Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 912
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте на всички. Можете ли да ми препоръчате ходжа,който наистина си разбира от работата и си заслужава парите.Интересува ме да може да премахва магии
Здравей,препоръчвам ти Адема от с.Ръжево Конаре Пловдивско.
Края на 90-те години родителите ми ходеха при него.
Баща ми беше започнал да получава тежки пристъпи на световъртеж,причерняване и силни болки в главата.След множество изследвания,ЯМР и прегледи на лекари установяваха,че физически е напълно здрав.
След посещение при Адема баща ми живее втори живот!
Сигурна съм,че той помага от това което са ми разказали и в последствие за положителната промяна в цялото ни семейство тогава.
Развали магия която е била направена за смърт.Разляли са мъртвешка вода пред входната ни врата и баща ми минал първи затова и се е чувствал така.
Това което ги бе впечатлило при посещението при него е,че той ги е повикал пред други хора които са чакали да ги приеме и щом влезли той сам започнал да им говори за проблема без те да го питат нищо,той е усетил и разказал всичко с подробности за състоянието на баща ми.
Другото което също ми потвърждава,че не е шарлатанин е,че няма тарифа,казал е колкото оставят.
Сега имам нужда и аз да го посетя,но нямам актуална информация към днешна дата за него.Нямам възможност да отида до с.Ръжево Конаре и понеже от стари теми разбрах,че приемал в София ще се радвам,ако някой може да ми даде актуална информация.

Здравей. Благодаря  за споделено мнение. Ще стискам палци или аз или ти или някой друг от сайта да успее да даде някакви актуални координати. А само да попитам като цена за чистенето на баща ти (радвам се,че е добре) искал ли е някаква сума?

# 601
Здравейте, давам ви координати на Адем ходжа в София- ул. Софроний Врачански 107, и някакъв телефон, който не знам дали обаче е актуален: 0885726203. Има списък в който се записваш за следващия ден. Наистина е/ беше колкото оставиш, но на мен лично не позна и не успя да помогне с неговите ритуали. Аз бях доволна от сина му, който лее куршум, пак там!

# 602
Kikity87 Беше преди около 20 години,бяха трудни времена,а родителите ми не са заможни хора.Не е искал конкретни пари за развалянето на магията.Не са усетили ощетяване финансово,но положителен ефект определено се усети от всички ни.
Спомням си,че за развалянето на магията му носеха светена вода,по един потник за всеки от семейството и кутия бонбони.
После имаше схема по която всеки от нас периодично си хапваше от наречените бонбони,миехме лицето със светената вода и определени нощи спяхме с потничетата на които ни беше баял.
Sunshine@ Благодаря за координатите!
Може ли да споделиш преди колко време си ходила при него и дали е развалял магия или е гледал за в бъдещето?Дано не е изгубил дарбата си.
Само да споделя,че има и друг който се подвизава с името Адема мисля,че от Варненския край беше.За него гледах репортажи,че е измамник.Да не се подлъже някой.

# 603
Kriani, същия Адем ходжа е, не е друг. Нито позна настояще, нито минало, нито бъдеще.. правеше ми някакви ритуали за разваляне, от които имаше точно нулев ефект за съжаление. Ходила съм преди 2-3 години. Беше се оказало дори че има нещо като репертоар и на мен и на една случайна друга жена беше казал едно и също, ей така. Не ми хареса и че разправяше на една жена, че някой си там и правел ВСЕКИ ден магия и тя ходеше всеки ден той да я “развалял”..Жената беше напълно психясала от това и вярваше сляпо, беше станала пълен абонат всеки божи ден! Не, знам може и да си е загубил дарбата ако преди я е имал.. Но за съжаление това са ми впечатленията.

# 604
Здравейте , вчера бях при Снежана от с.Първенец / Пловдив / . Има ли хора, които са  я посещавали и с какви впечатления са , понеже беше доста категорична за някои от нещата , които ми каза , та дали има други хора на които им е познала за нещо ?  Не можах много да си направя извод , поради факта , че ми говореше само за бъдеще, а нищо от миналото , по което да се ориентирам дали познава .

Ходих септември 2020г при жена на име Снежка в Първенец, с много котки, май и куче/та имаше. Нищо не се е случило от предсказаното.

# 605
Здравейте , вчера бях при Снежана от с.Първенец / Пловдив / . Има ли хора, които са  я посещавали и с какви впечатления са , понеже беше доста категорична за някои от нещата , които ми каза , та дали има други хора на които им е познала за нещо ?  Не можах много да си направя извод , поради факта , че ми говореше само за бъдеще, а нищо от миналото , по което да се ориентирам дали познава .

Ходих септември 2020г при жена на име Снежка в Първенец, с много котки, май и куче/та имаше. Нищо не се е случило от предсказаното.

За абсолютно същата става въпрос ! Имаше куче и много котки , на всяко предсказание ми повтаряше " категорична съм " . Записала съм целият ни разговор на запис , за да мога да го чуя отново и да си направя съпоставка. Като цяло ми каза само хубави и страхотни неща , което доста ме усъмни, та затова питам какви са отзивите.
Благодаря !

# 606
Съншайн, Health Master е с доста агресивна реклама от месеци, Блиц за под 1000 лв не публикува също. Може и да има способности, но от горчивия си опит се съмнявам при прекалена самоувереност и реклама. Проучвала съм за лечители и терапевти 10 години назад, даже събрах 40 страници списък, но името Марин Мирчев сега изплува, заради рекламата.

# 607
Proserpine, да явно пада голяма реклама в Блица за Марин Минчев. Една съфорумка ми писа, че една процедура струвала 5 000 лв... Не, благодаря!

# 608
Съншайн, бизнес е - инвестират в реклама и избиват разхода само за ден. Пошло е да се възползват от болката на хората. Някой ден ще довърша списъкът си, който 3 месеца разследвах, за да е от полза на хората, но не знам мога ли да кача 40 страници във форума. Hands V

# 609
Proserpine, права си, дано не горят много хора в нужда.. wow толка много страници?! Не знам как стоят нещата с публикуването им.. Много хора ще имат нужда от тази информация. Другият вариант е да ги разделиш на бял и черен списък и по- сбитичко.. Ще чакам с нетърпение! 🌸

# 610
Цитат на: Proserpine [url=http://%5Bb%5D%5B/b%5D
[/url]link=topic=1430861.msg45035404#msg45035404 date=1657634788]
Съншайн, бизнес е - инвестират в реклама и избиват разхода само за ден. Пошло е да се възползват от болката на хората. Някой ден ще довърша списъкът си, който 3 месеца разследвах, за да е от полза на хората, но не знам мога ли да кача 40 страници във форума. Hands V
Моля, споделете!

# 611
Някой знае ли нещо за Надя Андреева от Камено? В нета има добри коментари Flushed

# 612
Proserpine, да явно пада голяма реклама в Блица за Марин Минчев. Една съфорумка ми писа, че една процедура струвала 5 000 лв... Не, благодаря!

Този е абсолютен мошеник

# 613
За Маг Вили имате ли наблюдение, има сайт , преди беше в някво предаване, мненията са много позитивни от оценка в гугъл и във фейсбук, има и добри в бг-мама.
Говорих с нея преди две седмици и каза, че
може да помогне в конкретна ситуация , но искам и вашето мнение

# 614
Започвам доста да се отчайвам, 43 теми, по 50страници, само писаници с недомлъвки, и до там.
Пуснете анкети, конкретни имена - кой може, кой не, кой е точен, кой е мошенник и т.н.
Ще кача по-късно лист от 5 човека мошенници

Общи условия

Активация на акаунт