Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума по отношение на отношенията с близките по време на бременността?
Какви са преживяванията на участниците по отношение на медицинските прегледи и тяхното здравословно състояние по време на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума по отношение на отношенията с близките по време на бременността?
Участниците съобщават различни преживявания относно отношенията с близките по време на бременност. Някои се радват на подкрепата и разбирането, предоставени от техните близки, докато други изразяват раздразнение от нежелани съвети и коментари. Те споделят истории за взаимоотношенията със свекърви, свекърви, майки и бащи, както и взаимодействията с колеги и приятели.
-
Какви са преживяванията на участниците по отношение на медицинските прегледи и тяхното здравословно състояние по време на бременността?
Участниците съобщават различни преживявания относно медицинските прегледи и здравословното състояние по време на бременността. Те споделят информация за феталната морфология, движенията на бебето, наддаването на тегло, както и проблеми като недостиг на въздух, географски език, нисък хемоглобин и други здравословни проблеми, които могат да възникнат по време на бременност.
-
Кои са препоръчителните книги за бременни и бебета?
-
Какви са мненията за майчинството и отпуските за майките в България?
и нашия тати не идва с мен на прегледи,също казва като се роди ще си го гледкаме,важното е че всичко е наред,аз пък ако има кой да ми помага ще съм щастлива,ама няма никой покрай нас и ще се оправяме сами,важното е да се роди живо и здраво детето и аз да съм добре,оххх почна се обаче съветването от роднините за името,да не бях им казвала

свекърва ми ще дойде за малко да ни види след 30тия ден. Майка ми и тя там някъде (пак за малко) и дотогава сме си сами.
, а дотогава ще работя по два дена в седмицата.
Малчо няма да има годинка, по груби сметки. И от неплатените, ще се вълпозвам, мъжа ми ще се измъчи малко, аз ще измисля нещо да правя от вкъщи, но го предпочитам пред това да си оставя детето толкова малко, някой друг да се грижи за него толкова много часове.