Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 624
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Тук има ли някой с опит с Божидар Караджов? Според Блиц познавал резултатите от всички избори. Вижте какво е казал през януари: "Не само че правителството няма да изкара мандата си, но и разцеплението в коалицията ще е е факт в близките 4 месеца. Очакват ни предсрочни избори." Месеците са 6, ама пак горе-долу... Обаче е казал и, че няма да има война в Украйна.

Сигурно счита, че е "специална военна операция", хаха.

# 541
Защо не ми излиза списъка с препоръчаните гледачи,лечители,нали имаше такъв с контакти?

# 542
  • София / Виена
Някой има ли координати на Гинка от Долно Езерово?

# 543
http://www.mariyananikolaeva.com/index.php?do=calendar

За първи път чувам за тази ясновидка
Някой да има впечатления от нея?
Била участвала във втория сезон на "Ясновидци"???

# 544
Здравейте,
Трябва ми телефона на Поля от Ловеч, много е спешно, за здраве е. Четох хубави отзиви за нея. Благодаря

Гледа ми в далечната 2012 два пъти .Първия път ми обеща много неща .Втория път почна да мънка и да се върти ,че май може и да не стане .Не стана.

Някой гледал ли е ритуалите и четенията в ютуб на КоЛена Таро Судьбы, ако да моля за отзиви и мнение

Гледала съм ритуалите -цък ,при мен не подействаха.

Тук има ли някой с опит с Божидар Караджов? Според Блиц познавал резултатите от всички избори. Вижте какво е казал през януари: "Не само че правителството няма да изкара мандата си, но и разцеплението в коалицията ще е е факт в близките 4 месеца. Очакват ни предсрочни избори." Месеците са 6, ама пак горе-долу... Обаче е казал и, че няма да има война в Украйна.

Горчив опит имам -не позна ни за работа ,ни за момъка ,за който ходих ,нито за здравословно състояние.Наруга ни и ни подкара като стадо овце .Не струва и стотинка за мен .Имаше едно момиче ,което излезе въодушевено ,защото говорели за индиговите деца и това много ѝ допаднало.

По скайпа се чухме с нея -големи небивалици чух -имала си кукла ,имала си количка като малка.Ами имала съм,все някоя играчка съм имала...В двора имате един храст ей такъв по-зеленичък. Облечена си в бяло. А прогнозата ѝ за младежа не се сбъдна.Че аз основно за това питам.

# 545
За Геновена Николова от Шумен дали е чувал някой?
Прави прочиствания, восъколеене и други ритуали, гледа и на таро ?

# 546

Ходила съм при нея 2 пъти. Много е натоварена, и според мен, или е позагубила дарбата си, или не използва способностите си при всеки посетител. Иначе е позитивна като човек. За първото ми посещение мога да кажа, че позна основното и така се случи. Вторият път описа ситуацията, като поукраси с някои небивалици, но не стана нищо от това, което ми каза, че ще се случи.Времеви интервал между посещенията ми - две години.

# 547
Здравейте, някой да знае нещо за енерготерапевта Марин Минчев? Има статия в Блиц за него, ето я: https://blitz.bg/zdrave/tsyala-blgariya-khodi-pri-fenomena-marin … a_news893999.html

# 548
Здравейте, някой да знае нещо за енерготерапевта Марин Минчев? Има статия в Блиц за него, ето я: https://blitz.bg/zdrave/tsyala-blgariya-khodi-pri-fenomena-marin … a_news893999.html
Здравейте, а някакви отзиви имате ли за Добринка от с. Игнатиево, чувала съм добри отзиви за нея, но мои познати са ходили няколко пъти при нея без никакъв резултат

# 549
Да похваля във фейса тази група  https://www.facebook.com/groups/1167020973774703/
и по-точно тази госпожа Beyye Bnm .Вече в два нейни безплатни  блица се включвам и до сега каквото ми е казала ,така стана .Иначе доколкото знам ,ако и се пише на лично е платено.
Можете ли да ми кажете дали и на други им се сбъднаха нещата, предсказани от нея? Обещала ми е нещо за септември месец...

# 550
Здравейте, а някакви отзиви имате ли за Добринка от с. Игнатиево, чувала съм добри отзиви за нея, но мои познати са ходили няколко пъти при нея без никакъв резултат
Познатите ви са ходили няколко пъти и няма резултат. Какво очаквате да чуете тук  ?
На кого ще повярвате ако чуете различни мнения тук ?

# 551
Изумявате ме !Всичко се променя във времевия интервал незнам защо трябва да вярваме!

# 552
Привет! Искам да ви попитам какво ви е мнението за нумеролозите? И също така да попитам дали някои е използвал услугите на Ина ( нумеролог) ?

# 553
Привет! Искам да ви попитам какво ви е мнението за нумеролозите? И също така да попитам дали някои е използвал услугите на Ина ( нумеролог) ?

Моето мнение е, че нумерологията е наука, както и астрологията. За съжаление всеки метод (астрология, нумерология, ясновидство) си има своите ограничения. Въпреки залитането ми по всички тях трябва да призная, че засега не са променили живота ми по никакъв начин. Може би са ми давали временна надежда и успокоение, когато съм се тревожела за бъдещето.
Аз съм се допитвала до нумероложка, която изрично казва, че това, което прави, не е гадателство. Помогна ми да си обясня някои черти в характера и някои тенденции в живота ми.
За Ина не се сещам. Коя точно имаш предвид (сложи линк примерно)?
Има тема за нумерология, може да питаш и там.

# 554

Моето мнение е, че нумерологията е наука, както и астрологията. За съжаление всеки метод (астрология, нумерология, ясновидство) си има своите ограничения. Въпреки залитането ми по всички тях трябва да призная, че засега не са променили живота ми по никакъв начин. Може би са ми давали временна надежда и успокоение, когато съм се тревожела за бъдещето.
Аз съм се допитвала до нумероложка, която изрично казва, че това, което прави, не е гадателство. Помогна ми да си обясня някои черти в характера и някои тенденции в живота ми.
За Ина не се сещам. Коя точно имаш предвид (сложи линк примерно)?
Има тема за нумерология, може да питаш и там.

Линк нямам телефон са ми дали- 087 8139799

Общи условия

Активация на акаунт