Професионални серии за коса - тема 155

• 70 964
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Относно Joico, любимата ми тяхна серия е Moisture surge. Неведнъж съм ги препоръчвала, но шамоанът и балсамът, даже главно шампоанът.
Маската не ми допадна.
Тежка е и то по неприятен начин.
Моята коса е с тънък косъм но държи на тежки продукти и тази маска е един от малкото които не и допадна.
Нито ми разплете косата, нито ми я напои а само ми я утежни, доста кофти комбинация.
Балсамът не е лош но го усещам как по-скоро прави слой върху косъма, а не прониква вътре в него. Затова за хидратиращ шампоан бих препоръчала по-скоро този на филип кингсли.
Та обикновенно когато искам ударна хидратация ползвам шампоанът от тази серия на Joico и балсамът на кингсли лилавият или маската с кафявата капачка на Marrocanoil.
Относно k-pak, освен протеиновите шампоан и балсам, има и терапията на Joico ит 4 дтъпки - ДПШ k-pak, който не е уау и може според мен да се ползва др дпш за първа стъпка (аз лично харесвам този на label m), cuticle sealer втора стъпка (може и да се изпусне), intense reconstructor за трета стъпка , който е силна протеинова маска която силно препоръчвам и intense hydrator за четвърта стъпка който също препоръчвам.
Цялата терапия е разкошна с уговорката че си е силна и е за коси в нужда.
Ако някой просто иска профилактична серия може да заложи на шампоана и балсама от к пак серията или да ползва за маска само хидратора без реконструктора след к-пак шампоана.
Страхотно го разнищи, благодаря ти! Значи все пак хидратора си е протеин, нали?

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 13:29 от OliaMirchovska

# 151

Момичета някой отзиви за този сешоар , или Парлукса. Фризьорката ми каза , че този е по-добър и щадящ.

# 152
  • София
Според мен няма как да се сравни Парлукс с Филипс. Все едно да сравняваме ябълки с круши. Парлукс е профи сешоар, не знам какво е имала предвид фризьорката ти. Тя с този Филипс ли работи?

# 153
Според мен няма как да се сравни Парлукс с Филипс. Все едно да сравняваме ябълки с круши. Парлукс е профи сешоар, не знам какво е имала предвид фризьорката ти. Тя с този Филипс ли работи?

В салона използва Парлукс, за себе си взе Филипса. А и имайки предвид цената на филипса е по-висока.

# 154
  • София
Филипс е 1800 вата, Парлукс Aylon 2250. Погледнах безумната цена на Филипс и се впечатлих 😂😂😂. Все пак зависи какво таргетирате. В комплекта Парлукс няма дифузер, купува се допълнително.

# 155
  • Някъде там
Имате ли отизиви за олиото на лалга, ето това https://www.zlatnaribka.com/revitalizirashto-olio-s-algae-za-bly … KYYS09TfYmtIianh4

# 156
Филипс е 1800 вата, Парлукс Aylon 2250. Погледнах безумната цена на Филипс и се впечатлих 😂😂😂. Все пак зависи какво таргетирате. В комплекта Парлукс няма дифузер, купува се допълнително.

Не съм специалист и затова попитах за мнение и опит, ако някой го е използвал и има впечатления от него.Това , което ми обясниха е разликата в самият мотор, което било важно при честа употреба също.  Както и приставката за масажиране на скалпа и това, че автоматично може да си задава колко силно и топло да издухва според косъма. В интернет доста четох , дават го за по-добър пред Парлукса. В момента е намален на 449 , но не се купува всеки ден , и затова исках и вашето мнение. Blush

# 157
Дами, дайте ми идея каква хидратираща серия да си взема. С руса коса съм, ползвам от доста време Lakme Bio Argan шампоан и маска, доволна съм, но ми се иска да ги сменя. Четох предните мнения за Joico и съм в чуденка.. Дали да пробвам тъмно синята серия Moisture recovery или Hydrasplash? Каква е разликата между двете?

# 158
  • София
Дами, дайте ми идея каква хидратираща серия да си взема. С руса коса съм, ползвам от доста време Lakme Bio Argan шампоан и маска, доволна съм, но ми се иска да ги сменя. Четох предните мнения за Joico и съм в чуденка.. Дали да пробвам тъмно синята серия Moisture recovery или Hydrasplash? Каква е разликата между двете?

Hydrasplash е по-лека. Moisture - a е по-силната серия. Зависи от състоянието на косата.

# 159
  • София
Идвам с първи отзив от маската Hydro LPP и спрея на Ладор Keratin LPP
https://www.notino.bg/lador/hydro-lpp-dlboko-regenerirassha-mask … na-uvredena-kosa/

https://www.notino.bg/lador/before-care-keratin-ppt-keratinov-sprej/

Маската прави косата гладка, хлъзгава и silky под душа. След което пръснах спрея и разресах бързо по инструкция. Опасявах се, че маската може да ми натежи, т.к усещането под душа е като хипер хидратация. Но не! След изсушаване /с дифузер/ имах ОГРОМНА коса, с двоен обем, никакво утежняване, никакво сплескване и увисване. Това беше вчера, обикновено след като преспя и съм ползвала силна хидратация, на сутринта къдричките увисват. Но не, днес косата ми е също толкова обемна, подскачаща и лека. За мен и моята коса /изсветлявана, къдрава и суха, с нормален косъм/ продукта се държи като балансиран-протеинов след сушене, а под душа е като мега хидратация. Много съм доволна, мисля да взема още неща от марката. И без това в последно време ползвам само корейски продукти за лице, и смятам, че качество-цена е УАУ.

# 160
  • Пловдив
Момичета, използвали ли сте този крем на Лореал? https://www.zlatnaribka.com/vazstanovyavasht-i-izglazhdasht-krem … l?search=Steampod

Само с преса ли може да се ползва, или и със сешоар ще се постигне същия ефект?

# 161
В Нотино е два пъти по-евтин.

# 162
  • Пловдив
За, видях Simple Smile Бях отворила ЗР да чета описанието и коментари.

# 163
Момичета, използвали ли сте този крем на Лореал? https://www.zlatnaribka.com/vazstanovyavasht-i-izglazhdasht-krem … l?search=Steampod

Само с преса ли може да се ползва, или и със сешоар ще се постигне същия ефект?
Аз го имам но ми утежнява дължините, на мокра коса съм го слагала но не е моето и не го ползвам.

# 164
Ох много ме обърква тази K-pak серия на Joico. Кой от продуктите мога да използвам като по-силно изразен протеин? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт