Най-гадната зодия за жена! - 3

• 31 654
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Да отчета и една Риба - съвършеният мързел. Накрая ще се окаже, че не е зодиакална черта, а женска, или човешка, може би.😁

# 526
Аз живея с дева, в нас всичко е свършено преди да забележа, че има нещо за вършене… та мога да си бъда мързел. Grinning
А в кой момент от любезност и уж заинтересованост вмъкваш въпроса " Нещо да ти помогна?"😉

# 527
Не обичам да генерализирам, но Везни.
От моите наблюдения върху хора от тази зодия:
Много са на настроения и обичат да ги натрапват на останалите. Мъжете - манипулатори и обичат да послъгват, не си държат на думата.
Жените - превзети и лицемерни, винаги имам едно наум с тях.
Някои жени Водолей също не харесвам - трудно разбирам логиката им, все на въпреки, на нож за разни дреболии. Но пък тези представителки на зодията, които харесвам, ги харесвам наистина много. Полюсни са ми впечатленията от водолейките.

За протокола: Козирог съм с асцендент Лъв, луна във Везни и лилит в Близнаци.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 14:46 от LaCumparsita

# 528
Според мен не е само до зодия. Вярно,е че е хора от една зодия имат еднакви черти, но все пак и живота и хората с които живеят ги изгражда като характер! Аз съм жив пример. Лъв съм, обаче самочувствието ми го няма хич(умея да се прикривам обаче). И го няма, защото като малка постоянно ме сравняваха с другите за оценки, за къщна работа. И така израстнах неуверена, виждам че се справям, но все си мисля че не е достатъчно добре.

# 529
Мисля,че тук е моментът да кажа,че за мен най -любима зодия, женска и мъжка,е именно Лъв Simple Smile

# 530
Преди няколко месеца, когато намерих групата си мислех, че най-гадна та зодия ще сме именно лъвиците.
Още се изненадвам, че е обратното. Blush

# 531
Лъв е свекърва ми, винаги се опитва да си налага мнението.
Естествено няма как да и се получи вече, беше то навремето когато бях млада булка.

# 532
Лъвовете са твърдоглави и себелюбиви , но то само с голяма грива няма как да им се получат нещата щото отдолу е едно страхливо котешко сърце. Не мисля , че има гадна зодия, но гадни хора - да . В живота просто с някои си на една вълна и се разбираш от 1/ 2 дума , а към други изпитваш органична непоносимост.

# 533
Аз мислех, че най-недолюбваните зодии са Близнаци и Скорпион, но от темата излиза друго. 😀

# 534
  • Тра-ла-ла
Ето как Лъвица завоалирано предизвиква да се говори за нея/зодията. Няма лоша реклама 😁 Шегувам се, ъф корс.

Преди няколко месеца, когато намерих групата си мислех, че най-гадна та зодия ще сме именно лъвиците.
Още се изненадвам, че е обратното. Blush

# 535
Аз се обърках вече! И кои зодии са най-гадни според темата?😄

# 536
Аз откакто съм в темата кажи речи само везните се плюят 😄

Ти се шегуваш, Джулая, ама то си е баш така.

# 537
И близнетата и девиците доста негативи отнесоха😀

# 538
  • Тра-ла-ла
И кекавата ми зодия Рак също не бе пощадена Joy

# 539
Статистиката е на база лични впечатления , но в действителност няма пощадени😂😂😂
Замислих се за себе си и не мога да съм категорична за най- гадна зодия. Най- странното е следното съвпадение  -  на едни и същи дати имам родени както добри приятелки така и хора , които са постъпвали най- гадно с мен и то три такива двойки.

Общи условия

Активация на акаунт