ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 9 📺

• 32 732
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
О, да, и на мен са ми любимци. Ох, дано да си права и наистина да отнесат другите две двойки. Много обичам да гледам Ваня в игри, наслада за окото е.

# 676
Не съм гледала още (надявах се мъжът ми и детето да се приберат след 19.30 ч., но не... 🤪🙃), но пусто любопитство 😄... та кои двойки продължават. 👀

# 677
  • Другата България
Краси и Рори, и Лили и Морунов.

# 678
Краси и Рори, и Лили и Морунов.
Много благодаря! ❤️
Краси съм го гледала само в предишния Максимал, където отпадна доста бързо.
А Морунов и Лили са ми любимците от застрашените двойки. Най-вече заради Морунов. След първия сезон ИВ вторият ми беше тотално безразличен... макар че силно се конкурира със сегашния. Само третия извика силни емоции в мене, щом до рев ме докара, и то основно заради Морунов.

# 679
По-късно ще напиша за Максимала и за голямата изненада там за мен лично.
Според мен в момента гледаме най-добрия сезон на игрите. И като цяло каста тази година им е много приятен. Хубав, лек за гледане сериал.

# 680
Изгледах Максимал и ще започна с нещата, които ми харесаха.
Първо, браво на Краси и Рори! Играха най-чисто. Много бързи бяха на пъзела, добър подход: единият подхваща запада, другият  - изтока и се срещат в Централна България. Wink
Браво на Ваня! Страхотно се справи с въжето. Също игра много чисто на тръбите. Чудесен Жоро на варелите.

Това, което не ми хареса (освен дължината на епизода), е, че петте двойки не играят при равни условия. Какво имам предвид - първите са без публика, а вторите със. Публиката може да бъде нож с две остриета, както се видя. От една страна, може да получаваш съвети от нея (ако въобще ги чуеш), т.е. вмешателство в играта, а от друга, да се разконцентрираш, особено на тръбите. Юли не спря да се държи като треньор на Лили, не знам доколко ѝ помогна това и доколко я напрегна. Жоро спомена, че виковете са го разконцентрирали.
Морунов ми се струва много пренавит, след толкова загуби в Игрите желанието му за победа взема връх дори над... коректността (вдигна Лили по-рано на въжето). Не ми хареса "играта с пръсти" при Морунов, Лили и накрая и при Жоро.

Мисля, че Жоро и Ваня са фаворити не само за следващата игра, но и за спечелването на състезанието.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 13:32 от Bilyana14.

# 681
  • София
Изгледах
Малийй, тази тръба ще я сънуват  Ваня и Жоро. Колко пъти стигнаха до сейф зоната и се проваляха? Над 5 пъти. Толкова пък да не напипат ритъма. Много се нервирах. Иначе на всички останали елементи бяха номер 1. Ще е огромна загуба ако отпаднат толкова рано, но не го вярвам. Не виждам на какво могат да паднат от Анси и Марти и особено от Барни и Краси, които за мен ще са твърдо последни.
Браво на Краси и Рори. Джунов си е машинка, само да му тръгне играта... Морунов много пренавит ми се видя, чак хитруваше, да не кажа мамеше на моменти. Гуспата го върна веднъж.
Така и не разбрах, защо първите две двойки бяха без публика, а вторите три двойки с публика? Тъпо!
Иначе този епизод бе най-добре монтирания и държеше под напрежение до самия край.

# 682
  • Велико Търново
Да не видели играта, а после да подсказват. Аз така разбрах.

# 683
Да не видели играта, а после да подсказват. Аз така разбрах.

И аз това разбрах, като го казаха на първата група двойки.

# 684
  • Другата България
Да, и аз така разбрах.

# 685
  • София
Отново много тъпо разделен епизод. Гледахме две двойки, а третата ще е в четвъртък... Тогава ще се разбере и кои двойки отпадат.

Ваня и Жоро си разпределиха грешно битките. Вече беше изморена от едната, колкото и да е силна, по-ефективно е да почине. А и тя е по-ниска, съответно и трябва повече усилие да подскочи и сложи ринга. Дългите ръце улесняват. Жоро беше много добър.

Анси и Марти се представиха добре, точно спрямо техните възможности.

# 686
  • Другата България
Голям минус е това с разделението на епизодите и тяхното времетраене.
И отново недоволствам, че 5, а явно и 6 епизода гледаме едни и същи хора, а останалото мнозинство ще го претупат, и нищо няма да видим. То май излиза, че е по-добре да си застрашен, ако искаш да си повече на екран.
Иначе, няколко неща ми направиха впечатление.
Много приятно представяне на Анси и Марти, и доста добро на Марти на халките и на Анси на последната част.
За Ваня и Жоро не ме е яд, защото според мен Бърканичков и Красимира няма да се справят по-добре от тях.
Разпределението на постовете обаче не беше правилно, Ванчето беше уморена, да, а и тя също според мен щеше да се справи добре на последната част с ринговете. Не разбрах задължително ли беше това мъжът, теглещ варелите да е седнал, ако е така - Георги не игра феърплей, на два или три пъти се поизправи, докато Марти си беше седнал през цялото време.
Не ми допада това постоянно обикаляне и по-скоро намилане на Гуспата, точно като Иван и Андрей. Много е дразнещо.
Като гледам, и Бърканичков ще е на халките и ще пада. Тежък е за там според мен той, но вероятно именно защото Краси е на веригите, ще е и на последния етап.
Играта като компоненти ми хареса.

# 687
  • София
Мен Иван и Андрей не ме дразнят много като коментират (понякога прекаляват), но Гуспата намила едно и също. Сигурно 10 пъти каза колко всички се подкрепяли, не били на състезание, всичко е за чест и "достойнство". Ако той не го повтаря толкова, щяхме ние да го отбелязваме и да ни впечатли.
А и за мен това са поредните празни приказки, всички играят за победата, даже видяхме вече и опитващи да мамят. 

# 688
  • Другата България
Георги ли? С това дето се изправи?

# 689
  • София
Визирах предишната игра с тръбата, подпираха яко с пръсти въпреки забележките. За изправянето не съм сигурна дали е против правилата, по-лесно е с изправяне, но дали е забранено или Марти не се е сетил, не знам. Дори и Анси и Марти, които са по-скромни, си признаха, че ще ги е яд, ако паднат. Почнаха синхрона в духа на Гуспата, но после махнаха с ръка и си казаха какво наистина мислят.

Общи условия

Активация на акаунт