Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 62 067
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Магде, и аз съм голям почитател на Frederic Malle Eau De Magnolia , прекрасен парфюм.Можеш да си купиш 10мл. с код цената му е добра.

# 271
Айййй, Магде ❤️
уцели ме в сърцето, утре ще мина да ги тествам.
Брайт, кода за къде важи? Мерси

# 272
Не съм сигурна за код, но тук има 10 мл Фредерик Мал https://www.deliriumexclusive.com/bg/aromati-aromati-eau-de-toil … e-toilette-638996

# 273
  • Бургас
За Делириум.

# 274
Айййй, Магде ❤️
Мила Bright, и аз "мерси"!:heart:
Аз... освен в Delirium, не знам друго място. Hug

# 275
Айййй, Магде ❤️
ИЗВИНЕТЕ, объркала съм нещо.

# 276
  • The Evergreen State
Брайт, мерси че сподели за новия Шанел. Набелязвам го веднага за тест. Темата ми е изключително полезна винаги, и като източник на информация, източник на вдъхновение и просто като глътка въздух и релакс когато ми е необходимо.
Напоследък страничката ми във Фрагрантика е парад на парфюмни спомени. Списъка ми със желания набъбна още с някои много отдавна забравени парфюми които са ме омайвали през годините. Някои от тях се намират все още, други - не. Дали изобщо ще стигна до покупка на някой от тях - съмнява ме, но тази игра на подреждане и пренареждане на бутилките ме развлича. Рядко обръщам поглед към преди, но понякога си давам сметка колко много парфюми минават и заминават, а са красиви произведения, ех както казва Магда по-горе - светът е пълен с красиви аромати наистина.

Пръскам тези дни два позабравени в шкафчето ми парфюма - Chanel Chance Eau Vive както и Bvlgari Mon Jasmin. Пролетно ми е с тях. Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

# 277
Привет парфюмни! Tърсих нещо свежо лятно на добра цена ,дано се спогодим.

# 278
Добро утро!

Този парфюм много го хвали Sarah Mayes от youtube. Не бил много траен, но страхотна роза. Миналото лято му се чудех да ли да не го взема, но така и не стигнах до покупка.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 20:30 от Lazuli

# 279
Стрелях насляпо ,30 мл., така че бързо ще свърши ще пиша  като дойдe.

# 280
И аз го загледах, чакам ви да пишете. Hug

# 281
Е така кажете. Аз го обичам от години това Ferre.
Не е за всеки, но е свежо, розово и красиво.
Много съм тъжна че не е при мен да го ползвам сега пролетно време. Смятам че е доста женствен и приятен.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 09:36 от Lale_Lili

# 282
Ferre Rose е много близък до Premier Jour, въпреки че пирамидите им по описание са съвсем различни. Много нежна, мека и ефирна роза, доста далеч от типичната представа за розов аромат.
 Rose е дело на Кюркджян отпреди да стане известен и да основе собствена къща. Както и Green tea на Елизабет Арден. И двата парфюма са супер евтини, но класата си личи.

# 283
  • The Evergreen State
Тъкмо и аз гледах това Ferre Rose днес, и аз го намирам на добра цена. Познавам оригиналното https://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/Ferre-Eau-de-Parfum-166.html, Ferre Rose не познавам за съжаление. Оригиналното ми беше много любимо навремето, бях си го купила при една командировка от Виена.
Ferre Rose както е на изгодна цена бих взела само заради това че шишенцето е същото като другото. Пирамидата на оригиналното обаче има нещо общо с това парфюмче което също не съм тествала - https://www.fragrantica.com/perfume/Gianfranco-Ferre/Camicia-113-31694.html. Ще се радвам ако някой сподели нещо за него ако го познава.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 09:28 от Athena

# 284
GG_BG го каза най-добре. Класата си личи, за мен това описание, а и останалото споменато е най-точно. Не ме бива в описанията, но добре че тук сме много и вкусовете ни се преплитат.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 09:36 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт