Пъзели 40

• 24 415
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
или намери още една етажерка за складиране, то се е видяло.
Това няма как да стане.
1. Няма къде.
2. Това не може да продължава!!!

Ако си спомняте започнахме сутринта със 108 броя и 3 на път. Е, вече са 6 на път Rolling Eyes И денят не е свършил дори!!!
Егати кошмарът, трябва да се лекувам от маниакална обсебеност май Rolling Eyes

Ще го наредя този на Unidragon като го взема и ако всичко е ок го пускам Smile

# 136
Хахаха, щом още пазаруваш, значи има къде Grinning
Скрит текст:
Идеи:
- върху гардероба (особено ако няма надстройка, до тавана са няколко реда пъзели);
- в гардероба (нямаш нужда от толкова дрехи, спокойно можеш да разчистиш една голяма част);
- върху секцията в хола (ако си с модерен интериор без масивна секция - лошо за теб);
- в кашон под масата/бюрото (опасността от синини по краката не може да се сравни с кефа от новите пъзели);
- под леглото (и ще спиш като дракон върху съкровището си);
- на мястото на разтегателния механизъм на дивана (оставаш без възможност да приютяваш разни навлеци, но получаваш място за пъзели... направо е win-win);
- купчина от кашони, артистично или архитектурно-практично подредена просто където има свободно място на пода (стават едновременно декорация и разделител за стаята);
- в общите части на входа (вариант за смелчаци).

Извинете Sweat Smile

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 00:42 от Ghibli

# 137
Моите са в номер 2 Joy

# 138

Много красив, от снимката не може да се види, и е като вид Гредиент на фона, а нестандартните части много помагат. Благодаря на Мирка. Кой е следващият, да ми пише.

За срещата добре, само трябва да уточним кой ден, това е ще бъде в пасторалния център на църквата Св. Йосиф /Католическата катедрала/, точно до метрото на Сердика, има зали с големи маси, има тоалетни, нещо като кафе стая, но ние трябва да си вземем неща за хапване или да си купим, пълно е в района с какво ли не има и голяма тераса ако е хубаво времето.

Бухтичка супер са дървените пъзели, ще се радвам да се включа.

Евето и бухтичката бих намазала Joy
Благодаря момичета

А, вижте каква възможност ми се отдаде да наредя този пъзел на Unicef, някакъв архивен, една дама от ФБ, с която се запознах покрай продажба на пъзел ми спомена, че има Unicef от 1000 от детството и аз я помолих да ми снима, че ми стана любопитно, не знаех, че са произвеждали други освен моите от детството по 200 част, и тя след няколко месеца преди седмица ми прати снимки и дори ми даде до подредя един от тях. Много й благодаря за доверието. Ето го и него

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 08:34 от Vese.Vese

# 139
  • Варна
Весе, може да ми го пратиш на мен, ако няма някой около теб, който го чака за ред.

# 140
JoyJoyGhibli, развесели ме Joy Супер предложения, предполагам и други ще съберат идеи Satisfied
Скрит текст:
Идеи:
- върху гардероба (особено ако няма надстройка, до тавана са няколко реда пъзели); - така е, там има място, но просто не искам да се заривам до такава степен Flushed
- в гардероба (нямаш нужда от толкова дрехи, спокойно можеш да разчистиш една голяма част); - е тази идея ми се струва най-подходяща, но уви, ще отнеме твърде много време да освободя място.
- върху секцията в хола (ако си с модерен интериор без масивна секция - лошо за теб); - лошо, нямаме секция
- в кашон под масата/бюрото (опасността от синини по краката не може да се сравни с кефа от новите пъзели); - амм, то там вече има разни неща...дето сигурно трябва да ги разчистя....но не за да сложа пъзели на тяхното място Joy
- под леглото (и ще спиш като дракон върху съкровището си); - ооо, това много ми харесва...но леглото ни е с чекмеджета и няма много място. Под леглото на детето има място обаче...но не, не, не, не трябва да стигаме до там...
- на мястото на разтегателния механизъм на дивана (оставаш без възможност да приютяваш разни навлеци, но получаваш място за пъзели... направо е win-win); - това никога нямаше да се сетя Joy Но кучето влиза отдолу Joy
- купчина от кашони, артистично или архитектурно-практично подредена просто където има свободно място на пода (стават едновременно декорация и разделител за стаята); - JoyJoyJoy като се пренесохме живяхме така няколко месеца, не мога да си го причиня пак, не мога Joy
- в общите части на входа (вариант за смелчаци). - то при нас всъщност не е невъзможно това. Доскоро бяхме сами на етажа. Но хайде да остане като супер краен вариант Joy

Добавям и аз една идея - на терасата Joy Нашата е леко неизползваема през повечето време. И миналата година един голям кашон с пъзели си поседя там. Но веднъж намерих миризливка в кашона и се отказах от тая работа.
Уф, защо така ми начупи емотиконките не знам. Мисля да продължа да се придържам към целта от 80 пъзела. Знам, че сте добри другарчета и ще помогнете както можете Joy

# 141
High Speed пращам към теб, освен ако някой в София не се обади, айде престрашете се.
Ох и аз имам проблем с мястото за пъзели, възхищавам се на тези със специални секции.

Бухтичка и аз в един момент реших, че просто няма да отварям ФБ пъзел групи, за да пропускам възможностите за нови покупки, защото там решаваш на секундата, без да имаш време да се замислиш, много е страшно, гледам да си чета само вас.

# 142
  • Варна
Аз си тренирам волята - трети ден не съм купувала нищо от ибей, даже не съм го отваряла. Отличник!

# 143
Моите (само 7, срам ме е пред вас) са под леглото. Като дракон съм Joy
Искам да сложа 3 или 4 в рамка. Събирам идеи.

# 144
  • София
Ехааа!!!! Четири дни ме нямаше и толкова много сте писали Simple Smile
Аз наредих "зарзавата".
Прекрасен е!
Мисля, че трябва на R_Dew да предам.

Скрит текст:

# 145
High Speed пращам към теб, освен ако някой в София не се обади, айде престрашете се.

Погледнах файла, mimok_l от София също се е записала

# 146
  • Срещу планината:)
Здравейте, след малко почивка в провинцията отново съм на линия.
Преждата е готова, колегите са я довършили. Готова е за изпращане. По файла vartoglava  е първа.
Надписа ли сме последното сложено парче с инициалите на фирмата и дата на завършване. Ще се радваме да го правите и вие, че да остане за спомен 😄🤗

Айсберга е почти готов ще се разберем за размяната със зарзавата.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 11:02 от R_Dew

# 147
Нямам търпение за този😍
Аз бях първата наредила айсберга, много е приятен:)

# 148
Аз се изтрих от списъка за два от пъзелите. Мислих, мислих, но просто не успявам да наредя всичкчо, а приоритет сега е разчистването както всички вече знаете Joy

Не във връзка с това, но се оказа доста инфарктно реденето на чужди пъзели Flushed Днес сутринта се убих да търся една част с нестандартна форма от Бъфало-то и няма и няма Flushed А ми остават съвсем малко части, на цветята съм, та няма къде да се покрие. Почнах да се притеснявам, тръгнах да оглеждам под масата чак. Накрая извадих снимка на наредения пъзел да се опитам така да я търся и най-сетне изскочи, била е в другия сортер, в който имах няколко отделени части с определен цвят. Тъкмо да си отдъхна и оп...разлях чашата с водата (за кой ли път). Е, в този случай е хубаво, че ползвам подложка, тъй като само тя пострада и обра каквото можеше да стигне потенциално до пъзела ако я нямаше. Та така, толкова бях внимателна докато го редя, заради лошия ми опит с марката и това, че не съм сигурна колко реденета ще издържи, а накрая косъм да загубя част или да го залея Neutral Face Довечера ще го довърша и дано да няма повече изненади.

Аз си тренирам волята - трети ден не съм купувала нищо от ибей, даже не съм го отваряла. Отличник!
Шампион си! Аз вчера исках да наддавам за един късно вечерта и затова казах, че денят не е свършил, но ми го взеха. Но така е по-добре може би.

mimok_l, тая папая ли точно остана последна Laughing На пъзелмания ще участвате ли, взела ли си билет? Не помня да си споменавала сякаш, само помня, че май се отказа от Вретено.

Vese, аз избягвам да купувам от фб, особено след първия ми плачевен опит с миризливия пъзел. Но на тази мацка много ми допадат пъзелите и за втори  път взимам от нея. Лошото е, че още не съм  наредила първите, които взех и реално не мога да потвърдя, че всичко е ок Joy Но на пръв поглед изглеждаха ок, така че да остава да се надяваме.

# 149
  • София, България
За ибей си трябва една определена нагласа, купуваш и наистина не се ядосваш ако дойде нещо неописуемо или миризливо или космясало и мухлясало.

Общи условия

Активация на акаунт