АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 9)☀

• 42 820
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
И аз имам такава болка долу и също си мислих, че е мускулна треска 😅 Почнахме с ММ коридора да оправяме и мислих, че нещо съм се понапънала 😄 Значи е нормално.
На ЖК съм на 26ти и ще си искам направления за кръвни.Пия само Елевит, но много често пропускам.
Оглеждам се за колички по сайтовете, харесах една Тутек, ама е 1250лв.Имаме да взимаме и матрак за нас и климатик за стаята, в която ще се местим като дойде малчо и няма да се справим и с такава скъпа количка.Трябва на място да идем и да разгледаме.Оня ден бутах пак полска и беше много добра.Ма и тя 1000лв 😒 Ще решим, има време (уж).

# 676

Аз имах само 1 ембрион, и сега е на 1г и 10м и ни прави луди калинки Simple Smile

А сега забременях естествено, та не мислете глупости, всичко ще е 6!

Ооо, моето също е на годинка и 10, много яко съвпадение!

# 677
Към момичетата, които чакат близнаци, набелязахте ли вече някаква количка? И коя?

# 678
Днес ми е ден за чистене, но се уморих. Останаха само детската, коридора и банята, обаче вече не ми се мърда, а ни предстои довечера и по магазини да обикаляме. Големия утре има рожден ден и аз два дни съм отпуска за да не се презорвам уж. Днес трябва да изчистя, то повече ме умори събирането на играчките отколкото самото чистене. Утре ще готвя, ще оправя пак, което са разхвърляли и съм на ЖК и на кардиолог. Освен това преди малко обядвах и сега ми се и доспа, стана ми тежко и хич не ми се мърда. Надявам се ММ след като си свърши работата да мине да купи нещата за почерпките и довечера да остане само Джъмбо.

# 679
Ние нямаме голям избор. В асансьора влиза Бъгито, но няма място за мен. Така, че се спряхме на най-тесният модел  Бейби Монстър.
Цифра е, но я намерихме много запазена 3в1втора употреба.

# 680
Аз харесах тази, но ще живея в къща и не съм гледала много размерите.
https://www.hippoland.net/mountain-buggy-kombinirana-kolichka-za … bena-kost-pt-0226
Моя позната с близнаци ме посъветва да не взимам кош за новородени, а само портбебе

Към момичетата, които чакат близнаци, набелязахте ли вече някаква количка? И коя?

# 681
Щом още 5 - 6 жени имат същите болки между краката, значи е напълно нормално.И аз предния път като ги усетих мислих , че е мускулна треска , но този път няма от какво.
Витамини пия б12(метолкобаламин), фолат  , омега 3 , а отделно пия магнерот, акард , еутирокс и натаспин - не ми пречат - свикнах им(само не и на цените😀)
Количката наистина е красива ,Королева реши ли дали ще е тя?
А за близнашките колички - от една страна лошо, че няма избор , ама от друга добре , че бързо се избира.Дано малкото модели , които ги има да са удобни и практични.
А като казахте за чистене трябва да похваля ММ, че онзи ден е почистил целия хол и етажерки от прах , също почисти терасата и я подготви за пролетта, която така и не идва Sad
Аз днес си прекарвам деня в гледане на лекции и се настройвам позитивно за раждане/кърмене и бъдещи грижи Simple Smile

# 682
И аз имам такава болка между краката, най-вече сутрин Thinking

Това ли е протеинът, който бива на вкус: https://remedium.bg/protein-za-bremenni-shokolad-500r-pregnaco-064206/p Ако не става, да не хвърлям пари на вятъра, че искам да ми е и вкусно Laughing

# 683
И аз имам такава болка между краката, най-вече сутрин Thinking

Това ли е протеинът, който бива на вкус: https://remedium.bg/protein-za-bremenni-shokolad-500r-pregnaco-064206/p Ако не става, да не хвърлям пари на вятъра, че искам да ми е и вкусно Laughing
Аз пия същия  на Прегнако само че банан. На мен много ми харесва. Правя го с прясно мляко,протеина и слагам половин банан. Една мадама ми каза рецептата и наистина е уникално на вкус. Този протеин го водили най-добре за бременни уж 🤷♀

# 684
Да, за количката, аз вече я поръчах. С всички части.

На мен днес ми се появи болка в колената, точно като мускулна треска. А нямам днес никаква физическа активност, освен до банята и хола. 😂

# 685
  • София
Болката/Дискомфорт в таза, бедрата и въобще тази зона там е нормална. Появява се от нарастването на матката и изместването на центъра на тежестта. Ще си я имаме до самия край вероятно Grinning
 Аз я имам от 2 месеца някъде. Ту се появява, ту изчезва. Обикновено като ходя повече, много се уморявам и усещам като мускулна треска на бедрата и дискомфорт. На мен докторът ми каза да си почивам и нямало да ме боли, но все още ходя на работа, защото имам проблем с издаването на болничен. Надявам се скоро да го реша и да се отдам изцяло на предстоящото щастливо събитие. Simple Smile

# 686
Благодаря, ще си го поръчам тогава. Дано ми хареса Laughing Ако не, ще карам мъжа ми да го пие Laughing

# 687
И аз не пия протеин. То кой да ми каже ако трябва, те кръв не ми изледват вече 6ти месец... Пък какво да говорим за повече. Аз обаче ям и месо и яйца и риба. На два три дена въртя едно и също, яйца всеки ден ям почти. Четох, че било най добрата храна за бременни, но аз така или иначе от диетите ми е останало навик да закусвам с яйца.
Аз продължавам да си цапам от началото бяло течение, без миризма, сутрин като стана все едно се изтича и през деня няколко пъти, много не приятно. Моля се да е от нормалните неща....

# 688
Благодаря, ще си го поръчам тогава. Дано ми хареса Laughing Ако не, ще карам мъжа ми да го пие Laughing
Барбалена аз не съм любител на силно сладките неща.За карамела ми казаха че е сладък,ванилия не обичам принципно. Пак и в нашата  аптеката имаше само банан и ванилия. Аз обожавам банани и си взех банан,лек е на вкус и не е супер сладък. Следващия път ще взема шоколад,но все пак ако вземеш шоколад пиши как е на вкус☺Ягодата ще я прибвам може би към края☺

# 689
Ходих на преглед. Всичко е наред. Бебка си е все така едра със седмица напред върви. Въпреки, че ми е добре захарта в предните изследвания ще правя обременяване, за да се застраховка  за напред, че към края само диета не помага. Изписа ми и едни билкови хапчета за киселини, каза и Талцид, че мога да пия, но дано не се налага, последните дни не са се появявали.

Общи условия

Активация на акаунт