ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 740
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм чувал за него, че ако пожелае може да говори нормално, без диалект и псувни. Източник не помня, и не знам доколко е вярно. Ако знаете нещо по въпроса споделете Simple Smile

# 661
  • Другата България
Мога да питам ако ти е важно.
Вече ме е срам да кажа, че познавам директно или индиректно участник в риалити.....Joy
Но си признавам, че не съм гледала “Къртицата“. Когато нашумя, работех 24/7, и нямах време за нищо, ама наистина нищо. После заради Емо уж да го извъртя, така и си остана. Той не се завърта много на родното си място, от доста време. Но ако държиш, знам кого да питам.
От лична гледна точка, като владееща същия диалект /псувните не/, мога да ти кажа, че е трудно. За човек, който е роден и цял живот е живял на северозапад, наистина е трудно. Аз не съм, и той не е, тъй че вероятно ако иска, може. Докато пребивавах във Видин, научих влашки, то си е диалект, сръбския при нас се говори по дефолт. Bowtie Та, интернационални хора сме.

# 662
Любопитно ми беше просто, не си губи времето.

# 663
# 664
Коя е жената до Роберта?
Хубав бебок, да е жив и здрав и да расте в мир и обичан.

# 665
  • София
Изгледах Максимала.
Много малко ми идват тези 30 минутни епизоди, но поне ще е два пъти седмично.
Не е съвсем прав Гуспата. Малко над 1 час е един епизод без рекламите. Т.е. двойно на тяхното. Но и го разбирам. Повече епизоди, повече реклами и пари. А това предаване трябва да го има и занапред, т.е. и пари трябват.

Играта ми хареса много. Оспорвани и трудни игри могат да се правя и без много пари, ето живо доказателство. Игра, която включваше много компоненти в себе си.

Победата на Краси и Барни бе заслужена и логична. Още като чух, че ще има пъзел отписах Анси и Марти. Иначе колкото и да ми е любимец Бърканичков, стисках палци на Мартин и Анселита, които се представиха чудесно в Един за друг. Много се обичат, много се подкрепят и са много позитивни. За съжаление в този формат с толкова тежки съперници едва ли ще стигнат далеч, но дано ме опровергаят. Чисто физически са отлично подготвени и биха били много опасни съперници.

Дано да няма пъзели във всяка игра обаче, че става досадно. Аман от тях! Тук искам да гледам повече бързи-смели-сръчни, не толкова 'умни'

Относно регламента. Аз разбрах следното:
игра 1: две двойки
игра 2: три двойки
-
Накрая топ 2 по време се спасяват. Останалите три двойки имат нов сблъсък и там тази която е на 1 място се спасява също. Докато последните две отпадат и отиват в съвета на Максимал!

# 666
Относно регламента. Аз разбрах следното:
игра 1: две двойки
игра 2: три двойки
-
Накрая топ 2 по време се спасяват. Останалите три двойки имат нов сблъсък и там тази която е на 1 място се спасява също. Докато последните две отпадат и отиват в съвета на Максимал!
Върнах да чуя думите на Гуспата. ( 09:35 от видеото )
Прав си. Спасяват се три двойки, две стават част от съвета на Максимал.
Сезона ще е с десет двойки при старта Simple Smile

Значи търсим двойката, която ще прави компания на Мари и Анси в съвета Simple Smile

# 667
Дааа, три двойки са в четвъртък:

# 668
  • София
Моите залози:
Първи по време ще са Жори и Ваня и Морунов и Лиля
-
Остават три двойки за 1 място.
И там ще победят Краси и Рори,
т.е. първите отпаднали двойки ще са: Барни и Краси и Марти и Анси.

# 669
Моите залози:
Първи по време ще са Жори и Ваня и Морунов и Лиля
-
Остават три двойки за 1 място.
И там ще победят Краси и Рори,
т.е. първите отпаднали двойки ще са: Барни и Краси и Марти и Анси.
Подкрепям прогнозата напълно.

# 670
  • София
Аз бих казала даже, че така и искам да стане. Морунов и Ванчето са страхотни играчи и определено гледането им ще е приятно, а партньорите им не ги познавам, но са със страхотна заявка. Краси и Рори на този етап са ми безразлични, но ми се виждат по- силни от Бърканичков и девойка.

# 671
# 672
  • Другата България
Гледах. Отново недоволствам заради кратките епизоди.
Значи 4 епизода само няколко двойки играят, останалите стоят отстрани.
Кога ще гледаме тях, то не остана!?
Умишлено не правих прогнози, защото знам Краси какво може, Рори ми е тотално непозната.
Но съм очарована от представянето им, браво.
Иначе и останалите двойки ми бяха симпатични, с уважение към Лили, но Ваня и Морунов са ми фаворити, фен съм на Ваня, и вече съжалявам, че не съм гледала нейния сезон в ИВ, страхотно момиче! И Морунов не съм го гледала, но и на него симпатизирам. Те са ми фаворити за другия епизод, и като видях състезанието, според мен ще отнесат другите две двойки, тук вече давам прогноза.

# 673
  • София
Мери, Морунов е в комплект с Лили, с Ванчето е с Жоро.

Много ме е яд, но много силно се надявам на следващата игра Ванчето и Жоро да се преборят. На мен ми се стори, че Морунов леко хитруваше на тръбите, поне в първия етап.

# 674
  • Другата България
Мери, Морунов е в комплект с Лили, с Ванчето е с Жоро.

Много ме е яд, но много силно се надявам на следващата игра Ванчето и Жоро да се преборят. На мен ми се стори, че Морунов леко хитруваше на тръбите, поне в първия етап.
Ама на мен наистина те са ми любимци, поотделно.
Joy Иначе се усетих, но нарочно оставих поста така.
Защото наистина не знам за коя от двете двойки съм.
Ваня и Жоро ще “отнесат“ другите, това имам предвид.

Да, и според мен Морунов хитруваше в началото.

Общи условия

Активация на акаунт