Секс без ангажимент. Възможно ли е?

• 37 636
  • 261
  •   1
Отговори
# 90
Ами той Фениксът си го казва - Докато има кой да дава баница, ще има и кой да я яде.

# 91
Ох, знам си аз, че яко съм се извозила - те идваха у нас.

# 92
Само не казвай, че си ги черпила. Голяма минавка! Ангажимент!

# 93
Искате да кажете, че за мъжете сексът без ангажимент задължително е и напълно безплатен? Това кафета, питиета и т.н. са излишни?
Ясно.
Тъкмо щях да пиша, че сексът без ангажимент е да отидеш при професионалистка и после всеки по пътя си, ама то пък там трябва да се плаща... Не е за наш Ганьо тая работа, не е. Докато има жени балами да му ходят на крака у тях, що да се охарчва?

Точно това, което съм болднал имах предвид с първият ми пост в темата. Нищо повече или по-малко Sunglasses

# 94
Само не казвай, че си ги черпила. Голяма минавка! Ангажимент!
Как да кажа...не е като да са дошли на мръсно и да са си отишли гладни и жадни. Поне се утешавам, че не съм ги прала и гладила.

# 95
  • Агент под прикритие
Както казах, всеки сам си избира каква цена да си постави.

Дали ще се плати от някой, е тема на друг разговор, но със сигурност в случай на една цена за едни и по-висока такава за други, си е чиста проба спекулация. За съжаление на вторите... Grinning

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 16:19 от Phoenix Wright

# 96
Не обичам да плащам за нещо, дето мога да го имам безплатно. Просто пазарна икономика. За ангажиментите, като ще е без такива, значи наистина без. Може там няква почерпка и развозване с колата покрай основното занимание, ама без ресторанти, почивки, екскурзии, скъпи подаръци и подобни. След като се е съгласила на такъв вид отношения, да не очаква друго. Между другото никога не съм бил фен точно на този вид отношения, малко на принципа всичко или нищо. Като не става за всичко, просто следващата, ама сега гледам модата е друга.

# 97
Както казах, всеки сам си избира каква цена да си постави.

Дали ще се плати от някой, е тема на друг разговор, но със сигурност в случай на една цена за едни и по-висока такава за други, си е чиста проба спекулация. За съжаление на вторите... Grinning

Понякога човек влага усилия в себе си, усъвършенства се и т.н и "цената" се вдига.
Понякога вторият става за нещо сериозно ,  а първият е бил ясен, че е само за забавление.

Нима мислиш, че за всеки мъж си заслужава да се мотаеш по кафета и ресторанти при положение, че го виждаш само като опция за забавление?

# 98
  • Агент под прикритие
Понякога човек влага усилия в себе си, усъвършенства се и т.н и "цената" се вдига.
Понякога вторият става за нещо сериозно ,  а първият е бил ясен, че е само за забавление.
Всяко "усъвършенстване", което няма отношение към този тип връзки, само си мислиш, че вдига нещо, но.... дотам.
Пожелавам успех на хората при "усъвършенстване" на единственото нещо, което има отношение - ценностната система. Ако успеят де...

В общия случай, мъжете пет пари не дават колко си начетена, колко образования имаш, какви кариерни постижения и как си стигнала до всичко това, ако наистина те харесват.

Нима мислиш, че за всеки мъж си заслужава да се мотаеш по кафета и ресторанти при положение, че го виждаш само като опция за забавление?
Ако имаше нещо за правене, по-интересно от това да се "мотаеш" с него, щеше да правиш именно това нещо, а нямаше да излезеш с него. Simple as that.
Жалко е, че доста мъже въобще дават шанс на жени, които ги виждат само като опции, по-точно, жалка е липсата на базово самочувствие.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 17:08 от Phoenix Wright

# 99
Усъвършенстването може и често е точно в тази посока. Иначе нямаше да има промяна в подхода.

# 100
  • Агент под прикритие
Да, на теория е напълно възможно. Grinning

# 101
Още не мога да класифицирам как диференцирате ангажиментите, но аз, както съм у големото село, няма дори да обмисля вариант за секс без ангажименти, ако трябва да си поемам всички разходи по неоставането вкъщи и се очаква все пак да се прибера у нас, а не да пренощувам. Не е защото съм супер алчна и се мъча да проституирам под благовидни предлози за човещинка и как и жените имали нужди. Ако съм умряла за секс - каня, писах горе при какви условия. Очаквам минимум същото и отсреща. Оправдания ама то е без ангажименти, няма да се женим, не знам какво си за мен са просешки фасони, точно стил няма два кинта да иде на бръснар, ама има нахалството да иска безплатен секс.

# 102
Що си мислите, че секса е безплатен? Няма такова нещо...Ресторант, подаръци, такси
С две думи отношение, което не всички жени са свикнали да получават.

# 103
Към жените - грешката ви е, че приемате че секса е нещо което жената дава на мъжа. И от там вече ви е трудно да асимилирате понятието секс без ангажименти. Заместете "секс" със "танци" например. Ходите веднъж седмично, намерили сте си партньор, с който си пасвате и изпитвате удоволствие танцувайки с него. Взаимно удоволствие. Вечерта свършва и се прибирате в къщи. Танц партньора ви също.
Но докато сте си закачили на точката G цена или някакви бъдещи ангажименти или условия, няма как да го разберете.

# 104
Абуто, а защо си мислите, че вие  трябва да получавате секс без Абсолютни никакви задължения и ангажименти и жените да са готови и навити на всичко? Ако може и да не изисква нищо,  само да си вдига краката на повикване ще ви е най- удобно
Че то при толкова мъже танцьори, къде ще му излезе края.

Общи условия

Активация на акаунт