Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 896
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,  някой може ли да ми даде телефон на Таня от Дунавци? Преди доста години ходих при нея и ми се иска пак да отида, но предварително да уточня подходящото време, за да не резкарвам и да я няма.

# 586
Здравейте, момичета. Някой ходил ли е при Таня Гюрова от Пловдив? Само една съфорумка беше писала тук за нея. Благодаря ви.

# 587
Здравейте, искам да попитам дали някой знае врачка около врачанско??

# 588
Здравейте,  някой може ли да ми даде телефон на Таня от Дунавци? Преди доста години ходих при нея и ми се иска пак да отида, но предварително да уточня подходящото време, за да не резкарвам и да я няма.
Това Видинско ли е?

# 589
Включвам се с няколко положителни и отрицателни отзиви, голяма част от тях не са лично тествани, а от много близки до мен хора:
Ходжа Бейзад тел. 0886773943, 0888377945 Полски Тръмбеш.От близка- добър омайник, отделя много време в сладки приказки и лични човешки истории , първоначално обявява огромни суми, от който ти прави някакви отстъпки, съгласява се да му преведеш по-малко, след време останалата част, но така всъшност се хваща човек на въдицата,а после измъква още пари.Краен резултат-измама.
Ходжа Нихат от Долни Воден- тестван лично, с друга позната.В него има някаква мъдрост, благост и начетеност.Реално с влизането каза точно 2 неща, който нямаше как да знае.Едното беше за предстоящо събитие, което ме очакваше след 3 часа(каза ми за него) , другото беше предупреждение(беше ми се случвало 2 пъти в кратък срок, 7ч по-късно се случи пак).Цяла седмица след това бях супер спокойна, което беше търсения ефект при мен.
Това, което каза на моята близка се случи след 3 дни, на нея също не и е казал друго. Оставяш колкото решиш.
Таро:
Гергана, която се споменава тук в темата, не е лично тестване, отзива е че вкарва много лични убеждения.
Ася Тарот и Ася Оракул има канал в Youtube- по същия начин, като Гергана.
Ива https://www.facebook.com/IvaVidenovaT/- има и канал в YouTube, който вече не поддържа, но все още запазва часове.Използвала съм и услугите 4-5 пъти, да кажем, че 1 от тях имаше разминаване, но го отдавам на това,че въпросите касаеха действия на трети лица, а да не забравяме, че има свободна воля, която в крайна сметка променя всичко.
Лора Русенлийска https://www.facebook.com/groups/s933936387/?ref=share - два пъти е тествана от моя близка, твърди, че е доволна.

# 590
Пробвах Гергана и съм много доволна. Това дето се споменава, че вкарвала лично мнение не е вярно. Каза ми неща според таро картите, които излизат. Говори много успокоително също. Препоръчвам я

Ася също пробвах но от нея не съм доволна определено. Говори небивалици и налучква според ситуацията каквото й кажа, така че тя не.

# 591
Включвам се с няколко положителни и отрицателни отзиви, голяма част от тях не са лично тествани, а от много близки до мен хора:
Ходжа Бейзад тел. 0886773943, 0888377945 Полски Тръмбеш.От близка- добър омайник, отделя много време в сладки приказки и лични човешки истории , първоначално обявява огромни суми, от който ти прави някакви отстъпки, съгласява се да му преведеш по-малко, след време останалата част, но така всъшност се хваща човек на въдицата,а после измъква още пари.Краен резултат-измама.
Ходжа Нихат от Долни Воден- тестван лично, с друга позната.В него има някаква мъдрост, благост и начетеност.Реално с влизането каза точно 2 неща, който нямаше как да знае.Едното беше за предстоящо събитие, което ме очакваше след 3 часа(каза ми за него) , другото беше предупреждение(беше ми се случвало 2 пъти в кратък срок, 7ч по-късно се случи пак).Цяла седмица след това бях супер спокойна, което беше търсения ефект при мен.
Това, което каза на моята близка се случи след 3 дни, на нея също не и е казал друго. Оставяш колкото решиш.
Таро:
Гергана, която се споменава тук в темата, не е лично тестване, отзива е че вкарва много лични убеждения.
Ася Тарот и Ася Оракул има канал в Youtube- по същия начин, като Гергана.
Ива https://www.facebook.com/IvaVidenovaT/- има и канал в YouTube, който вече не поддържа, но все още запазва часове.Използвала съм и услугите 4-5 пъти, да кажем, че 1 от тях имаше разминаване, но го отдавам на това,че въпросите касаеха действия на трети лица, а да не забравяме, че има свободна воля, която в крайна сметка променя всичко.
Лора Русенлийска https://www.facebook.com/groups/s933936387/?ref=share - два пъти е тествана от моя близка, твърди, че е доволна.
Лора Русенлийска съм я тествала лично. Аз категорично не съм доволна. Познаваемост нула. Подпитва и се опитва да налучква. Мое мнение.

# 592
Здравейте!
Търся актуална информация за Адема от с.Ръжево Конаре.
Разбрах,че приемал и в София.
Моля,ако някой има актуален телефонен номер и адрес да сподели как става записването при него!

# 593
Относно хората описани в предни постове- освен да призова да НЕ се ходи при тях, искам да споделя и за наистина отвратителното им отношение към клиентите, както и че от тях е потърсена отговорност от специалисти в различни области и се водят дела, трудно е да се работи с хора, който иска да помага на другите трябва да си дава повече сметка за много аспекти , а не да се налага  и да тормози младите

такъв садизъм от страна на Климент, описан в коментар, е достоен за учебниците, не ходете при него определено, другите хора също са описани в темата. Те проявяват повече от пълна подигравка с хора,работят енергийно по техен си тертип и след като им е казано как  това от тях не се иска.Възползват се от енергия на хора, които отдавна са се отказали от тях, Държат се селски и  когато им се обясни че не може да имат отношение към даден човек , само защото чакат  пари от него за уж чистене.Писано е за тях от мен в няколко поста.Повечето от тях в момента не желаят да разговарят , въпреки че причиниха много проблеми на мен и семейството ми.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 16:18 от Instyle

# 594
Здравейте,
Впечатления от Румяна Ковачева, моля?

# 595
Здравейте, мнение за Шамана, преди в телевизии съм го гледал, намерих и ютуб, където качва клипове доста.
това му е номерът 0882355306, комуникира по телефона и по скайпа, та ако има мнения , то нека тук или на лично да пишат
https://youtube.com/channel/UChxRYfPNkqRfYSn8lHsfLqQ

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 22:46 от Themitar

# 596
Здравейте, мнение за Шамана, преди в телевизии съм го гледал, намерих и ютуб, където качва клипове доста.
това му е номерът 0882355306, комуникира по телефона и по скайпа, та ако има мнения , то нека тук или на лично да пишат

Само като го видях и съответно и предаването Шесто чувство,направо ми стана ясен ...Шаман ...колкото аз съм принцеса...Шамандурник

# 597
Здравейте , вчера бях при Снежана от с.Първенец / Пловдив / . Има ли хора, които са  я посещавали и с какви впечатления са , понеже беше доста категорична за някои от нещата , които ми каза , та дали има други хора на които им е познала за нещо ?  Не можах много да си направя извод , поради факта , че ми говореше само за бъдеще, а нищо от миналото , по което да се ориентирам дали познава .

# 598
Здравейте на всички. Можете ли да ми препоръчате ходжа,който наистина си разбира от работата и си заслужава парите.Интересува ме да може да премахва магии

# 599
Здравейте на всички. Можете ли да ми препоръчате ходжа,който наистина си разбира от работата и си заслужава парите.Интересува ме да може да премахва магии
Здравей,препоръчвам ти Адема от с.Ръжево Конаре Пловдивско.
Края на 90-те години родителите ми ходеха при него.
Баща ми беше започнал да получава тежки пристъпи на световъртеж,причерняване и силни болки в главата.След множество изследвания,ЯМР и прегледи на лекари установяваха,че физически е напълно здрав.
След посещение при Адема баща ми живее втори живот!
Сигурна съм,че той помага от това което са ми разказали и в последствие за положителната промяна в цялото ни семейство тогава.
Развали магия която е била направена за смърт.Разляли са мъртвешка вода пред входната ни врата и баща ми минал първи затова и се е чувствал така.
Това което ги бе впечатлило при посещението при него е,че той ги е повикал пред други хора които са чакали да ги приеме и щом влезли той сам започнал да им говори за проблема без те да го питат нищо,той е усетил и разказал всичко с подробности за състоянието на баща ми.
Другото което също ми потвърждава,че не е шарлатанин е,че няма тарифа,казал е колкото оставят.
Сега имам нужда и аз да го посетя,но нямам актуална информация към днешна дата за него.Нямам възможност да отида до с.Ръжево Конаре и понеже от стари теми разбрах,че приемал в София ще се радвам,ако някой може да ми даде актуална информация.

Общи условия

Активация на акаунт