Тази сутрин ме беше страх да вляза в темата.

Очевидно журналистите този път са познали и има нещо между Керем и Стефани. Моето отношение към Керем и Ханде не зависи от техните минали, настоящи и бъдещи връзки, не знам колко пъти го писах вече. Нищо не се е променило за мен.
Интервюто на Керем:
Той каза, че е добре, щастлив и е чест да участва в представянето на книгата и да бъде част от проекта. Говорят за борбите му като американски актьор с турско име, че е мислел да го промени, но е решил, че иска да запази турската си идентичност. След това говорят за работата му в чужбина, за срещи с нови хора и особено за Антонио Бандерас, който му стана добър приятел. Каза, че са говорили за съвместни проекти.
Той отрече да има подобни любовни слухове и казва, че да се прави извод от снимки е неправилно и че това мислене трябва да се промени. Казва, че по-скоро трябва да се съсредоточат върху важния въпрос, който е събитието, а не върху други тривиални въпроси.
За новите си проекти казва, че те все още са във фаза на преговори, но всичко върви добре и че се надява скоро да сподели добри новини. Може да е сериал или филм. Споменават, че има оферти и от чужбина. Въпреки че все още няма потвърдени актьори или актриси. На въпрос за разликата между турците и испанците, той казва, че испанците са по-„свободни и отпуснати“. Турция е неговият дом и я обича. Той казва, че винаги е мечтал за чужбина още от дете, но казва, че е гордост да можеш да представяш страната ни красиво на международни платформи.
„Не бива да навлизаме в тези теми сега, тук! Мисля, че трябва да променим мисленето си по тези теми. Незабавно любовни новини и т.н., това е грешно! Хората се опознават... това ще кажа. Това, което ме притеснява е... разбира се, че разбирам защо искате да говоря за личния си живот, но сега в нашия свят има много неща, за които трябва да се говори, не за това!. Не искам да заемам това място, има много големи и сериозни проблеми у нас и по света, затова личният ми живот изобщо не е важен до тях.”
"Надявам се да стане, ние сме във фаза на преговори, скоро ще споделим добри новини, нали Гюнфер?. Ние преговаряме за всичко, независимо дали е сериал или филм. Може да бъде всичко "