Секс без ангажимент. Възможно ли е?

• 37 628
  • 261
  •   1
Отговори
# 105
Не съм казвал подобно нещо.
Секса може да е удоволствие и за двамата.  Представи си и  мъжът и жената с брак зад гърба си. Единият във Варна, другия в Пловдив. Виждат се веднъж на две седмици, прекарват един уйкенд заедно, но не търсят брак. Тя е лекарка например, той фаянсаджия. Но се срещнали на плажа, пили по едно вечерта и завършили със секс удоволствие и за двамата. Два отделни свята за семейни партньори.
Ебахти измисления пример дадох.

# 106
Кой е казал,че секса не е удоволствие и за двамата? То, ако не е ,вероятно няма и да се повтори.  Но, жените сме крехките създания, свикнали на внимание и обгрижване.
Затова сте мъже.

# 107
Дваисет и първи век май мъжете са по-крехки.
Аз не бих правил подобен секс без ангажименти, но просто се опитвам да търся логиката на тези които го имат за нормално.

# 108
Дваисет и първи век май мъжете са по-крехки.
Аз не бих правил подобен секс без ангажименти, но просто се опитвам да търся логиката на тези които го имат за нормално.
Аз не ти разбрах позицията. Не би правил, но в същото време се учудваш какво пък толкова се стискат жените, то все едно танци.

# 109
Към жените - грешката ви е, че приемате че секса е нещо което жената дава на мъжа. И от там вече ви е трудно да асимилирате понятието секс без ангажименти.
Никога не съм виждала секса като нещо, което давам на мъжа срещу Х, У и Й, обаче в момента не се сещам някой от любовниците ми, който не е виждал секса като трябва да видя как да я накарам да ми пусне.

# 110
Е секс без ангажимент, си е точно това. Спорадични срещи само за единия секс и толкоз. Кви вечери, кви питиета ви гонят. Там вече се отива на гаджета. Не ми се признава, ама съм съгласна с мнението на Абуто.

# 111
Вероятно жените с ниска себеоценка и самочувствие би ги задоволило, но жените вряли и кипяли, получавали винаги внимание и отношение не биха  се съгласили на такъв секс.
Всеки си преценява за себе си.

# 112
  • Агент под прикритие
Док, сексът без ангажименти, както всяко едно отношение тип "приятели с екстри", си е освен всичко друго и мъжка/женска валидация. Това е лесния път за помпене на егото на един човек. Дали ще избереш лесния или по-трудния път (който е да държиш "цената" постоянна и висока, без значение кой ти е насреща) си е въпрос най-вече на ценностна система

# 113
Феникс, не виждам помпане на Его да си лягаш с всеки лузър, който те пожелае без да си мръдне пръста за теб.  Напротив, егото се гради да те желаят повече, но да те получи този, който заслужава.

# 114
Малко се отклони темата. Не е "Секс без пари. Възможно ли е?" Joy Авторката не се оплаква, че не харчи по нея, а че не е нежен и видимо увлечен...

# 115
Възможно е да я вижда точно като проституираща под благовиден предлог. Мнение, което за моя огромна изненада също се шири сред 'широко скроените' мъже, наред с чуденката как да излъжат една такава жена да им пусне. Малко парадокс се получава, хем правят секс с такива жени, хем ги презират - къде открито, къде неосъзнато.

# 116
  • Агент под прикритие
Феникс, не виждам помпане на Его да си лягаш с всеки лузър, който те пожелае без да си мръдне пръста за теб.  Напротив, егото се гради да те желаят повече, но да те получи този, който заслужава.
Както казах, въпрос на ценностна система е кой как си гради егото. При някои егото се гради на база постижения (не задължително секс такива), при други постигнатата бройка... Grinning

# 117
Аз не ти разбрах позицията. Не би правил, но в същото време се учудваш какво пък толкова се стискат жените, то все едно танци.
Слагаш ми думи в устата, които не съм казал. Не се учудвам на нищо. Просто се опитвам да погледна от камбанарията на хората правещи "секс без ангажименти". Не е за всеки подобно нещо. Не е и за мен, но има явно хора, които не го намират за странно. Свят шарен. Жени, че и мъже със по-дългосрочни намерения и планове не биха се хванали на такова хоро.
Учудвам се как някой не е вкарал зодиите в темата за да се разплете загадката кои жени влизат в подобни отношения. Затова ще съм първи -  жена Дева няма да влезе в такъв филм никога.

# 118
жена Дева няма да влезе в такъв филм никога.
Поне една познавам да е влязлавъв филма Grinning

# 119
Да позная ли коя зодия е съпругата на Абуто? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт