🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 179 000
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ами наистина трябва да има някакъв коректив, не може така! Александра по едно време на кого говореше - на някой от операторите ли? Ще е хубаво да ги съберат на някой от коктейлите и да излъчат някои от изцепките и скандалите вътре. Да се видят острани и Виктор да ги види. Малко ми прилича на озверяла тълпа при екзекуция преди векове и вещиците с кладите.

# 526
Колкото и да е крайна cancel културата в Щатите, има някои типове поведение, за които е необходимо да се приложи. Не знам дали сте следили сагата с жената на Джон Леджънд, Криси Тийгън, но нея буквално я бяха унищожили заради обиди и тормоз в социалните мрежи. А тук в национален ефир те наричат "изрод", "вещица", "грозна мутра" и наградата в предаването, Виктор, казва, че бил преоткрил въпросното същество.

# 527
На Виктория няма ли да и паднат последователите след предаването. Потресена съм от това момиче. Такава злоба и тормоз върху друго човешко същество не е нормално…

# 528
Току-що отново мина промото за утре. И много ми хареса финала. Питонова казва " ЗЛОТО НАВЪН". Приветствам! Злото Капитонова да изчезва нанякъде и ако може да не я виждаме повече по тези географски ширини.
Тази реплика "злото навън" ме разсмя бая. Самото зло Виктория говори за себе си да излезе. Grinning

# 529
Какво е направила Венета на чаршафите на Александра?

# 530
Кат си говорим за брандове, обаче, фешън дейс не спят и новата им кампания е против хейтърите. На предишния сезон им беше рекламно лице Теди Духовникова - красива и популярна, ама не по “онзи” начин. Значи има как да стане…
Между другото аз не смятам, че чебурашка е зъл гений. Основната ѝ конкурентка е лабилна и първосигнална. Основната ѝ дружка е озлобена помакиня с речник и маниер на тираджия. Останалите са безгласни букви или прости хурки. Еми каква игра да играе… При един друг кастинг щеше да мълчи и хленчи като хрисимо селянче. Обаче нивото на продукцията е това

# 531
Какво е направила Венета на чаршафите на Александра?
Ами... 💩

# 532
Руската п*чавра продължава с тормоза и насъскването към тормоз към момичета, които са се осмелили да й пишат, че поведението й е покъртително. Неслучайно е споделила скрийншотовете така, че да се виждат потребителските имена на момичетата и "феновете" й да могат да отидат и да им правят bullying.

Момичета, на сторите горе има три точки и може да се рипортва към Инстаграм за bullying. Аз вече го направих, направете го и вие.

# 533
Утре ще пусна по традиция само финала да видя какъв е неочаквания ход на Виктор. Нямам нерви да гледам гаври по телевизията. Някак ще се чувствам участник в това.

# 534
Момичета, на сторите горе има три точки и може да се рипортва към Инстаграм за bullying. Аз вече го направих, направете го и вие.

Много добра идея!
Ако вземат и ѝ блокнат за известно време профила, а да я видим блогърката какво ще прави!
Рипортвайте! Не се касае само за поведението и в предаване, а за отношение към съвсем реални хора в живия живот.

# 535
С  неудобство наблюдавам, че Венета вече си е класическо пиянде. Това момиче, ако иска да доживее някакви нормални години трябва да влезе да се лекува.

# 536
Изпълних своя граждански дълг за чистота на комуникацията в социалните мрежи. 🛑🐍

# 537
# 538
Виктор май си е спрял коментарите под последната снимка.
Дали наистина се е объркал чак така, че да избере Капитонова? Не знам дали от злоба, но на мен тя не ми е секси. Красива е , но груба и противна.

# 539
Заповядай.

https://instagram.com/victoriakapitonova?utm_medium=copy_link

P.S. писали сме едновременно.
Тази рускиня наистина копае жестоко дъното, жалкото е, че години наред продължава да закача нормални хора и да подстрекава да ги тормозят.
Разказвала съм ви историята как преди време подстрекаваше така срещу едно дете.

Общи условия

Активация на акаунт