STAR WARS Universe: A Long Time Ago in a Galaxy Far, Far Away (тема 3)

• 36 999
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
  • София
3 'STAR WARS’ movies just got release dates:

May 22, 2026
December 18, 2026
December 17, 2027

# 661
  • София
Перфектната бойна машина! 😎
Хищникът среща Мандо!

# 662
  • София
Ей това е дърворезба! 😮😏

# 663
  • София
😀😁😂

# 664
  • София
😊

# 665
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Преди около един час, пичът от Star Wars Theory публикува
видео, че източниците му от Лукас филм са му казала, че
Катлийн Кенеди е била уволнена. Все още не бързам да се радвам
и да вадя шампанското, но ако е истина, то това вече е една прекрасна
новина заслужаваща наздравица.

# 666
Заради Инди 5 е това - те се надяваха, че ще дръпне през втория уикенд, но приходите му са трагични - задминават го разни световнонеизвестни филми, а сега ще излязат Мисията невъзможна и Барби, и ще потъне в пълно забвение.

# 667
  • София
Гледах го това видео още преди няколко часа, ама мисля, че пича си прави шоу. Не е сериозно това.
Обърнете внимание как научила Кенеди. Получила мейл с 'Хаха, ти си уволнена' 😂
Да бе, добре.
А може и това просто да е майтапа, а иначе информацията да е сериозна, но докато не го чуя официално няма да повярвам.
Но горещо и силно стискам палци да е истина! Simple Smile

# 668
От известно време ютубърите се майтапят, че сигурно изнудва някого, иначе да е изхвърчала преди години.
За Боб Айгър се говори, че не може да я понася. В скорошно интервю (истинско) той казва, че филмът се е провалил не защото е с лошо качество, а защото е похарчено твърде много за маркетинг - няма начин да си избият парите. Освен това, баба Кати била поискала 100 милиона допълнително и те й били дадени - т.е. самият Айгър я споменава като инициатор на увеличаването на бюджета и виновник за катастрофата.

# 669
  • София
Трейлърът на Асока! Simple Smile
Ahsoka | Official Trailer | Disney+

# 670
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Оффф и аз докато не видя официално няма да повярвам, но много ми се иска да не е пранк, а истина. Таз леля заслужава шут в г**а и оттодавна и е време.
Иначе може да е гадно, но искам всичко до което се докосва да е огромен провал.
Ако Асока се окаже хит и това и спаси главата много ще ме е яд.

# 671
  • София
Фокусът на Асока ще е girl's power И Като нищо това ще я спаси

# 672
  • София
Асока няма нищо общо с Кенеди. Това до което се е докосвала самата Катлийн ако не финансов провал, то е бил идеен такъв и критици и фенове са я скъсвали от критика. Не всичко е пари на този свят. Сикуъл трилогията пожъна голям финансов успех, но това е въпреки Кенеди. Ако тези филми бяха написани както трябва и изиграни както трябва щяха да пожънат двойно по-голям финансов успех.
Асока си е творение на Филони, Кенеди никога не се е месила в анимациите или в Мандалорецът. Намеси се в Оби-Уан Кеноби и видяхме какво стана. Филмите са главно под нейния контрол, както и Акълайт. А за този сериал слушам и чета такива неща, че се изприщвам. Ще го гледам де, но ако си мислят, че някой ще ги вземе сериозно много се лъжат. Точно този сериал ще е яка пропаганда, но ще претърпи провал според мен. Но нека го видим де, рано е още, да не избързвам. Може и да променят някои неща освен ако не искат за пореден път да загубят пари.
Иначе аз съм убеден, че след 15, 20 години (дано сме живи) ще видите, че ще има нов сикуъл, съвсем нов прочит на историята или поне някои грешки ще бъдат оправени в бъдещи филми или сериали. Кенеди няма да е вечна. Въпросът е тези след нея да не тръгнат по нейния път, което ще е пагубно вече и тотално ще откаже аудиторията.

Колкото до Асока, аз лично мисля, че сериалът ще пожъне голям успех, защото си е чист Стар Уорс. Да, ще има 'Гърл пауър' но ако сценария е написан умерено и в необходимия тон това изобщо няма да е проблем.
Все пак в Бунтовници имахме три много силни женски персонажи (Сабин и Хера + самата Асока). Имахме и силни мъжки, просто единия умря, а другия е в неизвестност. Освен това основния антагонист ще е мъж, както и второстепенния такъв. Дано да има втори сезон, защото аз си мисля, че Траун ще се появи чак в края на сезона.

Самата Асока от дразнеща бъбривка в началото (за не малка част от феновете, не и за мен обаче, аз си я харесах още от началото) се превърна във всеобща любимка. Розарио мисля, че е идеална за тази роля. И в кратките си появявания досега в Мандалорецът и Боба Фет стоеше страхотно.

Трейлърът е много добър. Simple Smile

# 673
  • Somewhere far away
Аз доколкото знам Асока нарочно е написана като дразнещ и неуважителен тийн в началото, за да я харесат още повече в момента в  който почва да се променя, да показва и положителни качества. след тази промяна ефекта е още по-силен и сега Асока е още по-харесвана като персонаж и като характер! 
Доста хитро, ако мен питате. Wink

# 674
На мен Асока ми хареса като герой от момента на появата й. Обаче нещо не ми харесва Асока, изиграна от Розарио въпреки изключителната външна прилика с анимационната Асока. След като игралния сериал е продължението на Бунтовниците няма как да няма силно женско присъствие - Хера, Сабин, Асока. Но и трите са любими герои и са нужни за да е успешен сериала. Проблем са изкуствено вкараните женски персонажи, заради сбърканата политика.

Общи условия

Активация на акаунт