Августинчета 2🌸2🌸 тема 15

• 21 681
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
Ния си намали нощния сън. Лягаше си в 20:30 по принцип, но започна да става преди 6. Сега заспива към 21:15-30 и си спи до 6:30 Sweat Smile Пак е рано, но няма как да я насиля да спи повече.

# 406
При нас в колкото стане сутринта, в толкова си ляга вечерта.

# 407
Аз да попитам пък с какво махате петна? Аз със сапуна на ДМ, обаче не маха всичко и вече съм се видяла в чудо..
Иначе дрехи имах много от една приятелка, която ми беше дала и съм ѝ ги върнала, а тези, които съм купувала аз пазя засега.
Елосин, сутрин си е на занималня, там ги извеждат от 10 до 12. Следобед много зависи, но колкото повече са навън толкова по-добре според мен Simple Smile
Ляга в 21:30, в повечето случаи е заспал до 22. Какво ли не правих да заспива по-рано, не иска. В крайна сметка се водя по детето, не мога насила да го накарам да заспи.
Сутрин става в 8. Наобяд ляга 13:30-14, но няма опция да ляга по-рано, защото в 13 го вземам от занималня. Будя го в 16ч.

# 408
  • Пловдив
Нашата ляга към 21:00 през седмицата и 21:30-22:00 петък и събота.
Зависи колко е спала сутринта и по обед, но това е общия случай сега лятото. Иначе сутрин става между 07:00-08:00.

За петна не зная, за сапуна на ДМ съм чувала, но не съм пробвала.

# 409
  • Пазарджик
Гришата става 8-8:30, към 10:30 излизаме до 13ч. Следобед спи по два/три часа, пак навън до към 20 и най-късно в 21:30 заспива. Савова, в Бг късно се стъмва, горещо е вече и затова така правим. Зимата лягаше в 20ч, ама сега е толкова светло, че няма как да го излъжа.
За петна съм доволна от Спот и понякога слагам таблетка за съдомиялна в барабана при дрехите.  Мн съм доволна и няма петна и чудо

# 410
При нас се стъмва по- късно от Бг Simple Smile.  Имам черни щори от ИКЕА и вършат идеална работа. Моя ходи на градина, след градината ходим да играе и явно е уморен, защото към 7 почва да ме дърпа да ходим в спалнята.

# 411
Всяко дете си е различно. Моето дете абсурд да легне в 7, ако ще бомба да падне.
Савова, може и да не съм права, но забелязвам в твоите коментари някакъв наставнически тон към останалите, които са на различно мнение от теб или правят нещата по различен начин. Пък не мисля, че някой тук има нужда от поучаване.

# 412
В момента единствения наставнически тон е в твоя пост.
Следващия път не се опитвай да ми тълкуваш постовете. Каквото съм искала съм го написала в прав текст! Ако исках да ви кажа какво да правите и него щях да го напиша в прав текст ...
Аман от психоложки ...

# 413
Ние заспиваме към 9 до 6.30/ 7.30 максимум.  Обаче на обяд си пепка от 1 до 3 и в повечето случай 4. Чудно и за мен да метна една супа и да легна 😂🤣 Пък ако е спаначена или копривена направо се наспивам 🤪🤪🤪.

# 414
Моята дъщеря заспива много късно- към 22.30-23 ч. и става към 8 ч.  сутринта. Отдавна опитвам да върна към стария час на заспиване 21.30-22, но не се получава. Следобед заспива чак към 14.30-15.30, та чак до 17 ч. Според мен, не се уморява достатъчно или се превъзбужда понякога, за да заспива толкова късно.
Септември тръгва на ясла и ще не ще, ще свикне.
За петна -
Кисна с този прах и действа безотказно, петна на два дена обаче не премахна напълно. но те са от череши, по упорити са.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 16:08 от Mysadness123

# 415
😂 Извинявам се, че си позволих да коментирам . С голямо удоволствие спирам да ти тълкувам постовете. Пък и да ги коментирам.
Нямам претенции да съм психолог, нито пък твоите претенции да съм всезнаеща.
Мисля не съм единствената в темата, на която ѝ дотегна от вечно “намусените” ти коментари.

# 416
Такава инерция си набрала, че не можеш да се спреш май?
И пак ти казвам, да не ми казваш какво да правя, за да не ти кажа къде да отидеш.

Петна махам със сапуна на Ваниш. Петна от череши махам с лимон.

# 417
Ами като е хубаво времето и не съм на работа прекарваме буквално целият ден навънка. Излизаме в 10 и се прибираме след 20-20:30. Вечер си ляга към 21:30.

Страх ме е да се похваля, но от 2-3 дни когато сме си вкъщи Борис казва всеки път, когато му се ходи до тоалетна. Навънка все още има инциденти. Следобед след сън е сух памперс. Не мога да повярвам, че най-накрая има истински напредък.

Наистина имаше страхотни намаления в H&M. Супер шопинг си направихме с Mint.
Петна махам със сапуна на дм.

G.Savova за пореден път усещаме наставнически тон в коментарите ти. И като се опитаме да ти “кажем” нещо още повече скачаш. Замисли се малко поне веднъж.

# 418
Не съм ползвала лигавници въобще, но като цяло не се цапа Бухта много.  И на вън не се въргаля много....До сега съм имала проблем с петно само от диня. Има един бг препарат за петна на Изи и мисля да го пробвам. Че нейното столче за хранене , в което е яла има няма 5-10 пъти, точно с диня е изцапана подложката.(а искам да го продам).

И двете ми деца заспиват късно. Гледам към 21:00 -21:30 да я метна в леглото, а обикновено заспива след около час, някой път повече. Батко ѝ след нея заспива.

# 419
Не забелязвам някой да ти казва какво да правиш, а само ти да казваш на всички. Ама както и да е. Има по приятни теми за коментиране.
Mysadness, ще го пробвам този прах. Вениш изобщо не действа при мен. Поръчах някакъв спрей на Ариел за петна от Германия, ама не знам кога ще дойде.

Общи условия

Активация на акаунт