Професионални серии за коса - тема 155

• 70 940
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Discipline Oleo-Relax маската силна хидратация ли е?
Тази маска е по-скоро протеинова и на 100% нищо неправеща. Мъча я от дълго време и нито веднъж не останах доволна от резултата.

# 76
ако си обръсна глвата и я бръсна постоянно няколко месеца според вас може ли
Бях чела някакво изследване, че с нарастване на дължината косъмът пак изтънява.

# 77
Здравейте Simple Smile

По въпроса за продуктите, които ми помагат да запазя прическата по-дълго, използвам Moroccainoil Smoothing Lotion. Като го нанасям на мокра коса. След като изсуша, я навивам с колана на хавлията и на сутринта имам прекрасно оформени къдрици като с маша.

Имам един въпрос. Вчера за пръв път поръчах продукт от Арлен. Заявих, че искам да взема продукта от физическия магазин. Статусът на поръчката е "Нова - заявена". Знаете ли какъв трябва да е статусът, за да отида и да си я взема? Ще получа ли е-мейл или друго известяване, че е готова за получаване?

# 78
Пишете им във фб и ги попитайте, а може и да им се обадите! Yum

# 79
Дали някой има опит с използването на ампулите Redken Cerafill Maximize

Целя уплътняване на косата и нови растежи. Набелязала съм и шампоан и балсам от серията Extreme.

# 80
Дали някой има опит с използването на ампулите Redken Cerafill Maximize

Целя уплътняване на косата и нови растежи. Набелязала съм и шампоан и балсам от серията Extreme.

Не съм ползвала ампулите, но съм ги заглеждала. Има и по-евтини вариянти на ампули с аминексил, имайте в предвид, че той е по скоро за косопад, а сериоксил е повече за сгъстяване и уплътняване.
Абсолютно ЗА покупката на Екстрийм шампоан и маска съм, много ги харесвам, за мен маската е по-добра от Архитект на Керастас, при мен след Екстрийм косата е напомпана, жилава и осезаемо плътна в крайчетата.

Новата ми придобивка благодарение на съвета на VanessaDe Heart са ш+Б Acidic Bonding. So far са на път да ми станат любимци, чак мисля да поръчам и финиш крема от серията. Ще ги ползвам още малко преди да напиша окончателно мнение.

# 81
  • Toronto
Някой да е ползвал тази серия? Да уточня,  че нямам косопад, просто косата ми е тънка. Дали ще помогне?

# 82
Привет, дами.

Реших да си купя шампоан на Керастас. Косата ми е гъста, но косъмът е тънък. Не е третирана. Притеснявам се единствено дали ще ми бъде прекалено силен шампоана.

Също исках да ви попитам - когато го взема, трябва ли да го редувам с друг или мога да си направя пълен цикъл само с него? (3 месеца или за колкото стигне?) Също - после след него ако пак мина на обиновен шампоан, това зле ли се отразява на косата?

Ето между кои два се чудя:

Densifique Bain Densité

Volumifique Bain Volume

И също да ви попитам - дали вашите мъже са пробвали Densifique Bain Densité Homme

Благодаря ви предварително! 😍

# 83
  • Някъде там
Има ли някой в темата,който да е  пробвал новата серия на Олиосета за изглаждане с масло от моринга.Много се изкушавам да си поръчам маската.

# 84
  • София
Daisy1 моят съвет е да не инвестираш в Ш на Керстаз, Б или М са супер, но Ш ако не е супер третирана косата е излишна глезотия според мен. Има много хубави Ш на 1/3 цена. Какво целите?

# 85
Daisy, аз бих ти препоръчала Генезис! Simple Smile
Денсифик е капризен шампоан, а този за обем необходим ли е, след като косата е гъста?

# 86
  • София
Привет. Косата ми е такава в момента - с руси кичури, който постоянно матирам с шампоан, с тънък косъм, бързо омазняваща се. До скоро борех ужасен косопад, но към момента са добре нещата. Привършвам ударно всички маски и шампоани и трябва да заредя нещо ново.
Скрит текст:

В момента ми свърши хидратираща серия на Джойко, кератиновата KayPro и имам още съвсем малко от серията за блясък Олиосета.
Какво бихте ме посъветвали да си взема ? Като цяло целя жива коса с блясък. Стилизанти не използвам. Обичам да усещам, че ми се изплъзва от ластика за коса Joy

# 87
Някой да е ползвал тази серия? Да уточня,  че нямам косопад, просто косата ми е тънка. Дали ще помогне?

Без драстична промяна за моята тънка коса, след няколко месечна употреба на серума.
Майка ми използва цялата серия с идеята за уплътняване отново без осезаема разлика.

# 88
  • Варна

Elena_of_Avalor
Щом харесваш бляскавите Олиесета защо не пробваш тия с Моринга? За кератиново третиране можеш да вземеш един филър техен.....Аз много го харесвам.
От последните ми тестове с чиста съвест бих ти препоръчала медавита  HUILE D’ETOILE. Разкош ще са на твоята прекрасна коса.

# 89
  • Toronto
Без драстична промяна за моята тънка коса, след няколко месечна употреба на серума.
Майка ми използва цялата серия с идеята за уплътняване отново без осезаема разлика.
Lorinda, много ти благодаря за отговора, да си спестя и пари, и надежди.

Общи условия

Активация на акаунт