Професионални серии за коса - тема 155

• 72 037
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Момичета,  да ви се оплача от Нотино.  Поръчах до Белгия 2 продукта на Tigi  и един коректор за очи. Tigi-тата са ок, но коректорът е без опаковка, отворен и почти празен?!? Видях обаче, че връщането не е безплатно.  Досега не съм имала подобни проблеми с Нотино, но вече ще гледам дали ще поръчвам оттам.Flushed

# 511
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран

Търся си и хидратиращ шампоан. Осъзнах, че всички досега, които съм ползвала са били протеинови.
За последно Olioseta, ама хидратация нямаше, не беше лош, но не е и нещо уау.

Пробвала ли си тези двата на Wella Professional?
https://www.zlatnaribka.com/shampoan/shampoani-za-suha-kosa/dalb … ri-enrich-shampoo
https://www.wella.com/professional/de-DE/products/spclassic-info … ampoo#/?_k=pn5kc4

В зависимост колко суха е косата, аз съм много доволна и от двата. Първият само обогатява и изглажда косъма, докато вторият предлага всички бенефитс на хидратиращ шампоан. Разликата в моята коса е от небето до земята след като ползвам него.

Иначе съм отворена за други препоръки за хидратиращ. Не че на Wella са лоши, но съм склонна да експериментирам.

Благодаря, ще пробвам по-скоро втория, дано и при мен сработи.
Иначе и аз продължавам търсенето, чудя се за Морокон и Алфапарф.

# 512
Jess, пробвай Наши Арган. Simple Smile

# 513
Ако се намажа с Olaplex 3 и след това се измия със серията Metal Detox на Лореал, ще измия ли Олаплекса? Един вид подходящи ли са един след друг или не?

# 514
Малко хвалби, биха били полезни за изрусени, тънки, супер жадни , обичащи хидратация коси:
-re boot маската на brave new hair
-Lakme новата маска ( арганова май се води пак)
- крем-спрея на Маракеш без изплакване
- не профи, но уау ( закупен за децата, ма пробвах и аз) уош енд голд шампоана с роза, без силикони- обем, блясък, нежно почистване. Розата е в челния списък съставки 😍

# 515
  • София
Здравейте!
Мнение за този сешоар?
https://www.zlatnaribka.com/butikov-seshoar-ceriotti-bi-plus

# 516
  • Бургас
Нямам мнение за конкретния сешоар, но забелязах, че другите модели на марката са с по-голяма скорост на въздуха и даже по-евтини.

# 517
Да похваля и аз една маска на Керастаз,  от която останах доволна.  Косата ми е изрусена,  на ниво 10, супер суха и безжизнена.  Даже Joico Moisture recovery не помагаше. Взех маската на Керастаз за фини коси, защото не исках утежняване. След първото миене усетих косата си подхранена, лъскава и жива. Не утежнява.

# 518
Като сме почнали с хвалбите, да покажа и аз една маска. Води се дълбоко възстановява ща, Lisap milano е производителят. Моята коса е слаба, с тънък косъм, боядисана, със сухи дължини и бавно омазняващ скалп. Втори път я ползвам вече, но не едно след друго. Усещам я като много подхранва ща с балансиран, мек, протеин, но не съм разбирателка. И двата пъти получих меко - жилава коса, блясък, плътност, все едно плитката ти става по - дебела. Маската няма парабени. Дадох за проба на две мои близки, но още не са я пробвали, за да ви дам и тяхното мнение. С чуплива коса съм и маската леко ми изправи косата. Иначе не получих омазняване и утежняване.

Забравих да кажа, че се нанася и на скалпа. Премахвала косопад и раздразнение, но в момента нямам такива оплаквания, за да кажа, дали действа и в тази насока

Последна редакция: нд, 12 юни 2022, 16:58 от m1ma

# 519
Момичета, някоя ползвала ли е продукти на CHI и ако да, доволни ли сте?
Аз съм ползвала/ ползвам продукти от червените и черните серии на CHI. Тези в скрития текст трябва да дозирам правилно, иначе ми идват тежки (небоядисвана коса, леко чуплива с тънък косъм и под раменете). От Chi Black Seed на следващото пазаруване ще си взема всички продукти, засега съм с олиото и супер доволна.

Скрит текст:

# 520
Да похваля и аз една маска на Керастаз,  от която останах доволна.  Косата ми е изрусена,  на ниво 10, супер суха и безжизнена.  Даже Joico Moisture recovery не помагаше. Взех маската на Керастаз за фини коси, защото не исках утежняване. След първото миене усетих косата си подхранена, лъскава и жива. Не утежнява.
За тази маска, но за плътен косъм, съм писала не веднъж. Най-най-добрата маска за суха, изрусена, жадна коса 😍

# 521
Момичета, някоя ползвала ли е продукти на CHI и ако да, доволни ли сте?
Аз съм ползвала/ ползвам продукти от червените и черните серии на CHI. Тези в скрития текст трябва да дозирам правилно, иначе ми идват тежки (небоядисвана коса, леко чуплива с тънък косъм и под раменете). От Chi Black Seed на следващото пазаруване ще си взема всички продукти, засега съм с олиото и супер доволна.

Скрит текст:

Използвала съм всичките им олиа, икономичични са и приятни на аромат, но ми идват слаби пред Мароканското.
Обожавам аромата на лилавата серия, хидратиращи са, използвам шампоан и балсам.
От Аргановата серия пробвах шампоана, косата става обемна и тежка. Бих пробвала и другите продукти от серията.
Сивата серия мирише на мъжки одеколон, не ми понася аромата и я подарих.
Кератиновата серия също ми е любима, усещам я като силен протеин.

Ли Лу , би ли споделила мнение за repair серията на Напура?

# 522
  • Някъде там
Здравейте, момичета!
Искам да ви попитам, според вас кой е най - добрият серум за по бърз разстеж на косата и сте видели реални резултати?

# 523
Здравейте, момичета!
Искам да ви попитам, според вас кой е най - добрият серум за по бърз разстеж на косата и сте видели реални резултати?

https://www.zlatnaribka.com/brave-new-hair/growth-za-stimulirane … e-new-hair-growth

Много съм доволна в главата съм като таралеж. Определено отново ще си го купя.Heart Eyes

# 524
Най-добър за мен няма, защото грижата е комплексна. Имам страхотни резултати от гроу горджъс (даже в момента го ползвам от раждането насам-5,5 месеца) и косата ки между подстригванията расте двойно по-бързо. Чак ме дразни. Ползвам го против следродилен косопад и като цяло превенция... Но в последно време слагам и още един вечер, така че може да  е от комбинацията.

Нуминокс е класика, с него си пусках косата дълга. А съм имала и периоди, в които ползвам Нуминокс сутрин и ГГ вечер-също сърахотен ефект. Плантур21 е евтина алтернатива с добри резултати, но може би не толкова силен като горните. От Дензифик (ш и м) също косата ки расте около 2 см на месец, когато ги ползвам на всяко миене почти.

Истината е, че не може да се прецени кой серум е най-силен. Храненето и добавките имат също огромно значение. Сега ям 130-140 гр протеин на ден, изключително чисто, направо маниакално на моменти, пия 3л вода поне (много важно), взимам добавки по схема. В главата съм таралеж, имам много растежи, а косата расте бързо. Със сигурност оказва влияние.

Ако трябваше да започна с някой серум, бих пробвала ГГ интенз.

Общи условия

Активация на акаунт