Целулит - 12 тема

• 74 811
  • 762
  •   2
Отговори
# 405
Не знам,днес ще отида до Лидл да го видя.
А за връщане и пробване идея си нямам.

Редактирам, на снимката има нарисуван кабел.
Ако го има наличен ще го взема ,поне не е скъп,да ме е яд после.
Взехте ли го?

# 406
Да,взех го.
Изпробвах го сега за втори път.
Първия път ,не прилагах натиск на масажора и не бях очарована от масажа ,който прави.
Но сега,натисках при масаж и доста добре се справи за парите си.
Зачервих бутчетата 🤣
Ползвам го омазана с антицелулитно олио,около 10 мин на крак днес.

След баня сложих ант.на Кройтерхоф и пробвах пак с масажора ,но не е ок на суха кожа .

# 407
Имам доста тънки повърхностни кръв. съдове като пояжинки по краката,а синини ми стават като от нищото,но си ходя на ръчни масажи 2 пъти седмично по 1 час. Предупредила съм,че съм с много слаби кр.  съдове и ме работят много внимателно, много съм доволна,преди краката ми бяха в зверски отвратителен целулит като лунен пейзаж,сега не са като на 20 годишна, но биват,дупето иска още работа. И при мен с менопаузата и отслабването всичко се отпусна ,омекна и висна.

# 408
Скрит текст:
Имам доста тънки повърхностни кръв. съдове като пояжинки по краката,а синини ми стават като от нищото,но си ходя на ръчни масажи 2 пъти седмично по 1 час. Предупредила съм,че съм с много слаби кр.  съдове и ме работят много внимателно, много съм доволна,преди краката ми бяха в зверски отвратителен целулит като лунен пейзаж,сега не са като на 20 годишна, но биват,дупето иска още работа. И при мен с менопаузата и отслабването всичко се отпусна ,омекна и висна.
Значи има надежда.
И аз си взех масажора от Лидл (има мнения за него и в темата за Лидл).
Хубав е но ми е малко слаб.

Вас сърби ли ви целулита?

# 409
  • София
Аз също си го взех. Но натисках много и цялата се насиних.

# 410
АКо сърби ццелулита, може и да е от прясно напукани капиляри. Обикновено вени, капиляри сърбят, ако няма обрив разбира се или ухапване от насекомо.

# 411
А ако има напукани капиляри, виждат ли се?

След колко времве след масажа би трябвало да се види някакво подобрение?

# 412
  • тук и там
Аз от Лидл си купих някакъв антицелулитен крем на Евлин-4 скалпел слим нещо си. Намазах се сутринта, мирише на камфор. Поне не се усеща  загряващ или охлаждащ ефект.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 11:48 от Кайсия

# 413
Кайсийка, пробвай да намажеш след баня. Може да се активира тогава. Бях писала тук,  гела на Крьойтерхоф го бях мазала 1 час след баня и нищо не усетих. На друга вечер намазах точно след къпане. ПОдсуших и нанесох. Пламнаха ми бедрата. Та не знам твоя какъв е. Дали е загряващ? АКо е загряващ и не си усетила нищо, пробвай така. А ако не е загряващ, вероятно въобще няма да усетиш загряване.

# 414
  • тук и там
А, аз го взех колкото да мажа нещо. На мен не са ми приятни тези заграващи гелове. Едно време ползвах някакъв, още го помня"Аура слим" се казваше. Като ми се зачервиха след него кракта, направо се бях уплашила че ще ми стане нещо..

# 415
Вижте на какво попаднах:
https://marvi.bg/shop/natures-way-cellulite-control-programa
Nature's Way Cellulite Control експресна антицелулитна програма (Готу кола, Бодлив залист, Див кестен)
Някой да го е пробвал?

# 416
Не ми е познато … аз пък бях попаднала на отзиви за Ликуйд Оф , някой тук да има мнение ?

# 417
Не ми е познато … аз пък бях попаднала на отзиви за Ликуйд Оф , някой тук да има мнение ?
Аз съм пила, има ефект откъм повече уриниране. Обаче докато го пиеш, трябва да се наливаш с вода, защото може да си докараш обезводняване, особено в тези жеги, което си е опасно. За целулита не видях да има ефект.

# 418
Благодаря , Шарпи … абсурд да го ползвам , както съм с тромбоза и трябва да съм хубаво оводнена , изобщо не е за мен .

# 419
Пила съм Ликуид офф когато отслабвах и се детоксикирах.Не задържам вода по принцип, не пия и много на денонощие, не съм се обезводнявала, а го пих няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт