🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 291
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 030
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, тия ще ми отровят и животните в къщи барабар с китките ми през телевизора 🤦🏻♀
Не със светена вода ми с кандилото  след малко трябва да минавам 😄

# 3 031
Алекс много пресоли манджата с драмата. Не си е взела поука с какво ги дразни. Ама Гергана яко затапи Дениз. Много яко ги провокира.
Тука нямаше драма, те й направиха драмата, тя си обясняваше за себе си
Според мен се оля с драматично-романтичните обяснения как и туптяло сърцето и какво изпитвала. Всички виждат какво специално внимание и отделя Виктор. Можеше да си затрае малко, дори да я разпитват, ама сценарий.

# 3 032
  • Мюнхен
Гери, точно заради твоите разсъждения се изкефих, когато Карина отряза Виктор тази вечер. То и аз да седя един месец да гледам как ги целува по ред на номерата, и аз няма да искам. Grin Малко е пън Карина, но си беше права в случая.

# 3 033
Александра всячески се стреми да не им лази по нервите, но те пак намират за какво да се заядат. Не била самоуверена, не била достатъчно убедена, че ще победи Люси.
Неприятната Дениз си изтърва нервите. Много яко.
Другата седмица си мисля, че с втора връчена роза ще стават полуфиналистки или нещо такова.

# 3 034
Гери, точно заради твоите разсъждения се изкефих, когато Карина отряза Виктор тази вечер. То и аз да седя един месец да гледам как ги целува по ред на номерата, и аз няма да искам. Grin Малко е пън Карина, но си беше права в случая.

Ами като не иска, да не беше приела розата. Тогава щях да и сваля шапка. Обаче...

# 3 035
  • Вестерос
Алекс много пресоли манджата с драмата. Не си е взела поука с какво ги дразни. Ама Гергана яко затапи Дениз. Много яко ги провокира.
Тука нямаше драма, те й направиха драмата, тя си обясняваше за себе си
Според мен се оля с драматично-романтичните обяснения как и туптяло сърцето и какво изпитвала. Всички виждат какво специално внимание и отделя Виктор. Можеше да си затрае малко, дори да я разпитват, ама сценарий.
Споделя си емоциите, другите също споделят, Блага малко ли е говорила

# 3 036
Хора, толкова очевидно се показва предпочитание към Александра, че вече 100% съм сигурна, че няма да е тя избранницата на Виктор. Аз започвам да мисля, че тя е поставено лице и с ергенчето разиграват театър. В началото направих анализ за това кои според ще останат до края и за мое учудване, с изключение на Ева, всичките ми фаворитки още са с играта. Затова  пак ще го направя по метода на изключването- за Александра вече обясних, Людмила е прекалено грозна и злобна, Деница е стара за него по скоро като излъчване, а не като възраст, Дениз, Блага и Виктория никой нормален мъж не би завел при майка си, Гергана е умна и красива, но под влияние на алкохола се превръща в жената вамп и това очевидно плаши Виктор. Останаха Марта, Ния-Косара и Карина. Виктор си пада много по Марта, но вижда, че са на различна вълна - той иска сериозна връзка, а тя - да се забавлява по барове и дискотек. Ния-Косара би могла да му е тръпката, но мисля, че тя е прекалено малка за него и той го усеща, защото самият Виктор изглежда по-зрял за годините си. Ииии, воала, остана загадъчната Карина! Залагам на нея! Виктор ще се влюби, защото тя не му се хвърля на врата като другите!

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 23:09 от Sisi_48

# 3 037
Аз се чудя какво прави Ния-Косара все още в шоуто. Но това съм аз, не Виктор.

# 3 038
Показаха и Бобърът, и Дениз и Блага какви меркантилни златотърсачки са.
И аз не намирам за нормално да говориш на 5 жени колко са специални.
Аз не намирам за странно това, че Карин ходи и сама на почивки и се чувства добре в собствената си компания. Аз харесвам такива хора, това са самостоятелни и независими жени, които са си осигурили добър стандарт със собствените си образование и опит и не разчита на чичко паричко да им купи нещо. Това са жени достойни за уважение.

# 3 039
  • Мюнхен

Ами като не иска, да не беше приела розата. Тогава щях да и сваля шапка. Обаче...

Е, що? Иска да стои още, евентуаааално да го опознае, чат-пат някой разговор и среща. Защо веднага да му се хвърля на врата да го целува? Вече е очевидно, че целувките с Виктор не те слагат крачка пред другите, така че няма смисъл всъщност.

# 3 040
Не мога да си представя, че ще избере Карина. Тя е... не знам как да се изразя.. странна е

# 3 041
Съфорумката Гери описва точно защо не харесвам цялостната идея на предаването. Не знам за вас, но се опитвам да се пренеса мислено там с мъж, когото много съм харесвала/обичала. Пред камери не ми харесва. Знам, че вероятно не са им навряни на метър от лицата, но все пак. И най-вече да деля вниманието на някого. Аз ще си тръгна по инстинкт. Наистина е противоестествено поведението му, демонстрирано към повече от една жена. Все едно излиза паралелно с други жени, докато е влюбен в една, например. Не става. Трябваше ергените да са повече от 2-3.

# 3 042
Аз не намирам за странно това, че Карин ходи и сама на почивки и се чувства добре в собствената си компания. Аз харесвам такива хора, това са самостоятелни и независими жени, които са си осигурили добър стандарт със собствените си образование и опит и не разчита на чичко паричко да им купи нещо. Това са жени достойни за уважение.
Не само жени, като цяло е хубаво и здравословно човек да има добро, ако не и най-доброто отношение към самия себе си. Знам, че звучи много егоистично, но в момента, в който се наслаждаваш и оценяваш собствената си компания и собствените си мисли, разбираш, че не е необходимо да изпадаш в емоционални зависимости към други хора, защото това става токсично в един момент. Освен това, стигаш до заключението, че партньорът ти трябва да е човек, който да надгражда спокойствието и щастието, което имаш сам със себе си, а не да отнема от него.

# 3 043

Твърде е млада за това. На нейните години човек търси компания, приятели, мъже, жени. Ако сега си е самодостатъчна, като остарее, всички около нея ще я дразнят и ще стане нетърпима. Просто е нарцис. Сама си се обича, както каза за себе си, самодостатъчна си е. На такива хора им е трудно да се влюбят в друг човек, защото трябва да избутат собствената си особа на заден план. При любовта, другия е целият свят и номер едно, всичко останало е без значение. Собствената особа не значи нищо. Любовта е сляпа. Искрено желая на всеки да изпита това чувство, страхотно е!

# 3 044
Ама Герито пак намести Дениз! Таман се беше засилила да сипе отровни думи (едни и същи, между другото "проста си, селянка, грозна си...тинтири-минтири") и Гери й отряза квитанциите.
Карина, другата ми любимка, много ме изненадва с особеностите си. Пази се. На моменти е перде.) Браво за телевизора.
Алекса и Виктор да се вземат вече като толкова се обичат!

Общи условия

Активация на акаунт