Професионални серии за коса - тема 155

• 70 304
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
Olia, това е нещо като тоник за блясък. Използва се между шампоана и балсама/маската, но не вместо тях. Не бих гледала дали е протеин или хидратация, защото главната му идея не е подхранване. Не се стои с него, само се масажира за минута-две, докато се промени консистенцията и се отмива.

# 676
Може ли да  препоръчате щадящ Шампоан с грижа за скалпа, който  да не дразни изобщо, защото не знам какво стана, но от седмица насам  лющенето на скалпа от преди се засили и започна и силен сърбеж, направо си прилича на пърхот вече..
...........................
При мен бързо действие има маска на скалпа, която си правя - кокосово масло и десетина капки масло от чаено дърво. Често получавам реакции от бои за коса и съм доволна от тази маска. Поне час е добре да се стои с нея. Правя го последователно два-три пъти или до облекчаване на дискомфорта.
За шампоан - преди време се допитах тук и взех този на Медисютикълс за суха коса и скалп /X-DERMA DRY SCALP & HAIR/ - има алое в състава и наистина успокоява.

# 677
Случвало ми се е, когато се мия с някой шампоан, да пада много повече коса отколкото с друг. С Генезис на Керастаз май ставаше така.
В момента съм с Дисциплин ш и м, нали са антифриз, а толкова фризи коса не съм имала. Взех само тази серия на морето и хич не ми харесва косата ми. Но пък първите два пъти беше супер. Вече на 4 поредни миенета е суха и много бухнала.
От година и половина поддържам шампоана Денсифик на Керастас.  Според мен не е подходящ за море, тъй като при мен също е силно изсушаващ и протеинов, но в комбинация с хидратираща маска дава страхотен обем .

# 678
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали нещо за сухи краища? Като косата ми е склонна към омазняване? Което да не утежнява косата?
След маската слагам по краищата Джойко moisture recovery балсам, стоя 2-3 минути и измивам. Така не са ми толкова сухи краищата.

# 679
Olia, това е нещо като тоник за блясък. Използва се между шампоана и балсама/маската, но не вместо тях. Не бих гледала дали е протеин или хидратация, защото главната му идея не е подхранване. Не се стои с него, само се масажира за минута-две, докато се промени консистенцията и се отмива.
Значи е след шампоана и после си слагам маска или балсам според протокола, който си правя?

# 680
  • Някъде там
Olia, за шампоаните на ФК и идея си нямам каква е разликата.
За глоса на керастаз, аз го използвам по описание.
Начин на употреба :

Използвайте веднъж седмично вместо мляко или маска или след тях за допълнителна грижа.
Аз го използвам по първия наичин защото косата ми е тънка.
Не го използвам редовно, но резултата ми допада.Гладка коса без фриз с блясък, това си е глезотийка и е продукт без ,който определено мога.Не е нещо уау, К Water ми харесва много повече от този глос.

# 681
  • София
Олиа, рсзликста е в опаковката. Този отляво е в статите опаковки на марката.

# 682
  • Пловдив
Здравейте!
От 2 месеца не съм купувала продукти за коса Simple Smile
Може ли впечатления от БОНД терапията на ФК?

# 683
Приятелка ми похвали Спрея за растеж на Cocosolis

https://www.notino.bg/cocosolis/grow-sprej-za-rastezh-na-kosata- … enite/p-16094639/

Някой тук с впечатления?

# 684
Здравейте!
От 2 месеца не съм купувала продукти за коса Simple Smile
Може ли впечатления от БОНД терапията на ФК?

Аз не съм купувала продукти за коса от 5 месеца и нямам намерение да купувам следващите 2 месеца.Joy

# 685
  • Варна
На бонд терапията съм и навита ама нещо не виждам отзиви.....Щях да кажа,че и аз не съм купувала нещо отдавна ама си прехапах езика защото миналата седмица награбих една чанта бои на Oway и от безценното им масло Disappointed.

# 686
На някой развалял ли му се е Hmilkа? Имам осранали около 3-4 пръста в бутилката и последния път, като го ползвах, усетих, че мирише на гранясало.

# 687
  • Варна
От къде е? Моят е на повече от година и нищо му няма.

# 688
Дами, моля за мнение относно шампоаните на Alterna.

Вече два вида пробвах - и от двата след ден и малко косата ми е вече мазна.

Знам, че е лято, ама все пак за тия пари (75лв е единия шампоан - My Hair My Canvas Me Time) се очаква поне трайно и добре да мие косата...

# 689
  • София
Приятелка ми похвали Спрея за растеж на Cocosolis

https://www.notino.bg/cocosolis/grow-sprej-za-rastezh-na-kosata- … enite/p-16094639/

Някой тук с впечатления?
             Хубав е. Не мога да кажа дали има ефект,  защото ползвам още доста неща за стимулиране на растеж, но е изключително приятен, с хубав аромат, много лека консистенция, която НЕ утежнява пи абсолютно никакъв начин и ми се струва също, че придава един приятен обем.

Общи условия

Активация на акаунт