Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /тема 1/

• 44 007
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро Animal Bee
Тази сутрин ме беше страх да вляза в темата. Joy

Очевидно журналистите този път са познали и има нещо между Керем и Стефани. Моето отношение към Керем и Ханде не зависи от техните минали, настоящи и бъдещи връзки, не знам колко пъти го писах вече. Нищо не се е променило за мен.

Интервюто на Керем:
 Той каза, че е добре, щастлив и е чест да участва в представянето на книгата и да бъде част от проекта. Говорят за борбите му като американски актьор с турско име, че е мислел да го промени, но е решил, че иска да запази турската си идентичност. След това говорят за работата му в чужбина, за срещи с нови хора и особено за Антонио Бандерас, който му стана добър приятел. Каза, че са говорили за съвместни проекти.
Той отрече да има подобни любовни слухове и казва, че да се прави извод от снимки е неправилно и че това мислене трябва да се промени. Казва, че по-скоро трябва да се съсредоточат върху важния въпрос, който е събитието, а не върху други тривиални въпроси.
За новите си проекти казва, че те все още са във фаза на преговори, но всичко върви добре и че се надява скоро да сподели добри новини. Може да е сериал или филм. Споменават, че има оферти и от чужбина. Въпреки че все още няма потвърдени актьори или актриси. На въпрос за разликата между турците и испанците, той казва, че испанците са по-„свободни и отпуснати“. Турция е неговият дом и я обича. Той казва, че винаги е мечтал за чужбина още от дете, но казва, че е гордост да можеш да представяш страната ни красиво на международни платформи.

„Не бива да навлизаме в тези теми сега, тук! Мисля, че трябва да променим мисленето си по тези теми. Незабавно любовни новини и т.н., това е грешно! Хората се опознават... това ще кажа. Това, което ме притеснява е... разбира се, че разбирам защо искате да говоря за личния си живот, но сега в нашия свят има много неща, за които трябва да се говори, не за това!. Не искам да заемам това място, има много големи и сериозни проблеми у нас и по света, затова личният ми живот изобщо не е важен до тях.”

"Надявам се да стане, ние сме във фаза на преговори, скоро ще споделим добри новини, нали Гюнфер?. Ние преговаряме за всичко, независимо дали е сериал или филм. Може да бъде всичко "

# 706
Оппа. И той говори за опознаване. Да, случва се нещо май. Не се знае доколко ще се задълбочи, та полека ни подготвя да не се чувстваме после сякаш ни е полял със студен душ Scream Joy

# 707
Изобщо не мисля да задълбавам тук. Като е готов да ни представи официално снахата, тогава ще я мисля. Не я харесвам, но ще я приема, щом си я е избрал. Animal Hear No Evil Satisfied

В общи линии...каквото дойде. Satisfied

Мики, дай знак дали да изписваме темата! Relaxed

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 17:42 от midnight__sun

# 708
Интервюто на Керем с английски суб
Част 1
https://mobile.twitter.com/TheBrsnUpdates/status/1516688857818927105

Част 2
https://mobile.twitter.com/TheBrsnUpdates/status/1516689125394591749

Част 3
https://mobile.twitter.com/TheBrsnUpdates/status/1516689311730737152

Нищо не изчезва, нищо не се губи, просто прави лек граматичен скок от сегашно на минало време.. 🤍

# 709
  • София
Аз тълкувам неговото интервю по друг начин. Нищо не е потвърдил, даже обратното. Стефани също категорично отрече за връзка между двамата. Прав е Керем, когато говори, че трябва да се промени "манталитетът". Той отрече да има подобни любовни слухове и казва, че да се прави извод от снимки е неправилно и че това мислене трябва да се промени. Казва, че по-скоро трябва да се съсредоточат върху важния въпрос, който е събитието, а не върху други тривиални въпроси.

Цитат
Не бива да навлизаме в тези теми сега, тук! Мисля, че трябва да променим мисленето си по тези теми. Незабавно любовни новини и т.н., това е грешно! Хората се опознават... това ще кажа. Това, което ме притеснява е... разбира се, че разбирам, защо искате да говоря за личния си живот, но сега в нашия свят има много неща, за които трябва да се говори, не за това!. Не искам да заемам това място, има много големи и сериозни проблеми у нас и по света, затова личният ми живот изобщо не е важен до тях.”

# 710

Съгласна съм, Линде. Никак не ми хареса поведението й и не я приех насериозно 👎
Иначе не изключвам напълно вероятността, че може и да й е приятно в неговата компания и желание за нещо повече да не й липсва.
Всичко е възможно, не се наемам да гадая... Двусмислени ми идват малко изказванията им. Още повече, че колкото преводачи, толкова и преводи 🤣 Познават/опознават...

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 12:04 от Margarita N.

# 711
Аз също нямам нищо против с коя ще се опознава Керем и коя ще доведе снаха . 🤣
     Притеснявам се ,че изведнъж се появиха испански оферти и хоп испаноговоряща кандидат - снаха  /малко в стил един друг турски актьор на италианска земя ,който не харесвам особено / .
    Керем има акъл в главата и се надявам ,че няма да залита по разните му ПР истории . Искам да го виждам с актьори от калибъра на Антонио Бандерас , да участва в интересни
и качествени инициативи и проекти и да е все във вихъра си . 🍀🎈

# 712
Линде, не я приемам насериозно към момента. Търси си момата възможност-разведена, с бившо вече гадже от сериал и ново потенциално. Всичко в рамките на година. Satisfied
Ще поживеем и ще видим.

Ханде Ерчел беше представена в пресата днес с филма MestiAşk. "Първият филм на Ханде е на финалната права две години по-късно“ и новоиздадената реклама на Nocturne. Споменава се, че тя е ослепителна с дългата си коса, цветния тоалет и перфектната физика и прилича на холивудска звезда."

# 713
  • София
Керем е умен мъж. Той знае как да отговори на такива въпроси и добре се справя с провокации. Той каза, каквото трябва да каже (в тази ситуация) и го направи много ясно и много добре. Какво е потвърдил, нищо.
Цитат
„Той каза, че по тези въпроси трябва да се смени манталитетът, че е неправилно само със снимка да излиза новина за любовта и веднага да казват, че са двойка, че хората просто се познават и това е всичко. "

Те и за Ханде само по снимка изкараха, че е в любовна връзка. Спомням си, че му преписваха на Керем любовна връзка с Демет, защото пиел от чаша, на която имало изписана нейната буква Д.

# 714
Nature Sparkles

Момичета, новата тема е готова, Марги ми предаде щафетата. Joy Наистина ще съм ви благодарна , ако изпишем темата до към 17ч, защото след това ще имаме ремонтни дейности вкъщи и не знам дали ще успея да се включа. А пък и за преговора да има къде да пишем спокойно. 💛

# 715

В такъв случай да запълним оставащото пространство Stuck Out Tongue Winking Eye

# 716
Разпръсквам позитивизъм Relaxed

А тази малката е просто прекрасна. Любимка ми е, май повече отколкото Ханде и Керем. Gift Heart

# 717
  • София
Привет! Heart Eyes
Някак не ми се говори по темата, Rolling Eyes, която се върти днес.
Имаше една фраза, че Съдбата  ни среща с когото трябва, но ние решаваме кой да остане в живота ни.  Sunglasses
Керем сам ще  реши, кого от срещнатите да остави в живота си. Blue Heart

Цветното момиче! Blue Heart

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 12:49 от Dilemi

# 718

Да помогна за изписването на темата.
Flowers Hibiscus

# 719
С тази снимка ви издавам малко за новата тема...Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт