Пъзели 40

• 24 957
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Аз засега пасувам за пътуващите, нищо не ме е грабнало истински, а и имам достатъчно мои, които ме чакат. Още 7 пътуват от Англия Simple Smile

# 181
Аа, не се отказвайте, не е нещо особено трудно, просто не е свръх лесен, но дори не мога да кажа, че ми е отнел повече време от обичайното, не съм циклила особено дълго на никоя част.

# 182
И на мен Плажа не ми се стори труден, ще видите.

Аз завърших Unicef 1000 Живота на Бали
Страхотна картина, но съм ги разглеждала дрешките и ръцете на жителите като под лупа ,за да им намеря правилните места. Прекрасен е и сглобката също. Не е мръднал за годините си.

# 183
  • София, България
Някой знае ли в крайна сметка дали има още пъзели на Уницеф? Сигурно няма, щеше да се чуе, а е жалко, като се има предвид, че се пръскат пари за какво ли не в тези световни организации.

Евето ми донесе кафето и поничката директно до нас, направо съм трогната!

# 184
  • София
Мона Лиза беше ми много приятно, а и си ми съвсем на удобно място. Аз подхванах Оригамито.

# 185
Какво затишие е настанало тук! Като пред промоция Simple Smile
И понеже стана дума за пъзелите на УНИЦЕФ, да се похваля. Наскоро успях да намеря добре запазени двата български пъзела с приказките на Антония Дочева. Главно заради мъжа ми- той има сантимент към тях. Аз не съм имала пъзел като дете Sad А днес се спазарих за този (дано пристигне, че да му го подаря за имения ден)

# 186
  • Варна
Ето го нашият Springbok.

Много е забавен. Има много интересни детайли. А малкият хареса да "изкачва" стълби с пръсти и да се "пързаля" Smile

# 187
  • Варна
Добро утро. Вчера имах среща с Бухтичка, за да взема Плажът. Всичко точно, Бухтичка дойде, очарователна млада дама. Беше в компания с още по-очарователната си дъщеричка и с не по-малко очарователния си съпруг. Извинявам се за повторението, но търсех други думи, амииии, не намерих.

# 188
  • Варна
На мен ми дойде вчера един Равенсбургер от Англия, надявам се всичко да е наред с него. Тия дни ще го започна.

# 189
Florida, и на мен ми беше много приятно да се видим Blush Усмихна ме поне за малко в този иначе доста скапан ден, нещо пак съм в кофти серия. Успех с плажа, няма да се предаваш Grinning
И време за редене не ми остава почти. Почнала съм последния от ибейските пъзели - на Гибсънс.
Скрит текст:
Но нещо не ми харесва особено. И самата картина не ми допада толкова колкото очаквах, отделно частите са лъскави и имат забележки. Но ще го наредя, че поне да знам дали е цял и да се маха.

Взех тази сутрин дървените, само надникнах, доста готино изглежда този на Unidragon. Може би за уикенда ще го оставя.

# 190
  • Русе
Бухтичка, страхотен е този Гибсън.Много нежни цветове има.Нарежсам се за него,ако си има всички части

# 191
Ново в асортимента на Гибсънс - https://gibsonsgames.co.uk/collections/new
Кралици, пчели, Джейн Остин, ретло сладки и сладоледи.
Симпатични са ми някои, но от предишната колекция повече ми харесаха, а още не съм се сдобила с нито един.

# 192
  • София, България
Ново в асортимента на Гибсънс - https://gibsonsgames.co.uk/collections/new
Кралици, пчели, Джейн Остин, ретло сладки и сладоледи.
Симпатични са ми някои, но от предишната колекция повече ми харесаха, а още не съм се сдобила с нито един.
Абсолютно всичко ми харесва!  ако озон нищо не заредят направо не знам.

Neita, страхотен подарък си измислила! Точно този го имах, но не знам къде е, много ме е яд. Даже го търсих в олх и го видях на 90 лева.

# 193
# 194
  • Варна
Ох, как бих го намачкала тоя кучо...

Общи условия

Активация на акаунт