Секс без ангажимент. Възможно ли е?

• 37 705
  • 261
  •   1
Отговори
# 120
Аз не ти разбрах позицията. Не би правил, но в същото време се учудваш какво пък толкова се стискат жените, то все едно танци.
Слагаш ми думи в устата, които не съм казал. Не се учудвам на нищо. Просто се опитвам да погледна от камбанарията на хората правещи "секс без ангажименти". Не е за всеки подобно нещо. Не е и за мен, но има явно хора, които не го намират за странно. Свят шарен. Жени, че и мъже със по-дългосрочни намерения и планове не биха се хванали на такова хоро.
Учудвам се как някой не е вкарал зодиите в темата за да се разплете загадката кои жени влизат в подобни отношения. Затова ще съм първи -  жена Дева няма да влезе в такъв филм никога.
Извинявам се, така възприех сравнението с танца.
И жена козирог трудно би влязла в такива отношения.

# 121
Залагам дева с асцендент телец Grinning

Аз съм козирог. Всъщност съм на границата и съм събрала най-лошото от козирог и стрелец.

# 122
сексът без ангажимент не е ли с цел... секс?
какви ресторанти, какво внимание, какво ухажване?
отиваш, сваляш дрехите, хубав секс, обличаш дрехите и кой от къде е без задължението да си разказваш мислите и ежедневието на жребеца?

# 123
Че то една овца повече я ухажват...

# 124
другото е връзка - неангажираща (т. е. без идея за брак, деца, кредит, роднински сватби и погребения) - но връзка

# 125
А извънбрачна връзка ангажираща ли е, или не? Ако няма изгледи да се събират.

# 126
повечето дълготрайни извънбрачни връзки, които съм виждала, са си доста ангажиращи независимо от вероятната липса на перспектива - чувства, време, онова ухажване и внимание, което се споменавате, грижата за другия и т. н.

# 127
Не разбрах как се е стигнало до тези отношения и защо ти си се съгласила на тях, ако не ти харесва даже секса с този човек, но в същото време искаш да сте нещо повече?
Според мен, ако това е така, по-добре директно говори с него и си изяснете очакванията. Явно не си фатална изкусителка, която да го оплете в мрежите си и той да се побърка по теб, така че няма как да разчиташ на такъв развой.

Иначе на въпроса ти - да, възможен е секс без връзка. Доста често едната страна си развива чувства, но за някакъв период от време може и да е вариант.

# 128
Малко бъркате понятията. Без ангажименти означава точно това- без ангажименти. Контакти точно с определена цел, плюс някакво базово отношение- примерно да я вземеш с колата, да я закараш след тва, да осигуриш терен, да вземеш нещо за пиене. И да забавиш за нея след като я изпратиш, което всъщност се случва още след като да го кажем така- задоволиш нагона си, да не използвам други думички, че звучат грубо. И после тя не съществува за тебе докато пак не ти се дое*е, а няма друга възможнст на хоризонта. Всичко останало което описвате като ангажименти - ресторанти, почивки, подаръци, отношение- това вече е връзка. Дори да не се държи сметка кой къде ходи, пак си е връзка, макар и отворена, т.е. съвсем друг тип отношения.

# 129
  • София
Е всички това казват де!

# 130
Сигурно младите момичета не мислят много с кой си лягат и по- лесно влизат в такива отношения. Ма ние, по-  възрастните, някак имаме повече изисквания и ценностна система. Не знам, аз и като момиче такава връзка не съм имала. Просто съм свикнала на друго отношение от мъжете и това ми е непривично

# 131
Аз разбирам частта “без ангажименти” като “ без обещания/бъдеще/любов”. Иначе ангажимента по взимането/прибирането/ухажването/черпенето/уважението е част от секса. Честно казано дори за платена услуга нямаш оправдание да третираш човешко същество като предмет за задоволяване. Аз и от продавачката в магазина не изисквам вярност и любов, но от уважение първо към себе си се старая и тя да е доволна от комуникацията ни, какво  остава за интимни срещи. Мъчно ми става като чета колко много хора имат ниски очаквания първо към себе си и после към останалия свят.

# 132
Ами именно, че то не е връзка. Нали точно за това става въпрос. Без ангажимент, си е без ангажимент за излизания, вечери, изобщо без каквото и дае участие в живота на другия. Само се срещаш с една цел и чао. Вече кой го иска, кой го може, си е отделен въпрос. Но това не променя факта "какво Е секс без ангажимент". Това, че не приемаме дадено нещо за себе си, не означава, че то не е адекватно за други хора в даден момент от живота им.

# 133
Бъркате секс без ангажимент и секс за една вечер.

# 134
Кво общо пък има тук тва за една вечер?

Общи условия

Активация на акаунт