🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 177 321
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 940
Като се сбръчкотят и чичкото им си намери по-младата им версия, много ми е интересно какво ще правят с този Ролекс. Освен да го продадат и с парите да преживяват.

В целия си съзнателен живот целта ми е била да бъда финансово независима и да трупам умения, така че каквото и да стане, да имам план Б, а празноглавата Отвратонова направила списък с покупки и големини на диаманти...

# 2 941
Аз с моя часовник от лидл де съм тръгнала да коментирВам и аз Joy

# 2 942
А аз искам Идна къща, ама голяма като имението!
Блажка е флюбена, ще се разплача.
Карина ме кефи най-много. Грам не и пука ни за Виктор, ни за другите! Само не знам защо е там Joy
Виктор харесва най-много Алекс и Питонова. Първата е нежна, приласкаваща, умее да дарява внимание и да се лигави. Втората е надменна кучка, другият идеален тип на мъжете.

# 2 943
Не разбирам защо не си вземе Александра и да свършва това предаване 🤣 Аман от простотия🙄

# 2 944
  • Terra incognita
Чудесна е Алекс. Ако не беше днешната викторина, щеше да е топ. Но тя изби рибата е най- лошия смисъл.

# 2 945
Май ще трябва червена точка тука🤨 с тези попипвания на голо😏

# 2 946
Дават Капитонова- змия, ама хубава. После изведнъж местят на Люса. Ами стреснах се.

# 2 947
Блажка май е пътник тая вечер..

# 2 948
  • Terra incognita
В тези среди да получиш Ролекс с диаманти и гривна Картие се счита за най- високото стъпало. Топа на топовете.

# 2 949
  • Бургас
Не мисля, че ергенът харесва Виктория. Даже май едвам я понася. Беше казал, че той подаръци в живота не прави. По сценарий искаше да й разобличи меркантилната душичка. И малко й трябваше де...

# 2 950
Дениз с парцалите иска диаманти.
А блажка диамантени обувки Joy

# 2 951
Какви слова им дръпна Наум. Вече и аз съм сигурна, че Алекс ще получи някаква специална награда.

# 2 952
Дали няма да отпрати Карина Wink

# 2 953
Маретянинът иска да направи паста на Саша .... у тях
Да й видя и ципа на тази рокля... работи ли ?

Да, Сашка с нейните знания има слаб 2.
Хубаво пишеш диплома, ама мини и материала за 4 клас

# 2 954
Наум с тези разкази ми е като Ивайло Шопски
 във Фермата, много досаден за слушане Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт