🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 255
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 550
На малката Виктория говоренето не и е силната част… Трябва да се упражнява, че срамота.

# 2 551
  • Terra incognita
Вики е при Цитиридис. Не умее да говори това момиче. Добре, че излезе, даже много се задържа. Изключително безинтересна особа.

# 2 552
Цитиридис я пързаля без да се крие особено, изкарва си го явно след миналата седмица с Венета.

Виктория тук е много красиво гримирана обаче. Досега, като изключа Венета, всички изглеждат по-добре извън предаването.

# 2 553
Просто Марта е брутално кривогледа.

# 2 554
Боже мой! Според малкото Вики най-симпатични и били Кари, Марта и Алекс, а най-антипатични Дениз, Деница и Ния Косара Joy
Нещо не крещеше ли тя на Александра колко е грозна от злоба?

# 2 555
Хора ,от  интрото за утре когато Дениз казва “мале аз съм в шок” , Алекс си е отзад.
Какво се случва?
А Марта виждаше ли се?

# 2 556
  • Terra incognita
Е, случва се да си промениш мнението за даден човек

# 2 557
Хора ,от  интрото за утре когато Дениз казва “мале аз съм в шок” , Алекс си е отзад.
Какво се случва?
А Марта виждаше ли се?
Ами не виждам , те хубаво за изрязали кадрите.

# 2 558
Да си направя и аз обичайният коментар. Тази вечер за първи път ММ гледа шоуто с мен. От радост чак забравих да систематизирам собствените си емоции, защото ми беше интересно мнението му като мъж.
Трябва да отчета факта, че той до сега не е следил шоуто. Каза, че от всички най-много харесва като външност рускинята и нейната фотосесия с Виктор, но също така каза, че Виктор освен Виктория, харесва и Алекс, чиято сесия с Виктор моя мъж също хареса.
Мъж ми намира Гергана за антипатична и много нахална заради сексуалните й домогвания във фотосесията, а и след това. Намира я, как точно се изрази, за ужасна.
Аз, покрай него, недоразбрах нещо - Виктория не каза ли след разговорът с Виктор, който я поспеши за това, че интригантства, че не харесва мъж, който й прави забележки?
Виктор ми се вижда изморен.

Утре Алекс ли ще си ходи? Така ми се видя от промото...

# 2 559
Марта е отзад, вижда й се ръката с татусите.

# 2 560
Мен пък Гери ме кефи! Не знам защо, ама е сладурана... не знам, дали забелязвате, колко истини за предаването казва между другото, колкото и на вид неадекватно да изглежда.
И как се навря в Дениз))) Не предполагах, че Дениз ще свие платната, може би Гери наистина си е пийнала павече, та я е дострашало.

# 2 561
90% съм сигурна, че утре Алекс ще остане без роза, но ще отиде на среща - да кажем, че за нея примерно ще има специална бяла роза или нещо такова Grinning
10% ми е вариантът, че тя ще откаже розата поради някаква причина, но не дадоха да е имало скандали.
0% очаквам Виктор да я отпрати преди Гергана и Ния-Косара.

# 2 562
Тази вечер, признавам си без бой,
гледах аз таз вечерният брой.

Не знам, изчетох мненията ви, и се чудя само аз ли видях злобата в очите на почти всички моделки, с изключение на Алекс?
Алекс като чели гледаше с нежност фотосесиите, докато Дениз, Виктория, Блага - с открита злоба към всяка от останалите съперници.
Между другото имам чувството, че тези кадри са снимани преди мин.седмица, предаването със скандалите.
Явно си ги сглобяват както решат....пфу...
И ако утре ще си тръгне Алекс, значи просто наистина се отказвам да гледам тотално 🤮

# 2 563
  • Берлин
Един до друг най-добре стоят Александра и Виктор. И химия има, и физически също си подхождат.
Дениз имаше много точни коментари, а Люса никакви. Май ще си пътува втората, изчерпа коментаторската роля.
...
Гергана...ми срам ме е да коментирам.
Блажка си е самовлюбено кюфте-няма и половин мозъчна клетка. Към момента най-искам тя да си пътува.
Твърде "мирни" отношения, чак е нелогично и странно.
Питонката не понесе докосването на Виктор. Или е твърдо Нье, щото спонсорът ще гледа.
Деница и тя много си повярва.
Но игри, фотосесии, ей такива неща да има, че иначе едно и също само.
Моят фаворит е Александра. Не, не защото я харесвам. Просто ми стои най-добре до Виктор.
Искам едновременно да си тръгнат, уф...май всички.
Допълвам: не разбирам защо не кани на срещи мебелировката Косара-Вика-Карина, но им дава рози. Никаква инициатива и от двете страни, но пък триото си дреме край басейна и по диваните.

Последна редакция: чт, 14 апр 2022, 23:17 от PAPURCHE MEHURCHE

# 2 564
Мен пък Гери ме кефи! Не знам защо, ама е сладурана... не знам, дали забелязвате, колко истини за предаването казва между другото, колкото и на вид неадекватно да изглежда.
И как се навря в Дениз))) Не предполагах, че Дениз ще свие платната, може би Гери наистина си е пийнала павече, та я е дострашало.

Аз също харесвам Гери. Явно с мъж ми имаме различни вкусове за жени, хехе.

Общи условия

Активация на акаунт