Пъзели 40

• 24 102
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Magical Potions
1000 части
Ravensburger

Това свършихме днес Grinning За 1 ч. и 50 мин. с другарче Smiley След доста мрънкане се намери една душа да се смили над мен за пъзелмания и днес пробвахме да редим заедно. Знам, че е лесен, но тя е с бебе и нямаше много време, та предпочетохме да не рискуваме с по-труден. Доколко е добро времето не мога да преценя. Мисля си, че имаме някакви шансове да се класираме на финал, ноооо ще видим, зависи от доста неща, какъв пъзел ще се падне, другите как ще се представят...
Лошото е, че дори да се класираме тя няма възможност да участва на финала. Но нека стигнем до там пък ще го мислим.

Иначе от пъзела нищо не разбрах от толкова бързане Joy Определено ще го задържа и ще си го наредя пак някой път. Намираха се няколко посмачкани парчета. Но иначе беше супер. То и това е другият проблем, със сигурност се реди по-лесно понеже е Равенсбургер, Black Sea ще е по-труден. Сглобката не я усетих много докато редих, но явно е била стегната, защото после малко трудно го развалих.

Hot Summer, честито, супер са Blush Явно и моите щяха да пристигнат, ама карай.

FloridaM, браво за плажа, сигурна бях, че ще се справиш Hug А на снахата наистина си й изкарала акъла без да искаш Joy

Лютиче , идеята е върха Joy

# 451
Как го правите това, бе хора?! Аз за 1 час и 50 мин успявам само да си обърна парченцата с лицето нагоре. Joy

# 452
  • Варна
Редя ето този Clementoni 1500:

Точно мой тип е. Току-що завърших небето и ми достави огромно удоволствие. Труден, но не дразнещ.
Явно трябва да опитам и аз някой крипто пъзел. Nerd
Бухтичка, супер че си намери другарче. Ще ви стискаме палци на пъзелмания Grinning
Лютиче, много нечестна конкуренция има горкият ти мъж. Как да се бори за сърцето ти срещу пъзели... Sweat Smile

# 453
  • София
Много красота се натрупала в темата за няколко дни! Пу-пу!
Аз съм си сложила една лисица в любими и само чакам ММ да не гледа, за да го поръчам Grinning
Коя лисица? И аз искам да редя лисици!

Аз си имам гостенка и почти не поглеждам телефон/компютър, а за пъзел ми остава скромно време. Влизам във форума само за да не изтърва съвсем тази тема Simple Smile Другата седмица съм в отпуск и ще си редя кротичко и тихичко.
Отворих Pomegranate, който си купих за проба на предното намаление - не ми харесва, ако не бях го купила на промоция, щеше да ме е яд. Не е лош, но не е и хубав, според мен. Доста прах, тук-там повдигнати парченца (стърчилките им), картонът е нещо като на Black sea и нищо повече. Харесва ми, че има отличими нюанси, които го правят възможен за редене Simple Smile Иначе си знаех, че няма да е лесен още като го купувах:
https://www.ozone.bg/product/pazel-pomegranate-darlene-kulig-out … ce-jigsaw-puzzle/

# 454
На връх разпети петък, докато пекох кифлите и козунаците, дело на децата...да ме прощават, ама не го броих за работа това занимание...си довърших пъзела с преждите.
Следващия да ми пише къде да го пращам след празниците и дали да деля рамката. Лично аз предпочитам неделен Wink по-яко е усещането.
Тааа.....светли празници момичета и момчета. Мога да го пратя чак след празниците. И да работят куриерите утре - няма да се класираме...сама съм с децата и е абсурд да се напъвам.

Утре, ако имам шанс ще му барна и дневни снимки.

# 455
  • София
Отворила съм десетина пъзела и се чудя кой да поръчам. Накрая май никой. Laughing Много ме е яд, когато хем има намаление, хем не е достатъчно и се започва едно чудене и избиране.

Ето и от мен малко наредени:

Весели и спокойни празници!

# 456
Тони, интересно за Pomegranate, аз само им се чудя засега и не съм ги пробвала. White duckling май предложи да пусне нейния и ако имаше желаещи сигурно щях и аз да се запиша за пробата. Ама не посмях да си кажа, че нали съм затрупана.

vartoglava, много хубава аранжировка и с яйцата Blush Не работят куриерите така или иначе. Ох, сега се замислих, че ще трябва и преждите да вкарам някак в графика Joy

anita, ти ударно пускаш, много са хубави Blush

Аз почнах най-сетне дървения на Unidragon. Картината е хипер, мега скучна по моите стандарти Joy Но готините части компенсират. Даже леко ме затруднява, но да не ви плаши, винаги може да ползвате снимка на нареден Satisfied

И се хванах за главата, 40 наредени пъзела имам за тази година Anguished За миналата година цялата общо 57, за тази дотук само 40. А бях много убедена, че с помощта на големия няма да чупя рекорди тази година. То е рано да се каже де, лятото може и да се позабавя, като гледам все по-малко време ми остава.

# 457
  • София, България
Бухтичка,
А на теб все ти се струва, че редиш бавно!
След малко ще снимам магазина за пъзели на SunsOut, страхотен е!
И започвам една барака за инструменти на Eurographics, която сигурно ще е доста трудна, така че хубаво се получи, че загрях с предния. Отдавна не бях редила нестандартни части.

# 458
  • Варна
Pomegranate пъзелът съм го добавила в списъка. На който му е интересна марката да се добавя без да му мисли. Пътуващите пъзели са най-хубавият начин за тест на различни марки. Grinning

# 459
След като почти проспах вчерашният ден по нощите довърших този.

Exploding kittens, 1000 части

Забавно се редеше, добре изрязани частички, леко гланцирани, средна дебелина. Има и с различна форма
Скрит текст:
На мен ми допадна много. С удоволствие ще наредя и другите два от серията.

# 460
Много забавен!
Аз съм до тук

# 461
vox, случайно да мислиш да ги продаваш?
Отдавна съм им хвърлила око на тези, гледах, че ги има на сайта на Сиела, но аз имам ваучер за физическата книжарница. И там всеки път обикалям, но ги няма 😄

Не знам дали не си вкарах автогол с тези палми, но вече са готови все пак 😄 Сега като започнах морето обаче има доста нищещи се части 😕 Много странно, на палмите не бяха така изобщо, голяма разлика.

# 462
Бухтичка, още не мога да се пречупя да продавам, но ако решиш мога да ти ги изпратя вкупом да ги наредиш и после да ми ги върнеш Simple Smile

# 463
  • София, България
Ето го SunsOut-а, уникален пъзел, просто прекрасен. (запазен е вече)

Ех, тя Vox ако продаваше да сме й разграбили колекцията във въздуха, като летящи хиени. Joy

Започвам този, знам че има много недоволни от марката, но специално този е супер, няма стружки, прекрасни парчета:
https://www.ozone.bg/product/the-potting-shed-1000pc-puzzle-eurographics/

# 464
  • София

Започвам този, знам че има много недоволни от марката, но специално този е супер, няма стружки, прекрасни парчета:
https://www.ozone.bg/product/the-potting-shed-1000pc-puzzle-eurographics/

Какви са частите? Ако може снимка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт