Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 680
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Далечният изток
Водолеят е въздух...

# 436
Аз имам много подвижни знаци и позиции в картата, явно при мен на това се дължи. 🙂 Но се сетих и за друго нещо, което е от значение - Ас Дева притежава уникалното качество на Рибите да се свързва с хората на едно много по-дълбоко ниво. И винаги отношението ми към всеки е лично.

# 437
  • Тра-ла-ла
На мен земните наистина са ми много далечни. Основно говоря за Козирог и Телец, Деви почти не познавам. При все, че имам асц Козирог и Венера в Дева...нямам нищо допирно с тях. Скучни са ми. Суховати, липса на чувство за хумор, консервативни, понякога доста неразговорливи, заинатени и дълбоко вкоренени, твърде практични и фиксирани в материалното. И жените, и мъжете. Явно ще да е кармично. Наистина не познавам интересни екземпляри от тях.

Огнените ме кефят...може да са тегави на моменти и с голямо его, но поне има цвят и емоции в тях. Все е интересно и става купон.
И винаги има какво да кажат...даже твърде много 😂От тях имам най-добри приятелки Стрелкиня и Лъвичка. От тийн годините имам приятелка Овенка, но отдавна ни делят хиляди километри.

Въздушните ...ако не им се впрягаш, не зависиш от вятърничевия им на моменти характер и тяхната колебливост и загуба в превода не ти бъркат отзад - готини са. Най-добрата ми приятелка е Водолейка. От няколко години имам сравнително нова приятелка Везничка.

Водните - с Рачките бързо се разбирам на интуитивно ниво. От една секта сме. 😂 От година и нещо съм приятелка с една колежка Скорпионка. Но тя е на няма и 1 градус в зодията и има много Везна в себе си. Голям образ. Не спираме да се майтапим и хилим с нея. Рибка не съм сигурна, че ще изтърпя.

# 438
Верно, хахаха. Това обяснява защо на някво ниво се разбирам с тях.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 20:38 от ConnieS

# 439
Джулая, не мога да отговарям, че всички са така, но ние, земните, гледаме да си свършим работата и да ни оставят на мира. За каква приятност става въпрос?. 😀 Виж, Телецът и Девата винаги ще се отзоват и включат в разговора най-вече от дипломатичност, но винаги в главата им ще кънти едно инертно - Офффф. 😁🤣 Като цяло самата мисъл за други хора предизвиква досата в нас. (Вий ни мислите за скучни, ний са чудим как да се отървем от вас. 😁)

# 440
  • София
Жените деви около мен са доста разцъкани. Даже прекалено.
То и аз мога да намеря общ език с много видове хора, но за кренвирши и джанти + футбол и бира винаги ми носи една простовата нотка, но се насилвам да се смея на тъпите шеги на огнените, защото съм вежлива. Laughing
Но те са ми еманация на снобизъм плюс простотия, вляти странно едно в друго и пронизващи почти всичко, което кажат.
Просто всеки си изказва предпочитанията, ясно е, че няма да отбягваме хора само по зодията.

# 441
Огнените зодии наистина имат лека тъпо чувство за хумор, според мен. Но се мислят за много забавни 😀

# 442
От всичките ми дружки, най- много ми удисва на стрелящият акъл, една рачка 😍😘   Ами обичам си я!
Бих дала шанс на всяка зодия, стига да е на моята вълна 😁

# 443
  • София
Аз не се смея на тъпи шеги, затова постоянно ми се сърдят, че съм надута. Аз че съм - съм, но не точно по тази линия Joy Някой каза по напред, че водолейте не се смеем на тъпи шеги - не знам за другите, но за мен е вярно.
Между другото точно приятелка овенка ми се сърди за несмеене на шеги и че не си споделям проблемите:joy:

# 444
  • София
Да, аз го казах, защото се отъждествявам.
Обикновено завъртам шегата тънко, така че да не я разберат. Това ми доказва, че отсреща има елементарен човек и вече ми става смешно и започвам да се смея искрено. Joy
Изобщо, много процеси и мисловни потоци са в рачешката глава.

# 445
  • Тра-ла-ла
Като цяло самата мисъл за други хора предизвиква досата в нас. (Вий ни мислите за скучни, ний са чудим как да се отървем от вас. 😁)
Демек земните сте асоциални и самодостатъчни и нямате никаква потребност от хора и човешки контакти?! 😜

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 01:45 от Джулая

# 446
Неща такова, да.

# 447
Като цяло самата мисъл за други хора предизвиква досата в нас. (Вий ни мислите за скучни, ний са чудим как да се отървем от вас. 😁)
Демек земните сте асоциални и самодостатъчни и нямате никаква потребност от хора и човешки контакти?! 😜
По-правилно е да се каже - нещо като private people. Не всеки е добре дошъл, да..

# 448
То няма човек, при когото всеки да е добре дошъл. Всеки си подбира обкръжението малко или много.

# 449
Кажете нещо за жените Везни?
Толкова много познавам,но досега не срещнах нито една кротка,бяла и добра?

Общи условия

Активация на акаунт