🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 179 000
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 495
Споделям 3 сторита на Питонова, като в последното тя няма проблем да показва профилни снимки на хора, които я плюят, а тя самата няма проблем да плюе други хора в национален ефир. Ей, това двойните стандарти са страшна работа...
Скрит текст:

# 496
  • Terra incognita
За мен Деница и Марта се обърнаха срещу Александра по сценарий. Не знам защо, но имам такова усещане. Всичко се случи много рязко.

# 497
Наистина рязко се случи, но пък днес видяхме, че и двете нямат проблем да плюят срещу Александра и да защитават трио Злобил.

# 498
Каква й е целта с тия момичета като ги поства? Щото специално второто, е доста по- хубаво от нея. 😂 Мисли, че ще ги стресне ли? Да не е внучка на посланичката?

# 499
Много напрягащ епизод. Разбрахме, че има дълбини под Марианската падина и женища, по-жалки от амеби. Александра може да е всякаква, но е много по-чиста и достойна от тези изчадия. Каква злоба, каква омраза, каква низост, подлост, та чак ги загрозяват и физически. Абсолютна свинщина. За откритите злоби е ясно, но Блага... Ах, Блага, тя е най-ужасна, защото е предател и неблагодарница и с мозък на гълъб. Гергана излезе умна и се сближиха. Ако бях в къщата, мисля, че щях да съм приятел с Александра. Реакцията на Виктор също ми хареса.
Венета при Цитиридис е дефиницията за криндж.

# 500
Той Цитиридис имам чувството, че в началото се кефеше, че бая шоу ще стане, после направо си се уплаши. 😆😆😆

# 501
Да, Цитиридис се уплаши, а Венета е на някакви тежки субстанции непрекъснато.

# 502
  • Варна
Карина е топ, хора. Покрай нея пожар да гори, тя ще се премести да не и е топло 😆
Играе го статист, но и нея не я виждам в лагера на змиите.

# 503
Не знам какво им става на БТВ и защо в продукциите им широко се тиражира буулинг без да има никаква, абсолютно никаква реакция от телевизията! И във Фермата и сега в това долнопробно нещо, което все по-трудно се гледа, без човек да агресира вътрешно и да иска да ги ошамари всичките тия блядки...

# 504
  • София
Рускинчето и помакинята ще останат накрая. Тъпото е, че от шоуто за аудитория показва психически тормоз и после се чудим защо ученички се обиждат и бият. А ние гледаме, възмущава ме се, но пак гледаме

# 505
Не знам какво очаквахте от Блажка, дето невинно и чисто си сваля гащите. Хора с к*рвенска душичка не познавате ли?
Виктория доминира голяма част от участничките, защото са прости на гъбки 😃 Иначе добре закачи Витя с идеята, че може да бъде всичко, което той иска. Само не стана дума и много пари да изкарва.
И най-важното за най-накрая: мисля, че видях нещо като емоция по лицето на Карина при розораздаването 😃

# 506
А ние гледаме, възмущава ме се, но пак гледаме
Начи аз Фермата я приключих доста преди края именно заради това, което показваха към Ваня там. Чини ми се, че и това шоо върви натам. Въобще не ми е нито смешно, нито забавно, нито го намирам за нормално!

# 507
На телевизиите започна да им става ясно, че замират лека-полека. С 1-2 малки изключения аз тв не гледам, или YouTube, или някоя стрийминг платформа. Типично по български се залага на най-долното ниво сеир, но със съжаление трябва да призная, че не е като да не отразява обществото ни, поне от това, което виждам в социалните мрежи през последните две години покрай пандемия и война. Някакъв масов дебилизъм, тонове злоба, липса на критично мислене и каквото още се сетите. Самата аз живея в някакво балонче, защото дори сред познатите ми няма такива хора, но това не означава, че само като прекрачиш прага и вече не си сред тях.

# 508
Ще изчакам и утрешния епизод и май нещата клонят към това да пиша отворемо писмо до About you относно рекламното им лице.

Дори и смешки с произношението на About you не ми се правят. Толкова ми е не на място хумор точно сега. 

# 509
Като писах на Лидл, че хранят насилници във Фермата, найш кво ми отговориха?! Че съжалявали да го чуят, но всеки имал право да яде...

Общи условия

Активация на акаунт