Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 655
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Аз като Везни мога да кажа кои са ми отрицателните качества: ужасно нерешителна; не знам за вас, но аз съм много суетна - и до магазина няма да изляза, без да съм се наконтила, ако нещо не ми допада във външния ми вид в момента, може да ми се развали настроението за целия ден: много съм меркантилна, признавам си, много ме влече материалното - и аз се дразня от себе си, но е факт  Grinning Също така, не мисля, че имам голямо самочувствие, по-скоро съм неуверена, непрекъснато си търся недостатъци и се взирам и в най-малките такива. Злобна, злопаметна и отмъстителна не съм - дори и да съм бясна за нещо, бързо ми минава.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 14:30 от kalina_pehlivanova

# 511
Признавам, че за толкова време в темата за първи път се почувствах засегната Joy И то от друга Везна. Куха, мързелива… Не знам, не знам…

# 512
Аз не съм се засегнала, но ми стана интересно какво ще рече “кухи” и то абсолютно? Искаш да кажеш, че не изпитваш никакви чувства ли?
Освен това продължавам да твърдя, че при такива описания, без значение хубави или лоши, няма “ние”. Говорете за себе си - в първо лице, единствено число 🙂

# 513
Според мен под кухи се има предвид тъпи Confused Което е много жалко, защото и аз смятам, че това всъщност е една самооценка. Иначе и аз не съм се засегнала Joy Знам с цялата си категоричност каква точно съм и за щастие куха, нерешителна и мързелива не са сред личните ми качества.

# 514
Аз си признавам без бой, че съм мързелива. И не само за работа, мързи ме за всичко. Мога да изкарам часове и дни, при възможност, на дивана с книга или да си цъкам игрички. Скорпион съм.

# 515
  • София
Аз си признавам без бой, че съм мързелива. И не само за работа, мързи ме за всичко. Мога да изкарам часове и дни, при възможност, на дивана с книга или да си цъкам игрички. Скорпион съм.
+1
Водолей Grinning
Игрички не цъкам, но книжки и онлайн магазини ми дай.

# 516
Признавам си, че мързелът ми е най- чуждото нещо. Аз трябва винаги да правя нещо. Овен съм.

# 517
Не знам как един Скорпион може да бъде мързелив? Примерно аз съм от тази зодия, но винаги правя нещо. Ако мързелувам, то е, защото съм депресирана, много уморена или болна.

# 518
Мен пък ме мързи или по-скоро ми е досадно да извършвам всякаква домакинска работа, подреждане, бърсане на прах и прозорци, готвене. Докато не полудея и не оправя всичко за по-малко от час, целия Бейрут от разхвърляни дрехи примерно . За нищо друго не ме мързи, доста съм подвижна и да прекарам цял ден без да изляза мал шанс, не ме свърта. Стрелец съм.

# 519
И аз. Телец съм, на нас ни е заложено 😁

# 520
  • Далечният изток
Ам аз що, Рак съм...?!
Признавам, мързеливичка съм си. Grinning

# 521
  • Тра-ла-ла
Ам аз що, Рак съм...?!
Признавам, мързеливичка съм си. Grinning
И аз като Раче съм такава. Просто нямам този трън в г@з@ и хипер активност както някои други зодии, които не могат да стоят в покой повече от 5 минути и имат перманентна нужда да се занимават с нещо активно и атрактивно.

# 522
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Мързелив Рак съм от всякъде, но в определени моменти действам до пълно изтощение.
Не мога и аз още да му хвана края..

Ако имам да правя нещо - не мирясвам докато не го свърша.
У дома - не мога да си почивам истински, ако има несвършени "неотложни" неща, като мръсни чинии или неприбрани обувки... Но пък - прах и мръсотия не ме дразнят така непреодолимо...

Сбъркана работа. Сбъркана!

# 523
Аз съм много работлива!
Обичам да работя върху себе си! 😇😁😁😁

# 524
  • София
Аз живея с дева, в нас всичко е свършено преди да забележа, че има нещо за вършене… та мога да си бъда мързел. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт