Секс без ангажимент. Възможно ли е?

• 37 724
  • 261
  •   1
Отговори
# 150
Е чак пък повече от един.. и то като се има предвид че не са равнопоставени тия начини... ама явно наистина нямам въображение Rolling Eyes

# 151
  • Агент под прикритие
Напълно нормално и естествено е за хората, които цял живот са делегирали отговорности на някой друг (вкл. за собственото си щастие), да не могат да си представят нещо такова. Simple Smile

# 152
На мен пък по-смущаващо ми се вижда пасив ната (или пък не) агресия, с която някои потребители обсъждат нещо, което не е тяхното и се бият в гърдите какви моралисти са, пред това двама души да правят нещо, което е взаимно приятно 🤣.

# 153
  • София
Аз напълно си го представям секса без ангажименти. Само че не дава щастие, а моментен гъдел. Което пък, ако ти е скапано, поне малко може да те развесели.
Но трябва да си в ясното съзнание и разбиране, че е само това.

# 154
  • Агент под прикритие
На мен пък по-смущаващо ми се вижда пасив ната (или пък не) агресия, с която някои потребители обсъждат нещо, което не е тяхното и се бият в гърдите какви моралисти са, пред това двама души да правят нещо, което е взаимно приятно 🤣.
Мен пък са ми забавни реакциите на хора, познали се пряко или косвено в постовете ми. По-забавни са ми само повърхностните и посредствените им твърдения, че постовете ми са диктувани от твърде лично отношение към хора, които дори не познавам. Пасивна агресия... Дрън, дрън, та звън. Grinning

От практиката ми досега мога да кажа, че единствено от бивши "бръмчалки" (в мъжки и женски род), клатещи се в крайности, съм чувал да ми обясняват как всичко било според случая (тоест, моментното настроение) и как аз не съм разбирал нищо. Никога не съм чул нещо подобно от хора, които са били винаги постоянни в поведението си, подозирам, че най-вероятно няма да доживея да чуя. Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 10:12 от Phoenix Wright

# 155
Не желаят ресторанти, ревности, караници, гушкане и тем подобните романтики. Не става дума и за бройката, просто прекарано време по един приятен, чисто животински начин.

Ако е само за голия секс, не си заслужава риска да пипнеш нещо венерическо, щом ще е само за едното механично чукане, без дори грам нежност или друг вид човешко общуване.
За какво ти е тогава мъж, щом и вибраторът върши същата работа, та може би и по-добре?

# 156
  • София
Не знам кой какъв е. Аз лично отдавна не се разправям с моралисти.
Всъщност при готиния секс без ангажименти се заформя една такава приятелско небрежна връзка, но и двамата трябва да сте точно на определен вайб. Иначе има драма и обидени.

# 157
Имам известни наблюдения, че който става за връзка, става и за секс без ангажименти. А онзи, който ползва второто като начин да не се мине с нещо връзващо - не става за нищо.

# 158
Phoenix WrightДо колкото знам, не аз сложих епитети на някого, сега ме нападаш за различното ми мнение. Евала. Спориш като зрял, уравновесен човек…
Как’ Сийка, да допълня, не говоря за еднократния секс с някой хванат от бар, дискотека или на улицата, де да знам. Говоря за секс бъдис, хора, на които им е приятно да правят секс заедно, да си говорят за тъпотии, без това да включва задълбочаване в отношенията - гаджосване, ревности, брак, семейство и прочие. Те са там само за кеф, не в тежките моменти, без напряганици и тн. Rockstar го казва точно, стават си приятели, за това е и БЪДИС, това е някакъв тип връзка, но без напрежението! Такива взаимоотношения могат да прераснат в бъдеще в нещо сериозно, но точно това е смисъла на тях, да се наслаждаваш без да очакваш, че този човек трябва да ти носи цялостност, щастие и тн. Ти сам си причината за това.

# 159
  • София
А баш Секс Бъдис! Освен това, хората трябва да са точни, честни и с чувство за хумор. Ако е някой/я драма куин, не става за тази работа.

# 160
  • Агент под прикритие
Имам известни наблюдения, че който става за връзка, става и за секс без ангажименти. А онзи, който ползва второто като начин да не се мине с нещо връзващо - не става за нищо.
HE/SHE BELONGS TO THE STREETS !!! Joy

# 161
Ще ме прощавате, но предишните обяснения не включваха такива отношения, ами си звучеше точно кво ме занимаваш.

# 162
Rockstar го казва точно, стават си приятели, за това е и БЪДИС, това е някакъв тип връзка, но без напрежението!

Да де, това аз го разбирам. И така би трябвало да бъде – някакъв вид приятелство, приятно общуване и извън леглото.
Но в случая с авторката, поне така, както е описала тяхната връзка, тя отива, употребяват я (даже не стана ясно дали си получава удоволствието) и я пращат да спи в другата стая, за да не се охарчи неангажираният за такси. Без нежности, без приятно общуване, без нищо.
И въпреки това тя е готова да се влюби и си мечтае за истинска връзка.
Някои жени наистина са големи мазохисти.

# 163
Ааа да бе, точно секс бъдис си е термина. Най-после стана ясно за какво иде реч. Ама авторката избяга и не казва тя дали това иска или иска нещо повече, а мъжа се дърпа...

# 164
Е, такси... ще излезе пък, че веднага я отпраща.
По-добре е, че остава да пренощува.

Общи условия

Активация на акаунт