Професионални серии за коса - тема 155

• 70 331
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Аз вече не знам какво да правя с потъмняването на косата си.
Втори пореден път ми боядисват цялата коса в по-тъмен нюанс, и цветът се отмива след 4-5 къпанета почти изцяло. Само в корена си остава по-тъмна. Чудя се сега пак ли да им кажа да я бодисат цялата или какво. Аз без коса ще остана докато стане от 10-ка 8-ца.

# 631
Благодаря ви много!:rose:
Имам много бели коси,значи правилно съм разбрала,че се разрежда с вода.Сигурно и сешоара ще използвам не знаех,че трябва да е суха.Благодаря Принцеса!
Относно Пермес,не съм ползвала много марки,но тази боя не ми изсушава много косата,която е и без това къдрава и суха.Покрива белите косми,но не много добре/стои по-светъл корена/за това ще пробвам препигментация.

# 632
  • София
Втори пореден път ми боядисват цялата коса в по-тъмен нюанс, и цветът се отмива след 4-5 къпанета почти изцяло. Само в корена си остава по-тъмна. Чудя се сега пак ли да им кажа да я бодисат цялата или какво. Аз без коса ще остана докато стане от 10-ка 8-ца.
До колкото аз съм запозната, при изсветляване се изкарва пигмента от “сърцето” на косъма един вид, за да стане светло. При потъмняеане върху изсветелн косъм трябва да се вкара пигмент /репигментация/, което по мое мнение малко БГ колористи могат, или поне аз не съм попадала. В другия случай, предполагам както при вас, боядисват с по-тъмна боя повърхността на косъма, и е нормално да се отмие на няколко миенета. Разчитат на натрупване на цвят, но така си отнема доста време…

# 633
Момичета помагайте. Търся си покривна, щадяща боя , цвят 5 , пепелно кафяво без оранжеви, златисти, червени оттенъци. Пробвах на Лакме ( подхранваща боя , хубав цвят но без покритие на белите косми) и Мажирел ( много ми дразни кожата на главата и ми идва силна). Чудех се за Compania del colore, Permesse , Alfaparf. Какво ще кажете?

# 634
  • Пловдив
Здравейте!
Може ли мнение за олаплекс 3?

# 635
Коя според вас боя има най-добро покритие на белите коси ?

# 636
Извинете ме ако не е за тук въпроса, някой изпозлвал ли е продуктите от тази серия и доволни ли сте?

https://www.notino.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-sun-p … -za-kosa-i-tjalo/

# 637
На мен пък от Пермес ми пари на скалпа и се бели. Взех една друга за проба, но не съм я пробвала още.

# 638
Нямам проблем с Пермес, но без препигмрнтация боята пада много бързо.Чудя се да пробвам ли друга.Казаха ми за магазин на А.Кънчев в София за профи бои, но непопулярни марки, особено за мен, която се боядисвам от 4-5г., в началото сама с дрогерийни бои.

# 639
До колкото аз съм запозната, при изсветляване се изкарва пигмента от “сърцето” на косъма един вид, за да стане светло. При потъмняеане върху изсветелн косъм трябва да се вкара пигмент /репигментация/, което по мое мнение малко БГ колористи могат, или поне аз не съм попадала. В другия случай, предполагам както при вас, боядисват с по-тъмна боя повърхността на косъма, и е нормално да се отмие на няколко миенета. Разчитат на натрупване на цвят, но така си отнема доста време…
Мда, досега никой не ми е правил такава репигментация. Не ми е вече чаак толкова светла косата, но то си личи разликата между корените и краищата доста отчетливо.

# 640
Коя според вас боя има най-добро покритие на белите коси ?
И мен живо ме вълнува този въпрос!

# 641
Момичета, минавам да кажа, че в Нотино са намалени сериите на Лореал, включително на големите опаковки, но в немското Нотино има още по-готина оферта: освен че шампоани 1500 мл и балсами 750 мл са намалени с по 20-30%, има и подарък при поръчка на техни продукти над 40 евро. Подаръкът е чуден, много подходящ предвид изтощителните морета, които ни чакат - 100 мл шампоан и 75 мл балсам от Absolut Repair серията.

За тези от вас, които не са поръчвали от чужбина, мога да препоръчам превозвача Gabco. Със сигурност не са най-учтивите на планетата, но до момента имам 20 разнообразни пратки с тях и всичко е абсолютно коректно и точно. С GGBG също съм поръчвала 5-6 пъти, също съм доволна.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 13:55 от bambinnah

# 642
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ползвала съм Пермезе, Матрикс, Алфапарф, Олиосета, Мажирел и все нещо липсваше и не бях доволна. От известно време минах на Schwarzkopf Professional - Igora Royal Absolutes. Аз имам едно 50 процента, че и повече бяла коса и се боядисвам още от тийн. Исках нещо хем по-щадящо, хем покривно, хем на прилична цена, че още дълги години ми предстои да се боядисвам. Засега Игора отговаря на критериите.

# 643
Прииска ми се да изпробвам шампоан и маска на Keune . Косата ми е къдрава, руса на ниво 10 в сравнително добро състояние / няма цъфтежи / . Коя серия бихте ми препоръчали за суха, изсветлена и къдрава коса ? Приемам предложения и за други марки профи козметика за коса.

# 644
Grow Gorgeous със нов продукт- спрей за оформяне , блясък и обем.

Ще дам отзиви след като го ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт