🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 177 033
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 3 255
Била студент на 34 години..е лошо няма. Много хора са студенти и на повече, но да кажем втора специалност.

Имало кастинг за нов сезон, малко съм разочарована, защото очаквах другия да е "Момата".

# 3 256
Моите забавни предложения са Емо от Къртицата и Станислав Цанов 😃😃😃 Първият ще ги направи на п*тки и парцали, другия ще им влезе във филмите и ще стане шоО пак.
Имам си едно съвсем реално предложение, което не е забавно. Имаше ся в последната Ферма един  Борислав: ерген, банкер, готин. Ако бях мома, това щеше да ми е еталона на ергенин. Айде казах си колко съм смотана 😂

# 3 257
Следващият сезон не е "Момата" по две причини.
Първата - главоблъскат се вече два месеца и не могат да намерят адекватно заглавие на формата, което да не звучи смешно на български.Satisfied
Втората - много трудно ще пречупят балканския манталитет и надали ще има голямо текучество по време  на мъжкия каст, от който да сформират една групичка от 22-ма.

# 3 258
  • Terra incognita
Момата бибил много скучен вариант. Мъжете интриги не правят, най- много да се напият и да се сбият.

# 3 259
  • София /Абсурдистан
Нашите ясно, че са професорки, ама и Викито е изяла с кориците Анна Каренина. Подаръци й дай на нея, не книги, лигла неприятна. Наистина ли й се кефи този, не е за вярване.
Неговото ниво е същото като нейното, та затова.

# 3 260
Онази wannabe red pill влогърка, която някой беше пуснал тук, вчера е качила видео, в което обяснява, че Вредният бобър я е заплашил със съд по обвинение за клевета, защото твърди, че новите курсчета на Капиталова са изкопирани от известна руска инфлуенсърка, като в това ТикТок видео не споменава коя е инфлуенсърката.

Интересното обаче е, че показа как Виктория ѝ е изпращала гласови и текстови съобщения, но не ги пуска и не качва скрийншот от текста, за да се види нагледно какво е казала Вика, но твърди, че поименно е назовала инфлуенсърката, тоест сама е наясно, че обвинението има почва, на която да стъпи. Не знам защо се хваща на хоро, което не може да изиграе докрай обаче - или показваш всичко, което е казано, или не отваряш темата въобще.

# 3 261
Това на Саша профилът ли е, Божее!
Бегай да я последваш, много обогатяващи сторита и лайфове пуска, направо ще вдигнеш нивото. А и като отвори уста, тече ѝ мисълта, просто замираш в захлас ....
А, не! Ти бегай!

# 3 262
Ама много прости жени са събрали! То и форматът предразполага.
Относно мъжките виждания за красота, според баща ми Александра е най-грозна. Ако я види като минава покрай телевизора, всеки път възкликва колко зле изглежда. За мен е чаровна жената, но хубавица определено не е.
Приятелят ми смята Марта за най-хубавата жена във формата, но годините и били минус, харесва като външност и Капитонова и малката Вики. Иначе споделя мнението, че всички са кухи кифли.
Не мисля, че някой го гледа сериозно това предаване. Всички за бъзика. Затова и следващия сезон ще гледаме такива кандидатки.

# 3 263
  • София
Аз за Алекс съм чувала от общ приятел, че не се е справяла в училище, което няма как да знам дали е вярно, защото не я познавам, но сигурно наистина има дислексия, както се оправда в предаването. Определено после не е наваксала.

Не знам защо все даваха на определени момичета безумните отговори, а на други ни ги спестяваха. То се видя, че някои не мръднаха от старта.

Единствено Гери и Дениз показаха знания. Втората не победи, но даваше близки отговори, има някаква последователност в знанията ѝ.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 16:29 от Niya-

# 3 264
Що пък следващият Ерген не бъде непознат в мрежата мъж. От село, отруден човек, с ниска заплата, ерудиран, добре изглеждащ, и пак момите да са такива "възвишени".
Съспенс да има.

# 3 265
  • София /Абсурдистан
Ако това за дислексията е вярно, няма как да се наваксва после. Особеност на мозъка е. Но пък има специални образователни методики, с които се работи успешно.
Имах двама познати в университета с дислексия. Те учеха чрез слушане и записваха лекциите с диктофон. Помни се нормално иначе.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 16:37 от The Iron Lady

# 3 266
  • In The Middle Of Nowhere
Александра повтаряла цяла година, така ли? Това е прекалено. Аз съм малко по-голямо от нея и по мое време за да повтаряш трябваше да не идваш 2/3 от времето на училище или да си уникален тъпигьоз и да не можеш да събереш 2 и 2.

# 3 267
Клевета е да те набедят в извършване на престъпление по НК. Само казвам.

# 3 268
  • Terra incognita
Аз сега се замислих, ако наистина има дислексия, може би не е добре да се подигравсме на правописа. Това нарушение наистина може да доведе до такова нещо.

# 3 269
Клевета е да те набедят в извършване на престъпление по НК. Само казвам.
Не твърдя обратното, просто предавам думите на въпросната просветителка.
Аз сега се замислих, ако наистина има дислексия, може би не е добре да се подигравсме на правописа. Това нарушение наистина може да доведе до такова нещо.
Същото важи и за афазията, станала широкоизвестна за масите покрай новината за Брус Уилис. Четох смайващи сравнения от невежи по темата с глухонемите и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт