Лидл 162 - Априлска без мерки и ограничения ;)

• 96 095
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 270
Да, те май се водят "веган".
Соул, аз също бих предпочела захар пред оризов сироп. Предполагам, че конкретно в кокосовото барче не са можели /или искали/ да сложат фурми за подслаждане, за да се подчертае кокосовия вкус.

# 271

Здравейте! От стара брошура е този апарат за кръвно, но все още се намира в нашият филиал. Въпросът ми е към тези които го имат - Какво ви е мнението? Струва ли си, или да търся другаде? Благодаря предварително.

# 272
Пробвах ги, кокосовото ми хареса.

# 273
Ние имаме този апарат за кръвно от предно пускане. Засичала съм с по маркови апарати и показва еднакво. Та съм доволна.

# 274
# 275
# 276
За мен сладкарска извара, може би и кокосови стърготини. Нищо друго.
Пийкок, ти ли чакаше комплект съдове със сваляща се дръжка? 🙂

# 277
Аз ще се възползвам от ловджийските наденички ,ще видя суитчерите за момче , кутиите за храна, пил.бутчета,краставици ....ей такива неща.
Някой не се ли интересуваше от това :

Чакам си аз долнището на анцунг ,черно от преди няколко седмици ( само горнище пуснаха) , и от словенската брошура си харесах неща :  хибридно яке ( каквото и да е това животно), гащеризон къс, рокля, потници за момичета ....ама нъцки ..при нас по-нататък ще дойдат ..евентуално Sad Sad

# 278
  • shumen
Долсе,и аз харесах сладкарската извара,кокосовите стърготини и детските долнища.Дънките също ще погледна,но ако са с копче или цип моето дете не ги иска.

# 279
И черните чорапи за по-големите деца ме заинтригуваха...дали има шанс да са от онези с маркировката за всеки чифт?🙂🤔

# 280
Привет! Във вас ми е надеждата! Спорим с "милото", дали има такова животно (без значение на батерия или ток) в Лидл или няма. Аз и снимка на Парксайдско не намирам, той не знам къде смята, че е пускано...

Долче, ако не си видяла, има го в новата брошура.

# 281
Не аз го търсех, а Snow angel...🙂 Но не е точно същото, доколкото виждам.🤔

# 282
Да, не си ти, извинявай. И поста цитирам, а грешно име слагам. Blush Стори ми се същото на снимката, не съм гледала детайлно.

Редакт: разгледах, определено не е същото, но видях един мъж да държи дръжка под дърво и на нея качен режещ инструмент и женския ми мозък каза "Това е! Същото е! Сега само намери кой търсеше"

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 01:22 от Summer sun

# 283
  • София
Благодаря за новата брошура, изненадващо си харесах доста неща, отдавна не се беше случвало Simple Smile

# 284
Summer sun, така като гледам, май изпълняват една и съща функция. Просто търсеното като че ли е ел. трион, а това е друг вид трион.🙂

Общи условия

Активация на акаунт