, Кристалче как ме зарадва!
Другата седмица сме в Париж, определено ще скокна да го пробвам и вероятно купя😀

# 269
Днес, за пореден път, Вселената си направи "дебелашка" шега с мен! Подариха ми две мостри по 1,2мл. на Frederic Malle Eau De Magnolia и Iris Poudre. Магнолията е unisex, но в нея, според мен, всичко си е дамско. Прекрасен е! Има бергамот, но дори аз, не го възприех като цитрусов, в нито един момент. Много е траен, въпреки, че е Edt. Пръснах се на обяд, усещах го през целия ден при движение на ръката ми. Не съм си завирала носа, както често ми се случва. Много свеж, пролетен, лек, но присъствен. Нищо тежко и "бодливо". Ветивер, пачули, мъх, кедър, амбър... Аз, разбира се, не мога да усетя съставките, както ги изредих. Но са така добре съчетани, толкова по вкуса ми, че ми става приятно и се исмихвам. Дотук, щастливата част. Другата, много е скъп! Обаче, честно да ви кажа, ако можех, бих си го купила. Утре ще пробвам "ириса" и ще ви го разкажа (доколкото мога) Ех, светът е пълен с прекрасни ухания. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт