Сполучливи имитации на маркови парфюми - 43

• 72 904
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
choogie, благодаря за информацията

Lancôme Santal Kardamon от Мартинез ли е? Знаете ли дали е ново предложение за Мартинез? Това е аромат, който определено искам да пробвам, едва ли за покупка, но съм любопитна

Gold Myrrh Absolute Carolina Herrera е наливен, така ли? За кой рефански магазин става дума?
Аз съм пробвала един подобен от серията, оригинален, много ми допадна тогава, това са плътни аромати, но носими.

# 196
Здравейте
На Killian Rolling in Love знаете ли добър аналог

# 197
choogie, благодаря за информацията

Lancôme Santal Kardamon от Мартинез ли е? Знаете ли дали е ново предложение за Мартинез? Това е аромат, който определено искам да пробвам, едва ли за покупка, но съм любопитна

Gold Myrrh Absolute Carolina Herrera е наливен, така ли? За кой рефански магазин става дума?
Аз съм пробвала един подобен от серията, оригинален, много ми допадна тогава, това са плътни аромати, но носими.

Няма за какво! Да Santal Kardamon е на Мартинез, там можете да го тествате на блотер или направо на кожа в магазина, доста е хубав, не зная дали е нов, но не е от най-новите.

Gold Myrrh Absolute Carolina Herrera е наливната парфюмерия да, нов е, номера е 183  и също е доста плътен и хубав, за любителите на сладките и ориенталски аромати. Вече пети ден мирише блотера. Аз пазарувам от магазина в Шумен, но трябва да видите къде има наливна парфюмерия в града Ви и дали е наличен там.

# 198
Преди малко минах през СанСиро

Само искам да ви кажа:
Черната Орхидея на Сансиро е Най-добрата версия.За мен е по-добър от Оригинала.
Ако не попаднете на добра версия,изобщо няма да се насладите.
Както аз.
Но в случая, това е ♠♟♠
На СанСиро е много по-добра версия от колкото на Le Parfum
Hugo също е Супер.
Поръчал съм Baccarat Rouge 540 от Сансиро
Като го получа,отново ще пиша.
Но вярвам,че отново ще задмине всички други.
Пробвам и споделям…  😉
Тук наблягам на Развиване на Аромат,протекция и трайност.

# 199
  • Бургас
Да,аз взех на Сан Сиро Ултравиолет и Tresor Midnight rose...Не очаквах така да ми харесат.
С голям кеф ги пръскам и ИМАТ развитие.
И на Мартинез имат известно развитие парфюмите.
На Заг и Парфен не знам,май не чак толкова,но пък и тях харесвам.Няма лошо да си е еднакъв ароматът 3-4 часа,стига да е добър.
(На Рефан се променят-към по-лошо.Чак отдалеч вече заобикалям щандове и магазини,макар че капсуловани те не са толкова лоши.)

# 200
И аз от скоро поръчвам от Сан Сиро.Поръчах Poudree на Narciso на сляпо.Много ми хареса.Изключително траен.Дрехите мириша и след пране.Сега се оглеждам за оригинала.Също така взех Idole на Lancome,доближава се много до оригинала,но ще го нося по нататък,за сега фаворит ми е пудрата.

# 201
  • Варна
Включвам се да питам за препоръка за пролетно/летен парфюм без цветя в него (или ако има в пирамидата му, то поне да не са натрапчиви). Нещо, което когато пръснете на себе си и да имате усещане за свобода, зеленина, коприна и безгрижни летни нощи в едно. Не знам изобщо съществува ли такова "чудо", но да си пробвам късмета все пак. Grinning

# 202
  • Стара Загора
Да се изкажа и аз за Сан Сиро Simple Smile Имала съм само един техен - Олимпея като имах и оригинална мостричка. Едно към едно. Изключително добре направен..траен ..силен...за съжаление, не беше моя аромат и го дадох на майка ми. Тя пък още повече от мен не го харесала и го изфъскала като ароматизатор за тоалетна Simple Smile

# 203
Включвам се да питам за препоръка за пролетно/летен парфюм без цветя в него (или ако има в пирамидата му, то поне да не са натрапчиви). Нещо, което когато пръснете на себе си и да имате усещане за свобода, зеленина, коприна и безгрижни летни нощи в едно. Не знам изобщо съществува ли такова "чудо", но да си пробвам късмета все пак. Grinning
Доста хора около мен харесват серията Зелен чай на Елизабет Арден за лятото. Аз не ги търпя изобщо.
Много са ми "зелени" някак. Но масово се купуват и са на много достъпна цена в оригинал. В ДМ често виждам да има. Може да ги тествате, ако не сте. Няколко вида са, но този класическият зелен чай ми е най-зелен Smiley

# 204
  • Варна
Нероли портофино ми е супер свеж и супер летен. Мирише на море.

# 205
  • Варна
Нероли портофино ми е супер свеж и супер летен. Мирише на море.
В чия версия бихте препоръчали?

# 206
  • Варна
На Заг с две ръце.Гарантирано е по- траен от оригинала и не ми избоват моркови 😂

# 207
Тъкмо щях и аз да питам коя версия Simple Smile
А познавате ли това,
https://www.notino.bg/just-jack/cr-neroli-parfjumna-voda-uniseks/

# 208
  • Варна
Тъкмо щях и аз да питам коя версия Simple Smile
А познавате ли това,
https://www.notino.bg/just-jack/cr-neroli-parfjumna-voda-uniseks/
Виждам, че като пирамида има доста от оригиналната. Обаче дали ще е траен ми е доста под въпрос.

# 209
Аз пък Нероли Портофино на ЗАГ хич не го харесах, нямам сравнение с оригинал, който го водят доста нетраен, но ми беше някак тежък и хич не летен, но това са си някакви мои асоциации, може би очакванията ми бяха по-големи и като цяло съвсем различни, от това, което Е!
Аз бих препоръчала Аква Целестия на ГИЗА, но тя е водна и ми е точно пролетно/летен аромат! Също на ЗАГ Versace Dylan Turquoise ми допадна доста Wink

Общи условия

Активация на акаунт