Професионални серии за коса - тема 155

• 70 325
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Кюн за мен не са нищо особено, но като цена са сравнително бюджетни и вършат работа.

# 646
  • София
Здравейте!
Някой има ли този шампоан за да ми каже каква е консистенцията му ?

Имам 3 ,като два са супер воднисти ,а третия гъст ...

# 647
  • София
Извинете ме ако не е за тук въпроса, някой изпозлвал ли е продуктите от тази серия и доволни ли сте?

https://www.notino.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-sun-p … -za-kosa-i-tjalo/

Второ лято вече ползвам този сет:

Мога да кажа, че на изрусената ми коса действат доста добре - хдратиращо и омекотяващо.

# 648
Прииска ми се да изпробвам шампоан и маска на Keune . Косата ми е къдрава, руса на ниво 10 в сравнително добро състояние / няма цъфтежи / . Коя серия бихте ми препоръчали за суха, изсветлена и къдрава коса ? Приемам предложения и за други марки профи козметика за коса.
Аз съм доволна от Керастаз за суха коса и Хроноложист

# 649
Извинете ме ако не е за тук въпроса, някой изпозлвал ли е продуктите от тази серия и доволни ли сте?

https://www.notino.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-sun-p … -za-kosa-i-tjalo/
Този продукт конкретно не съм, но като цяло съм доволна от всички други, ползвани на Вела Профешъналс - на лош досега не съм се натъкнала.
През лятото наблягам малко повече на хидратацията, косата и без това я нося вързана под шапки, така че особена грижа не съм прилагала. Интересен ще ми е отзив от серията, обаче.

Малко извън темата, но отскоро използвам нов хидратиращ шамоан и съм много доволна. Действа страхотно и е бюджетен на всичкото отгоре (поне закупен от Амазон). Ако някой търси хидратиращ.. Без силикони и парабени е.

# 650
Поръчах си комплект шампоани  за стимулиране растежа на косата на Nuggela&sule. Сетих се, че имам мостра и го пробвах вчера. При отмиването много коса падна, а това не ми се е случвало до сега с друг шампоан. Имах чувството, че съм се намазала с депилиращ крем. До момента нямах косопад. Освен това ми се появи и пърхут, или ми е пресушен скалпа от този Ш.
Някоя от вас има ли подобни оплаквания от шампоана? Какво мога да използвам за успокояване и хидратиране на скалпа?
Мисля да върна комплекта. Не съм го взела от куриера. Днес ще се обадя на Арлен.

# 651
Поръчах си комплект шампоани  за стимулиране растежа на косата на Nuggela&sule. Сетих се, че имам мостра и го пробвах вчера. При отмиването много коса падна, а това не ми се е случвало до сега с друг шампоан. Имах чувството, че съм се намазала с депилиращ крем. До момента нямах косопад. Освен това ми се появи и пърхут, или ми е пресушен скалпа от този Ш.
Някоя от вас има ли подобни оплаквания от шампоана? Какво мога да използвам за успокояване и хидратиране на скалпа?
Мисля да върна комплекта. Не съм го взела от куриера. Днес ще се обадя на Арлен.
Аз не съм имала проблем с тези продукти, единствено,че шампоанът мирише гадно Grinning

# 652
Случвало ми се е, когато се мия с някой шампоан, да пада много повече коса отколкото с друг. С Генезис на Керастаз май ставаше така.
В момента съм с Дисциплин ш и м, нали са антифриз, а толкова фризи коса не съм имала. Взех само тази серия на морето и хич не ми харесва косата ми. Но пък първите два пъти беше супер. Вече на 4 поредни миенета е суха и много бухнала.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 12:11 от marigold_

# 653
Аромата не ме притеснява.. Свикнала съм с подобни шампоани. Но не смея отново да го използвам.
Казаха ми, че няма проблем да го върна. Според тях имам проблем с някоя от съставките.

# 654
Здравейте някой използвал ли е шампоан и / или балсам за сияйно руса коса на label.mструва ли си инвестицията, идеята е за руса коса и боядисана такава?

и аз го използвам понякога мия и дъщеря ми нямаме проблем, но щом ви притеснява няма смисъл да го вземате.

# 655
Здравейте!
Това са моите запаси:

Мисля, че косата ми се разбира по-добре с хидратиращи серии - vitamino color и mythic oil на Loreal са ми най-любимите! Впечатление ми прави, че имам малко маски. Препоръчвайте ми маска, която да се впише в тези запаси. Предпочитам балансирана с превес на хидратацията. Olioseta имат ли такава? Гледах една тяхна в жълта опаковка. Благодаря Ви!

И още нещо:
Преди в боята за коса слагах ампула на Olioseta, но не съм сигурна, че за предстоящото боядисване ще успея да си купя такава. Ако си сложа някое от наличните олиа по дължините ще има ли смисъл в посока предпазване на косъма по време на боядисване? Благодаря!

# 656
  • Варна
Олиото в смисъл финиш не е най-добрата идея за защита от боядисване. По-добре сложи лъжица зехтин истински в самата боя -повече работа ще свърши от силиконов финиш.

Жълтата маска на Олиесета е от серията за блясък и да балансирана с превес на хидратацията е.

# 657
Здравейте! Можете ли да ми кажете каква е разликата между еластисайзъра и бонд терапията на ФК? Ползвала съм еластисайзъра, но сега заглеждам бонд терапията и се чудя кое от двете да поръчам.

# 658
  • Някъде там
Нямам проблем нито с шампоана, нито с балсама, използвам и серума за коса на марката.
Косата ми расте една идея по бързо от както ги използвам.
Имам и нови косички.
Много съм доволна, но ако вас ви притеснява по добре да не рискувате.

# 659
А използвате ли друг шампоан преди/след този на Nuggela&sule?
 Преди него измих косата с Ш на Медавита huile d'etoile и си мисля дали е възможно от това да е проблема? Ще го пробвам самостоятелно след няколко дни и ще преценя дали да откажа поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт