ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 801
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Козлодуй
Аз не го харесвам няма и да го харесам колкото и да прехвърляте Игрите тук

# 466
  • Велико Търново
Добра "среща", Merri_An! Дано всичко се нареди по възможно най-добрия начин!

В момента гледам "Стани богат", вторият участник в днешното предаване го гледахме миналата седмица в "Голямото преследване", във втория епизод. Погледнах как се е представил, защото си спомням само, че като отбор загубиха от Черния рицар. В първия етап си е спечелил 3000 лв, след това си ги е защитил на масата срещу Мартин. Но мисълта ми е как един и същ човек в различни условия се представя по различен начин. Защото по моя преценка той има достатъчно знания и е можело да отговори на повече от 6 въпроса в едната минута, но ограничението на времето, напрежението, бързането са си казали своето. При по-спокойната обстановка на Стани богат, без да е притиснат от времето, когато има възможност да разсъждава, се показа в по-добра светлина. Въпреки че в сравнение с много от участниците в Голямото преследване си е направо отличник, де.

# 467
  • Sofia
Нещо не го разбрах това с "прехвърлянето".

# 468
  • Другата България
Този днешния младеж, последния в “Голямото преследване“, на 21 години само, ги сложи в малкия си джоб всички. Страхотен млад човек.

# 469
О, да, страхотен беше този днес в Преследването!
Най-накрая видяхме, как се побеждава в тази игра.

# 470
Ох, не успявам да изчета темите за риалититата и затова тук.
По отношение на Игрите - противно на повечето списващи там са ми много интересни Илиян и Куков и ги искам в играта Joy
Илиян ми е любопитен с опитите си за влияние и социална игра. Страаашен интригант е! Искам да разбера докъде ще стигне и дали останалите ще разберат лъжите му, дали наистина ще му се получат нещата.
А Куков е...куку руку Joy Ужасно ме забавлява, ясно, е че е слабак, позволи веднага да си изпусне нервите. Но като почне да се дуе, припадам от смях.
Естествено, Фифо е върхът, много ме радва, жалко, че за момента не обръща внимание на играта извън битките.

На Фермата ми е много странен каста от новите. Твърде много ми се сливат визуално една част от тях. Но го има и това, че аз до средата на едно шоу уча имената на участниците Joy Засега пълната бургазлийка ми е слабост, нищо, че е от Бургас Joy

Мери - Heart Kissing Heart
Много ти е хубав града, някой ден ще го посетя. Малко оплюх сериала в другата тема, но засега гледките и оператора са ми любимото нещо. Хареса ми постройката (къщата на богатите) на брега на реката, прииска ми се да живея на подобно място.

# 471
  • Другата България
Доне, не е моя. Не съм от Видин, ама все едно съм.
Близо до него съм, работЕХ  там дълги години, пътувах из областта дълги години, живеех във Видин поне половината от годината, всяка година, на пръсти знам околията. И си я обичам, много! Heart

# 472
Феърплей по ТЪпаревски

# 473
  • Козлодуй
Феърплей по ТЪпаревски

Това в кой момент е заснето - да не е спекулация?
Аз също съм впечатлена от младите играчи и в Стани богат и в Голямото преследване даже в последното предаване на дамата не признаха един отговор - била се забавила обаче тя банкира - направо супер Simple Smile

# 474
  • Велико Търново
Тя действително се забави. Правилото е да се даде отговор 5 секунди, след като опонентът е дал своя. Т.е. след като първият отговорил натисне бутон, това време започва да тече и като отмине, бутоните на втория участник се деактивират и отговор не се отчита. Изтичането на петте секунди е съпроводено със звук и като спре, значи са отминали. Еми натисна своя бутон маааалко след спирането на звука.

# 475
Феърплей по ТЪпаревски

Мдаааа... това ще се окаже любимият пъзел на Продукцията за нагаждане към сценаря... Между другото стана ли ясно дали и пъзелът на Любо (ИВ 2) е бил манипулиран. Валентин е ясен Wink

Само аз ли усетих слабост при Фифо на варелите (страх).

Близначките явно ще правят изложба в Лондон.

Даскал Жоро:

# 476
  • Козлодуй
Последната снимка да не е гърка? Кой е Жоро?
Честит първи учебен ден и на ученици и на учители пожелавам да се уважават и обичат Simple Smile

# 477
Последната снимка да не е гърка?
Същият. Wink Нали е учител по физическо възпитание от няколко години.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 14:28 от Bilyana14.

# 478
Това ненаредимият вариант на пъзела ли е? С числа знам как изглежда, но с картинка ми е трудно да се ориентирам.

# 479
Това ненаредимият вариант на пъзела ли е? С числа знам как изглежда, но с картинка ми е трудно да се ориентирам.
Да.

Ето го онагледено благодарение на труда на ESPACE от темата за Игрите
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт