Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 555
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Привет!
Влизам да се отчета и аз .Преди малко се свързах с Vision Tarot.Значи аз ли не съм разбрала,що ли ,но във фейсбук пишеше ,че личният рийдинг е 20 лв.Корекция с Таро също 20 лева .И аз реших да пиша -40 лв къде не съм ги дала.И ми допадна това,че иска да си говорим лично ,а не да ми прати готово видео .
Такааа,пиша аз -поздравявам,питам.Отговорът беше ,че цената зависи от броя въпроси- за 5-6 въпроса -45 лв.С корекцията 65 лв и се оказа ,че корекцията е с Ленорман.ОСвен това ми се изпраща видео ,когато е готов,не си говорим.
И реших ,че няма да се случат нещата.

Какво е корекция с Таро?

# 496
Копирам директно текста .

Корекцията е мощен метод за кодиране на събитията, които предстоят.
Корекция може да се извършва при проблеми в отношенията с партньора, проблем в откриването на партньор, проблеми в работен план, проблеми в финансите и др.
Корекцията представлява прост, но мощен метод за кодиране на предстоящите събития.

# 497
  • гр. София
Корекция с Таро също...
Привет! Не си давай парите за корекции, при когото и да било. Ефект и полза никакви, както и от картите, били те Таро, Ленорман, Оракули и тем подобни. От опит, ама голям опит (при различни гадатели) го казвам.

# 498
Здравейте, случайно да знаете някой който лее куршум към Плевен или Велико Търново? Четох за Надие от Попово, но няма никакви контакти. Може ли някой да ми помогне да намеря човек който да лее куршум или да помага за уплаха?

# 499
Корекция с Таро също...
Привет! Не си давай парите за корекции, при когото и да било. Ефект и полза никакви, както и от картите, били те Таро, Ленорман, Оракули и тем подобни. От опит, ама голям опит (при различни гадатели) го казвам.
Така е права си и аз от личен опит го знам.Съдбата си е съдба😶😑

# 500
  • София
Корекция с Таро също...

Ясновидец не може да кодира. Маг вещ човек може. Вече какво и как ще се получи, зависи от много фактори.
Но с карти няма как да стане много ясно. Smiley

# 501
Здравейте, за сега ми позна Гергана! Доволна съм от нея, защото ми каза, че мога да и дам колкото желая, а не с ценоразпис. Мисля да си остана при нея след 2-3 месеца може пак да искам. Който иска да я намери в фейса страни страницата й е : Гергана Гледа На Карти Таро. Отзовава се веднага!

# 502
Здравейте, за сега ми позна Гергана! Доволна съм от нея, защото ми каза, че мога да и дам колкото желая, а не с ценоразпис. Мисля да си остана при нея след 2-3 месеца може пак да искам. Който иска да я намери в фейса страни страницата й е : Гергана Гледа На Карти Таро. Отзовава се веднага!

И аз ѝ писах днес ,каза,че трябва да първо да направя дарението .И когато я попитах все пак колко ориентировъчно-хората пращали от 20 лв. нагоре.

# 503

И аз ѝ писах днес ,каза,че трябва да първо да направя дарението .И когато я попитах все пак колко ориентировъчно-хората пращали от 20 лв. нагоре.
Ами като питаш е нормално да ти каже така. Ти преценяваш колко. Аз не бих дала 5 лева и да я залея със 100 въпроса. Аз дадох 20 и към час беше нашия сеанс и я питах много въпроси.

# 504
като казвате позна ми засега, имате предвид сбъдната прогноза или нещо за текущата ви ситуация?

# 505
като казвате позна ми засега, имате предвид сбъдната прогноза или нещо за текущата ви ситуация?
И прогноза и ситуация. Дава изключителни съвети и ми помогна много.

# 506
  • гр. София
За да кажеш за някой "позна", трябва да е минало време и да са се сбъднали или не прогнозите. "Позна" настоящата ситуация нищо не значи. В крайна сметка вие си я знаете, защо ви е да давате пари, за да ви кажат нещо, което е в момента. Всички ние търсим, според мен тази/този, който ще позне бъдещето. Та, "позна ми" мога да кажа само и единствено за някой, който е видял нещо, което не се е случило.

# 507
Ще помоля за номер на Хайрие от Боян Ботево, този който ми дадоха  не отговаря?

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 16:52 от Red Lady

# 508
Може ли да попитам някой ходил при Любомир Алексиев в София за адреса до колкото имам спомен жената която ми записа часа каза че деня преди посещението ще ми прати смс така ли процедират?

# 509
Ще помоля за номер на Хайрие от Боян Ботево, този който ми дадоха  не отговаря?

Отивайте направо!!
Няма да ви върне!
Гледайте да е около обяд , тогава хора няма!

Общи условия

Активация на акаунт