🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 179 006
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 945
  • Terra incognita
Чак ме е яд на себе си, че Марта ми беше фаворит за кратко. Много е зле тази жена. С едни присвити очички, едва- едва гледа, вечно е като напушена и отнесена. На 36г не може една проста паста да сготви, а има дете, все пак. Акълът й е по клубовете, не я виждам като семейна жена.

# 946
Марта с тази престилка..опс рокля е като от Подлите камериерки
Прилича ми на едър породист арабски кон с грива

вилата на Витя е страхотна 1 месец с прекрасна компания ще прекарам

# 947
Срещата не беше уау, но беше приятна и спокойна. Глътка въздух от тягосната атмосфера и дразги.

# 948
Не вярвам, че ще го кажа, ама тоя път Людмила ОТДАЛЕЧЕ  и със затворена уста ми харесва Wink Така де, май цветът на роклята ми харесва Yum

# 949
Меси питката вика,лелеле ужас

# 950
Ш ида да завъртя ина лазаня в рекламната пауза..

# 951
Деница не спират да я обличат в циклама/фуксия/розово, а толкова да не ѝ отива. На Людмила днес отново са ѝ подчертали несъвършенствата. Не е много честно по тези коктейли едни да са много излъскани почти винаги, а други не.

# 952
Ъъъ, не съм доволна..

# 953
  • София
Гримът на рускинята е отврат, изглежда кошмарно

# 954
Марта още не знае иска ли го, не го ли ще. Тук изненада няма. Обаче нещо той ми се видя някак сдържан, макар и с изпълнената сюжетна линия, която им е дадена. Макар и целувки.......нещо не е баш както трябва 

# 955
Уж всички го сакат Витя, а как искрено се радват на целувките, за които си разказват.

# 956
Любопитно ми е Виктор коя зодия е? Някой има ли информация?

# 957
Не вярвам, че ще го кажа, ама тоя път Людмила ОТДАЛЕЧЕ  и със затворена уста ми харесва Wink Така де, май цветът на роклята ми харесва Yum
Много хубаво са я гримирали този път. Нещо не я обичат гримьорките, понякога е с потресаващи гримове.

Виктор е Овен.

# 958
Много си беше готина срещата. Лежерни разговори, усмивки и целувки.
Сега като са толкова злобни момичетата що никой не плю по Марта, що я посрещнаха с въпроси, но и с усмивки? Нали е на втора среща и тя.. всичко си е до човека.
Хубава среща, и Витко наистина я харесва, но не смятам че ще им се получи.

# 959
Ами Марта грам не ми харесва, особено погледа пък хич, изглежда ми като на 2 ракии. Ама  Виктор е на друго мнение. Иначе тя добре си флиртува, без да влага нищо.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 21:58 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт