Целулит - 12 тема

• 74 670
  • 762
  •   2
Отговори
# 660
Къде има такава промоция, ако е удобно да споделите?

# 661
От къде купуваш ваучера ? Може ли линк ?

# 662
Ето  това е промоцията.
https://grabo.bg/sofia/lpg-masaj-077bbzb

# 663
  • София
има ли доволни от масажи lpg?
Попаднах на тази много апетитна оферта и си мисля да инвестирам най- после в такива процедури.
Преди 5 години съм посещавала lpg и ми се отрази добре , но не беше чак УАУ ефект, но пък бях направила 10 посещения, а тук са 20. А и са по 60 минути на процедура, което също м и се вижда апетитно ( моите бяха по 40 за цяло тяло).
Аз не съм с много целуит, но бедрата ми са доста "щедри" и във вътрешна им част се наблюдават неравности, като вълнички, а когато съм седнала отстрани стават едни чаровни дупки. Simple Smile  А и се надявам да се освободя от 3-4 см на ханша
Та затова си мисля ,че това са походящи за мен процедури.

Може ли малко мнения за тази оферта и най- вече, ако може за апарата LPG Cellu M6 ( защото пише ,че с такъв се извършват)

И аз съм доволна, направих 12 процедури. Но там където ги правих една процедура за 1 час, цяло тяло беше 60 лева....Това в Грабо е супер изгодно. Даже се замислям да си ги купя направо...

# 664
  • гр. София

После дайте отзив, аз не посмях. Мен ме спря, че има само 3 отзива за студиото и оценка 3.9, всяко от тях 5 звезди, макар че за тази цена стига да не вреди, и да не помага, пак стаа Wink

# 665
Здравейте! Включвам се в темата, за да ви попитам за добър масажор в домашни условия? Харесах един на Lanaform, но ми се ще да чуя дали някоя има успех с подобни уреди вкъщи. Simple Smile

# 666
Имам масажор на Lanaform с вакуум - пълна глупост е. А струваше около 120 лв. и наистина вярвах, че ще върши някаква работа. По-добре заложете на масаж с вендузи.
Разбира се възможно е да не зная да работя с него...Ако някой успешно го ползва - моля да ми помогне да започне да работи и за мен.

# 667
Момичета, някой има ли мнения за Fotora super shape? Става дума за корем. Спортувам, ям правилно, навсякъде съм стегната, а пустия корем не иска да слабее. Направих две кавитации, но се постреснах, защото жената последния път ми обясни, че нямам много мазнини, които да правят хубава стена от органите ми, та не искам да я продължавам. Не мога да намеря много информация какво представлява фотората и дали действа. Там, където бих я направила, не е скъпа (60 лв. зона) ако действа, но ако е безполезна, е скъпа Grinning

# 668
  • София
За съжаление от корема, и то най-вече долната част, както и бричовете, наистина се сваля най-трудно и винаги остават последни.

Защо не опитате да включите тежести за корема? Ще развиете самите мускули и вече с кардиото и правилна диета лека полека ще изгорите и мазнините.

# 669
За съжаление от корема, и то най-вече долната част, както и бричовете, наистина се сваля най-трудно и винаги остават последни.

Защо не опитате да включите тежести за корема? Ще развиете самите мускули и вече с кардиото и правилна диета лека полека ще изгорите и мазнините.

Това правя, но долната част или не мърда, или мърда толкова бавно, че не виждам разлика вече близо година. Писнало ми е да чакам Grinning Grinning затова питам за мнения за такъв тип процедури. Може би ми трябва “леко побутване”.

# 670
Ако си раждала, може да ти трябва специален вид тренировка за дълбоката мускулатура, за да видиш ефект. Тренировките за корем след раждане не само, че трябва да са напаснати на новите нужди, но и ако не са, могат да прецакат много.

# 671
  • София
Правите ли вакуум? Той тренира коремната мускулатура доста дълбоко, но се прави сутрин на гладно.

# 672
Момичета, започнах lpg и мн ме боли. Едва издържам 30 мин,а съм с доста висок праг. Правих 30 мин в неделя (нямах почти синини,а само болка при допир) и днес още 30 мин,но едва изтърпях на 6та степен от 9.
От мн години не съм правила нищо за целулит,а и качих 12 кг от хормони (стимулации за инвитро).
При вас в началото така ли болеше?

# 673
Правите ли вакуум? Той тренира коремната мускулатура доста дълбоко, но се прави сутрин на гладно.
Не, тренировки за тазово дъно. Те го подсилват и повдигат за разлика от избутващите надолу коремни преси, които дори дълго след раждане, ако все още кърмите, могат да доведат до диастаза, инконтинентност, болки в гърба и между другото визуално до наличието на корем, който дори с диета и трен не се маха, независимо от теглото.

# 674
Не съм раждала. Благодаря за съвета за специалните тренировки, ще се информирам още.

Общи условия

Активация на акаунт