Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 61 941
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Prada Infusiite са добре направени, бадемовата не съм я тествала, но предполагам ще ми хареса както и останалите от серията.

Азалия, благодаря за съвета, със сигурност ще го пробвам, последно взех един кипарис от серията за либето, седи му супер.

Magda, има един парфюм с твоето име - Magda и по пирамида във фрагрантка има горчиви бадеми /Амарето

# 616
Al, това не го очаквах! Тук ме изненада! Simple Smile

# 617
Вече сте споменали две от моите три бадемчета.

Бадемовата ифузия на Прада е сапунена, но много подходяща за големите жеги, създава усещане за чистота, а аз инак никак не обичам сапунени аромати.
Беше сляпа покупка, но се спогодих с него.

На Аква ди Парма нося и през лятото и ми е супер приятен, не в най - адските жеги, разбира се.

Daima Fragonard ми е фаворит за зимата, най - сладък е от трите, изключително мек и уютен.

Щях да забравя и Dent de Lait, но млечното зъбче не е масово харесвано, носила съм го само през зимата, ледено е като усещане и не смея да го препоръчам.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 10:13 от silver pearl

# 618
Този парфюм Магда много ми харесва!
Бадеми се сещам веднага за  Girl of now.

# 619
  • The Evergreen State
Привет мили момичета и момчета. След запознанството ми с Wind Flowers на Creed, силната емоция която извика и разочарованието ми колко е скъп не се стърпях и си поръчах една малка 30ца Coco Mademoiselle Intense Chanel. Много харесах Wind Flowers. Макар че като аромат има допирни точки с Ла Ви е Бел, който също обмислях, Wind Flowers е по-фин, захарта и плътността в Ла Ви Е Бел ми идват малко в повече.
Coco Mademoiselle не е точно близък като аромат но определено ми носи същия вайб - аромат който е просто красив и с класа.

В този ред на мисли, има много такива брандове които носят този вайб на класа и красота. Стига човек, да има въображение може да бъде колкото бюджетен си иска и да замества и пришива вълнение към който парфюм го отнесе въображението. Знам и за фразата - "да, ама не е същия" и преди години определено бих се съгласила, сега обаче не мисля вече така.

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 22:04 от Athena

# 620
  • Бургас
Станахме две луди по Wind Flowers.Smiley За огромно мое съжаление нито с Коко Мадмоазел едп или Интенз версията мога да го заместя, нито с ЛВЕБ.Крийда е изящен в него всичко е изпипано не , че другите са лоши, напротив страхотни са и трите парфюма.Не ми го заменят обаче, когато се докоснеш до такова съвършенство е трудно да му търсиш алтернативи поне според мен.Най- вероятно ще го поръчам съвсем скоро.

# 621
  • The Evergreen State
Хаха Брайт, наистина е много хубав. Но пак си е до кой какво обича да носи като цяло, днес съм с Mon Guerlain. Мисля че който харесва такъв тип парфюми като Мон Герлен, Алюр на Шанел, Коко Мадмоазел, Делина, Мис Диор и прочие би харесал тази прелест на Крийд. Но не на всеки му се носят такива.
Те са от този класическия тип парфюми които очакваш да намериш по парфюмериите във всяка точка на света, наредени в красиви бутилки, сока в неизменното розово (всякакви нюанси), спретнати, красиви и ултра женствени. Идеални са за подарък понеже качеството и реномето на марката гарантира да се харесат, но за много парфюмно обсебени нямат достатъчно уникалност и са скучни.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 03:42 от Athena

# 622
Може ли някой да сподели мнение за Atelier Cologne Vanille Insensee? И ако има писано за него да ме насочите в коя тема да гледам - тази или предходната?

# 623
Regalia43,
Не отговаря на името си. Ванилията не е доминанта. На мен, не ми хареса. Трябва да го пробвате.

# 624
Може ли някой да сподели мнение за Atelier Cologne Vanille Insensee? И ако има писано за него да ме насочите в коя тема да гледам - тази или предходната?
Много е хубав. Неплътна, красива ванилия точно за сега. С цитруси и мек ветивер. Има голяма прилика с Eau Duelle Diptique. Добра трайност и средно излъчване.
За мен е най- добрият парфюм на марката.

# 625
Значи, бъркам. Не взимайте под внимание написаното от мен.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 08:18 от Magda Dimitrova

# 626
Със сигурност няма такова нещо. Всеки усеща даден парфюм по различен начин в зависимост от химията, която прави с кожата. Няма грешно и вярно тук.

# 627
  • Sofia
Момичета, някой познава ли този аромат? Ще ми се лично мнение, не вярвам на ревютата във Фрагрантика Simple Smile

https://www.fragrantica.com/perfume/Carthusia/Gelsomini-di-Capri-2017-46668.html

# 628
  • София
Vanille Insensee е много хубава дървесно-опушена ванилия. Цитруси усещам в началото. Мек, комфортен и добре бленднат.

# 629
  • Пловдив
При мен Vanille Insensee се разви като синтетична ванилия. Не успях да му оценя качествата и се разделих с него.

Общи условия

Активация на акаунт