🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 178 999
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 570
Вредният бобър заслужава да й закрият ИГ.
Дошла в друга държава и тормози хората...
Да се маха....
Почти се беше стигнало дотам, но по други причини, защото постваше против Путин.

# 571
  • София
Гледах днес малко. Дъно. Още ми горчи.

# 572
аз също докладвах https://www.instagram.com/victoriakapitonova/?utm_medium=copy_link за тормоз. Сакция от инстаграм е най-малкото,което й се полага,дано Александра се вземе в ръце и почне с съдебните дела. Може да се окаже, че пълничкият гологлав чичак до рускинчето в Будапеща може да не е достатъчен да покрие сметките по делата Simple Smile

# 573
Само дето Гери май беше с тях вчера на механата - знаете ли, наистина ми е много интересно сега като гледат "приятелките си" как ги коментират, какво ли им минава през главата. Те съвсем открито си заявяват, че манипулират Благовеста, че е зле и малко й трябва; Деница я наричат леля, Гергана - ДВУпотопна танцьорка. Как ще излезеш после с тия хора на заведение, не знам. Само колкото да им плиснеш чашата в лицето и чантичката.

Снощи са били в "Плаза", но след днешния епизод и коментара за "двупотопната" танцьорка, не съм сигурна, дали ще се появи пак в една компания с Людмила.

Няма приятелства там, има само интереси. И Гери и Александра също не са приятелки.

# 574
  • София
Ще бъде чудесно да й резнат ИГ, да видим как ще печели тогава. Браво за писмото и докладването!
Аз съм в потрес от подкрепата за Венета в ИГ профила на предаването - много хора са писали, че им е любимка и спират да гледат, защото е отпаднала. Close

# 575
Както съм подхванала, ще хвана и на btv да пусна едно писмо как в новините жално ни обясняват и ни показват замъглени кадри на гавра с деца от други деца и едва час и половина след това ни дават показно как се прави.  Rage

Сакция от инстаграм е най-малкото,което й се полага,дано Александра се вземе в ръце и почне с съдебните дела.
И тая същата преди броени дни най-нагло заявява като отговор на въпрос, че нямало за какво да се извинява на Александра. Още ѝ стои на профила.

# 576
Все още едно нещо не мога да проумея - тези големи бели птици, както geri1919 добре се изрази преди време, не осъзнават ли, че без значение каква е Александра и колко ги дразни и как не всичко е излъчено, в момента, в който тя напусне, идва ред на някоя от тях да бъде изядена с парцалите. Това не е отборно предаване с цел създаване на приятелства, Виктор няма да си прави харем, та каква им е изгодата да се сдружават освен в момент, в който усетят кръв във водата, да се навъртят като акули да изкльопат жертвата до следващото кръвопролитие. И за какво лицемерие говорят - всеки играе различни роли в живота си, в предаването съвсем, не вярвам да са си дали обет да не се лъжат една друга или да не си говорят зад гърба.

# 577
Венета е такова страшно дъно, такава алкохолна утайка, че няма накъде. В началото на предаването ми беше забавна, но с всеки следващ епизод ми ставаше все по-противна. Днес просто се оля.
А пък ако това за 💩 на леглото на Александра е вярно, оставам в ступор.

Не знам честно, всички участнички в предаването геодезистки ли са, че не спират да копаят дъното?

В сравнение с тях Александра изглежда направо извисена.

# 578
От ден 1 харесах Александра, видя ми се най-мила, хубава и умна.
От доста време вече не я харесвам, показа си истинското лице, конфликтна, крещи, дразни.
И да, не е нормално психолог да е толкова лабилен, да реве и крещи за всяко нещо.
Така ми се иска да си тръгне. Другите прекаляват с обидите, но тя е нетърпима, нагла и дразнеща.
Един път да ми допадне малкото Вики, като каза на Гергана, че е лицемерна. Така е, до преди 5 минути нареждаше Алекс.
Съгласна съм на 300 процента с всички коментари на Людмила.
Вместо Венета можеше да изгони "нямата" Карина.
И на среща защо не покани Ния Косара?

Искам Капитонката да спечели.

# 579
А пък ако това за 💩 на леглото на Александра е вярно, оставам в ступор.

И аз, но подозирам, че слотът 21 - 22:30 е изключително неподходящ да излъчат такова нещо и би довело до солена глоба от СЕМ.

# 580
Искам Капитонката да спечели.

Питонче, ти ли си? Joy

Байдъуей, да се излъчва малтретиране и тормоз в праймтайма също не е добра идея, но явно СЕМ по това време вече спи.

# 581
Момичета, брилянтни сте! Инста да нямам, ще направя за каузата. Това ще е удар, дето най- много я боли- по последователите. Щом Дениз са й махнали стар профил, какво остава за тая.. Честно- казано, искам просто България да стане отвсякъде непечеливша ниша за това момиче, и да се принуди да я напусне. Съвсем сериозно.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 01:07 от Анонимен

# 582
Няма значение , приятелка ли и е харесва ли я, и какъв интерес гони, важното в случая , че събра кураж и се изправи срещу глутница разярени псета, с лиги по зъбите Sweat Smile

Значи искам да поздравя продуцентите на Тъпнята. И то съвсем сериозно, през ум не ми мина в началото, че ще гледам толкова епизода .Днес поне успяха да предизвикат в мен доста емоции , и радостни и лоши, а аз съм отявлено дърво . Та колкото и да е малоумно предаването, колкото и да се възмущавам на каста - поздравления, чакам утрешната серия с нетърпение , Значи целта е постригната.
И за финал, искам да се извиня за употребата си на обръщения към Виктория и Дениз с туркинята и рускинята (в момент на изнервяне от наглостта на двете персони)).Харесвам много и двата народа , дано не съм ообидила някой неволно Two Hearts

# 583
Кого да си обидила, Аурора, туркините какви неща пишат във ФБ страницата на "Ергенът" за Дениз ... "тази ***** е срам за мюсюлманите".

# 584
😁😁😁
Не съм Питонката.

От самото начало по външен вид ми харесват Алекс, Гери и Виктория.
Алекс вече не ми допада, защото не е добре, само ревове и драми. Вие май забравяте, че от нея тръгнаха всички скандали? Забравяте ли как крещя истерично за на Блага гащите?
Забравихте ли как пя сутрин рано да ги дразни и крещя, рева? Как крещя още в началото и се злоби в басейна? Как прави все циркове и драми пред Виктор?
Как симулира паник атака дори, за да се прави на интересна?
Сега стои и ги гледа злобно, надменно, затова пак се заядоха с нея.

Гергана и тя не ми харесва, прекалено евтино се натискаше на Виктор.

И остава Виктория, обиграна рускиня, прави интриги, но ги прави готино.

Не мислите ли, че 1 човек да се дели от 11, значи проблема е в този 1, не в 11.
За вас Александра психолог ли е? Бихте ли отишли при такъв психолог?

Общи условия

Активация на акаунт