Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 80 872
  • 736
  •   2
Отговори
# 630
Ако може някой да сподели мнение за Мима от Ресен!

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 16:30 от mitkovasi

# 631
Здравейте,  някой може ли да ми даде телефон на Таня от Дунавци? Преди доста години ходих при нея и ми се иска пак да отида, но предварително да уточня подходящото време, за да не резкарвам и да я няма.
Това Видинско ли е?
Не, селото е близо до Казанлък.

# 632
Здравейте,
имате ли добър опит с някой сайт за хубави магии?

# 633
  • В.Търново
Питам за приятелка.Къде около Велико Търново има хора, които развалят магии?

# 634
Не си давай парите така, ако намеря ще ти пиша🤓 пълна загуба на средства са всички
Здравейте,

# 635
  • София
Здравейте,

По такъв начин не прави нищо. Или нищо няма да постигнеш или може да си причиниш голяма беля. Моя мнение.

# 636
Здравейте,

По такъв начин не прави нищо. Или нищо няма да постигнеш или може да си причиниш голяма беля. Моя мнение.

И каква точно голяма беля ще си причини?Любопитно ми е какво ще се случи?

# 637
Тая тема е пълен провал, да се закрива. Айде сега да обсъдим какви магии е ок да правим и какви не. Както не веднъж се е обсъждало в темата, всяко вмешателство в енергийното поле на някого му вреди, и се връща като бумеранг в този, който го прави

# 638
Щом вярвате ,че се връща ,вярвайте си .Когато ми кажете нещо конкретно ,може и аз да повярвам .Иначе написаното е без смисъл -правите магии и хоп магията се връща към вас като бумеранг ...някъде там в пространството.
Който иска да си прави магии ,да си прави ,всеки сам решава за себе си.

# 639
Здравейте,  някой може ли да ми даде телефон на Таня от Дунавци? Преди доста години ходих при нея и ми се иска пак да отида, но предварително да уточня подходящото време, за да не резкарвам и да я няма.
Това Видинско ли е?
Не, селото е близо до Казанлък.
Здравейте,преди дни се срещнах със стара приятелка и тя ми разказа за тази Таня от Дунавци.
Познала е и е описвала учудващо много неща!Бях впечатлена от разказа и.Ако някой има актуална информация за нея моля да сподели.

# 640
  • В.Търново
Щом вярвате ,че се връща ,вярвайте си .Когато ми кажете нещо конкретно ,може и аз да повярвам .Иначе написаното е без смисъл -правите магии и хоп магията се връща към вас като бумеранг ...някъде там в пространството.
Доказано е. Връща се, но на деца, внуци. Има го в нашия род. За съжаление.Трагично за дете.

# 641

Това което пишеш, изобщо, ама изобщо не ти прави чест, още повече че си запозната как работят тези неща

# 642

Това което пишеш, изобщо, ама изобщо не ти прави чест, още повече че си запозната как работят тези неща

Добре ,съгласих се ,досега на мен лично не ми се  е случвало нищо драматично .Спирам по тази тема.

# 643

Добре ,съгласих се ,досега на мен лично не ми се  е случвало нищо драматично .Спирам по тази тема.
Не е по темата,но искам нещо да питам Croco.Нещо не мога да разбера,в другата тема за гледане на таро,тя ли отговаря на въпроси или е съвпадение на nickname.Защото оттук ми се струва,че и тя търси "гледачки" за нейни си въпроси,пък същевременно отговаря на потребителите в другата тема.Просто питам,стана ми интересно.

# 644
Да,същата съм .

Общи условия

Активация на акаунт