🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 034
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 820
Що не показват в кадър отговорите и на Александра?

# 2 821
Приятно изненадана съм от Гергана.

# 2 822
Слагам 200 кинта бас, че според Блага южния полюс е някъде на Карибите..

# 2 823
Е браво на Гергана, освен по външност, гъвкавост, стойка, блесна и със знания. Според мен тя има потенциал

# 2 824
Виктория, преди те подкяняхме, сега най- добре директно: Вън от България, безсрамница абсолптна…
Гери е моя партия, харесах я още повече. Чудя се дали Виксъна, сега като гледа, ще се запита дали все пак не сбърка като я отблъскваше толкова. 😁 Готина е, казах ви.

# 2 825
Браво на Гери, номер 1 е!

# 2 826
Леля Меринджейката е много зле!!

# 2 827
Трагедия с една дума, нищо повече не мога да кажа.

# 2 828
Гергана ги разби, йеее:grinning:
Леле, колко са тъпи Joy

# 2 829
WTF боже толкова са ограничени тия девойки, въпросните бяха почти елементарни човек спокойно от обща култура би ги отговорил

# 2 830
Търси се баба Илийца в Под игото....ъъъ Ергенът де Scream

# 2 831
  • Варна
Искам и Общака на връщане от гмуркането, да отговори на същите въпроси, за да мога аз, като зрител, да преценя коя му подхожда.

# 2 832
Падение!

# 2 833
От Черни връх още съ депресирах. Ш глътна още 2 блистера лексотан.

# 2 834
И на Виктория да ѝ връчим чемодана заедно с другарката Митрофанова. 🤡
Имам теория. Ако Карина има интелект, съответен на образованието и професията ѝ, щеше да се конкурира с Гери по знания. И нямаше да е така зрелищно. Според мен затова тя е на среща сега.
Не мога да повярвам, че Александра е толкова зле. Вярно, че тинтири минтири хипнози, глупости, но чак толкова. Деница пък почти си мисля, че се преструва на тъпа. Макар че за човек, придобил чиновническа/шефска кариера покрай мъже (понеже това се коментира тук) не очаквам кой знае колко. Много жалко. Да не ти дойде на ум, че от Съединението и Освобождението празнуваме по 140+ години. Проста математика.

И да ви кажа, Дениз колкото и да ми е ужасна, никога не е изглеждала глупава. Даже съм склонна да мисля, че е изкласила училището с 5-ца или 6-ца, но е решила, че купоните са по като за нея.

Гергана ми се издигна в очите. Аз не съм я и хейтила де.

Общи условия

Активация на акаунт