Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 899
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
След толкова години ходене по врачки ,не съм попадала на точен .Познавали са ми оттук оттам ,но за основното ,за което ходя -нито някой ми е познал,нито ми е помогнал.

# 616
Здравейте, имам направена магия от ходжа в Ловеч. Някой да знае за какво правят там (май е само един ходжата в града, според бегло търсене в интернет). Предполагам гадорийки...

# 617
Препоръчвам ви Маринов - парапсихолог и ясновидец. Той казва всичко на 1000% и ако имате нужда от някаква помощ той провежда биоенергийни сеанси за разрешаването им. Аз съм много доволна от него. Някой ако иска да се свърже с него може да му се обадите на тел: 0877140961

# 618
Препоръчвам ви Маринов - парапсихолог и ясновидец. Той казва всичко на 1000% и ако имате нужда от някаква помощ той провежда биоенергийни сеанси за разрешаването им. Аз съм много доволна от него. Някой ако иска да се свърже с него може да му се обадите на тел: 0877140961

Ай стига с тези реклами !

# 619
Тоя Маринов, никакъв психолог не е, а някакъв луд самозванец провъзгласил се за нещо. Съвсем случайно разговарях с него, попадайки на обява за работа в сферата на маркетинга. Направо съм в потрес. Не знам как изобщо нормален човек би му се вързал, защото не само е незаконно, но и наказателна отговорност носят хората, които уж "работят" за него.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 18:57 от brunette <3

# 620

А вас ще ви препоръчам да ви разследват.

# 621
Исках само да ви кажа за него. Ходих при този човек като клиент, и бях доволен от това което ми каза. Има доста измамници и той не е от тях. Всеки сам решава за себе си. Не нападайте всеки който е написал нещо за което е преживял.

# 622
Исках само да ви кажа за него. Ходих при този човек като клиент, и бях доволен от това което ми каза. Има доста измамници и той не е от тях. Всеки сам решава за себе си. Не нападайте всеки който е написал нещо за което е преживял.

Той не само е мошеник, а осъден престъпник. Не работете за него, ако не искате и вас да осъдят.

# 623
Хаха аз писах,ама никой не чел.Всички са мошенници от кой по по най 😁.Лошото е, че хората вярват в магии.Когато видят негативизъм и лошо или некъсмет оп магия е .

# 624
  • гр. София
Само да питам... ти момиченце или момченце си?! В първият пост си "доволна", а пък сега си "доволен"☺
Ние, че не ти вярваме - не ти, ама си уточни половата принадлежност, преди да решиш да ни зарибяваш☺

# 625
  • София
Хаха аз писах,ама никой не чел.Всички са мошенници от кой по по най 😁.Лошото е, че хората вярват в магии.Когато видят негативизъм и лошо или некъсмет оп магия е .

Че е пълно с мошеници пълно е.
Хората вярват защото въздействията съществуват от както свят светува и докато има хора по земята тези енергии ще бъдат използвани за добро или лошо. / Дано никога не пострадаш от негативни въздействия, че както има мошеници така  има и малцина вещи хора, които както могат да ти помогнат така и могат да ти навредят по такъв начин, че свят да ти се завие.
По-добре е ако започне поредица от негативни събития в човека да се провери дали има негативно въздействие, пък ако няма тогава добре поне се изключва една възможност.

# 626
Здравейте!!! Никога не съм писал във форума искам да споделя за Бинчо Петров, преди няколко месеца ходих при него сподели ми доста неща на мен и един приятел, за сега всичко на 90% е така.Чакам останалите неща, който иска номер за вързка да ми пише на личен.Да кажа човека няма цена кой, колкото остави.

# 627
Благодарим за рекламата !

# 628
Точно заради такива, като вас не искам да пиша по форумите.......

# 629
Точно заради такива, като вас не искам да пиша по форумите.......
И хубаво ще направите !
Само вижте в предходните теми какво е писано за въпросната личност. Също така се разровете в други форуми да проверите какво също е написано и какво е мнението на посетилите въпросния г-н Петров.
Това, че имаме проблеми и търсим начин за решаването им, макар и нетрадиционни, не означава, че пасем трева и сме коне с капаци !

Общи условия

Активация на акаунт