Професионални серии за коса - тема 155

• 70 311
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
  • Някъде там
А използвате ли друг шампоан преди/след този на Nuggela&sule?
 Преди него измих косата с Ш на Медавита huile d'etoile и си мисля дали е възможно от това да е проблема? Ще го пробвам самостоятелно след няколко дни и ще преценя дали да откажа поръчката.
Не го използвам на всяко миене, когато се мия с него обаче не използвам друг шампоан, но балсама на марката задължително нанасям в корените на всяко измиване.

# 661
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали нещо за сухи краища? Като косата ми е склонна към омазняване? Което да не утежнява косата?

# 662
  • София
Само на мен ли този спрей ми мирише на развалени яйца.?...Flushed

# 663
  • София
Може ли да  препоръчате щадящ Шампоан с грижа за скалпа, който  да не дразни изобщо, защото не знам какво стана, но от седмица насам  лющенето на скалпа от преди се засили и започна и силен сърбеж, направо си прилича на пърхот вече.. Загледах на Напура S6 active против пърхот и себорея  и натам клоня май.  На Напура не съм ползвала нищо до момента, тъкмо ще пробвам, но ако се сещате за друг добър вариант - казвайте,  защото не се търпи вече.
Друго, за което се сещам по съвети от тук е мазане с алое вера, и това ще пробвам.

Преди 3-4 месеца пак заради такова лющене (но без сърбеж) си взех цялата серия ФК -  FLAKY ITCHY SCALP за чувствителен скалп - интензивна терпия за 7-10 дни  и  тогава имаше някакъв ефект, но не изчезна напълно, само намаля. Затова сега ми се иска да пробвам нещо друго.

# 664
LoLo , аз съм с много чувствителен скалп . Помагал ми е шампоанът на Ducray за чувствителен скалп - Sensinol

# 665
  • Марс
Аз имам алергия към опеделени съставки в шампоаните и нямам толкова широк кръг от използвани. Разбирам се с олиосета, но на някои хора им омазняват.

# 666
Може ли да  препоръчате щадящ Шампоан с грижа за скалпа, който  да не дразни изобщо, защото не знам какво стана, но от седмица насам  лющенето на скалпа от преди се засили и започна и силен сърбеж, направо си прилича на пърхот вече.. Загледах на Напура S6 active против пърхот и себорея  и натам клоня май.  На Напура не съм ползвала нищо до момента, тъкмо ще пробвам, но ако се сещате за друг добър вариант - казвайте,  защото не се търпи вече.
Друго, за което се сещам по съвети от тук е мазане с алое вера, и това ще пробвам.

Преди 3-4 месеца пак заради такова лющене (но без сърбеж) си взех цялата серия ФК -  FLAKY ITCHY SCALP за чувствителен скалп - интензивна терпия за 7-10 дни  и  тогава имаше някакъв ефект, но не изчезна напълно, само намаля. Затова сега ми се иска да пробвам нещо друго.
Имам себорея от 15 години, единствено ми помагаше шампоан Селсун блу, но го спряха от производство. И започнах с тези двата, откакто ги използвам нямам проблем, особено корейския, другия повече за омазняване ми помага.

# 667
  • София
https://aroma.bg/produkt/shampoan-aroma-natural-lajka-400-ml/?v=461b1990fe86

Оправих си скалпа с този шампоан. Да смешна му е цената. Но при мен действа. Сърбеше ме, лющеше се, беше много неприятно. Но това ми помогна. Пробвайте, ако ли не може да перете с него.

# 668
Поръчах си Ш и М на Керастаз за къдрава коса. Някой пробвал ли ги е и какви са ви впечатленията?

# 669
Да, цялата серия манифесто.Единствено олиото от серията не ми харесва, а спреят за освежаване на къдрици е ок, но леко излишен за цената си. Ш е гъстичък, тежичък, разплита перфектно още под душа, косата е мека и въпреки това не веднага омазнена. Ползвам го рядко обаче, защото ми идва прекалено тежък, обичам по-прозрачни ш за скалпа си или лечебни. Мирише готино, за мен екзотично. Маската е мечта. Гъста, хидратира и укротява къдрици и гъсти буйни коси. Жилавост, блясък има след нея при мен. Икономична е, наподобява еликсирската по икономичност или терапист. Ароматът е доста силен след маската, което понякога е ок, понякога ме дразни. Ако сложа и термото и желето след това, става страшно: ,,какъв парфюм ползваш?" Joy

# 670
Привет момичета, пресата за коса на Джойко всеки път ли трябва да се пълни с течност. И тази течност използва ли се при къдрене..

# 671
Имам нужда от спешна справка. Моля ви!
Може ли да използвам оксидант на различна марка от боята ми?

# 672
  • София
Редовно така правя. Поръчвам литрови оксиданти от където е хубава цената, и отделно си поръчвам бои с различни марки. Става въпрос за амонячни такива. За Оуей например не знам може ли….

# 673
Момичета, този продукт как го ползвате? Имам предвид след какъв шампоан и вместо маска/балсам ли? И колко дълго стоите с него? По-скоро към протеин или хидратация клони?

И още нещо: каква е разликата между тези два шампоана?

# 674
Редовно така правя. Поръчвам литрови оксиданти от където е хубава цената, и отделно си поръчвам бои с различни марки. Става въпрос за амонячни такива. За Оуей например не знам може ли….
Благодаря! Амонячна боя е, да.

Олиа,
Не виждам продукта, за който питаш. Не знам дали само при мен е така.

Общи условия

Активация на акаунт