Края на 90-те години родителите ми ходеха при него.
Баща ми беше започнал да получава тежки пристъпи на световъртеж,причерняване и силни болки в главата.След множество изследвания,ЯМР и прегледи на лекари установяваха,че физически е напълно здрав.
След посещение при Адема баща ми живее втори живот!
Сигурна съм,че той помага от това което са ми разказали и в последствие за положителната промяна в цялото ни семейство тогава.
Развали магия която е била направена за смърт.Разляли са мъртвешка вода пред входната ни врата и баща ми минал първи затова и се е чувствал така.
Това което ги бе впечатлило при посещението при него е,че той ги е повикал пред други хора които са чакали да ги приеме и щом влезли той сам започнал да им говори за проблема без те да го питат нищо,той е усетил и разказал всичко с подробности за състоянието на баща ми.
Другото което също ми потвърждава,че не е шарлатанин е,че няма тарифа,казал е колкото оставят.
Сега имам нужда и аз да го посетя,но нямам актуална информация към днешна дата за него.Нямам възможност да отида до с.Ръжево Конаре и понеже от стари теми разбрах,че приемал в София ще се радвам,ако някой може да ми даде актуална информация.
Здравей. Благодаря за споделено мнение. Ще стискам палци или аз или ти или някой друг от сайта да успее да даде някакви актуални координати. А само да попитам като цена за чистенето на баща ти (радвам се,че е добре) искал ли е някаква сума?