🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 177 235
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 355
Значи, ако КапитоЛова вземе че напусне по собствена воля, ще се ритна с пета в г@за както има един лаф Joy
Представяте ли си такъв развой??
Тогаз ще оплета търлъци за всички ви...Stuck Out Tongue Winking Eye

Ох, чИ приятно ми стана от тая еретична мислА ....

# 2 356
Ритуалите на Капитонова са точно basic пък не знам тя как ги вижда нещата! За курсът й не ми се мисли на какво ниво ще е! 😂

# 2 357
Значи, ако КапитоЛова вземе че напусне по собствена воля, ще се ритна с пета в г@за както има един лаф Joy

[/quote

Едва ли точно тая пача ще се предаде без бой, те рускините са нахални като конски мухи, поведението и не показва, че би се предала.

# 2 358
Здравейте на всички, аз нещо ми изчезна мерака за коментиране, защото нещо тъпометъра удари дъното или върха не знам...Толкова изкуствено и нереално ми изглежда всичко това, че толкова тъпи и елемтарни същества не ми се иска да вярвам, че съществуват..

Имам един въпрос, не знам дали някой е питал или отговарял, ама ако някой има инфо може ли да ми каже : помните ли на срещата на Блага с Ергена, бяха в един ресторант, тип с балкон, с уникален изглед. Някой да знае къде се намира това нещо ? Или ако го разпознава и е бил/а там, да каже как се казва мястото?  Бих искала, при възможност да отида до там някой ден и да се полюбувам на уникалната гледка Simple Smile.

# 2 359
На първо четене - две неща.

Да е жив и здрав спасителят да наблюдава морето, че с такава спасителка всичките са се удавили.

Младоженецът изобщо не му дреме, че младоженката всеки момент ще го изпие с поглед. Или му шарят очите я по кумата, я по шаферките. Joy

Като заключение на два статични кадъра - "Пънете се момичета! Не ми дреме особено."

# 2 360
  • София
Е, как! Той позирВа, те го гледат влИбено Heart Eyes

# 2 361
Аха..същий Дейвид Хаселхоф Joy

Показвам. За по- младите

# 2 362
А Денизчето да я разбираме като Памела Андерсън или Ясмийн Блийт?
Скрит текст:

Или може би Кармен Електра?
Скрит текст:

Ей го! Предпремиерен сезон на "Ергенът" от 90-те. Joy
Скрит текст:

# 2 363
Еййц, този спасител(Мич Бюканън) ми се е падал на картинка от дъвка.
Мисля, че някаква врътка ще направят, няма да е реално обезрозена А.

# 2 364
  • София
Може пък тя да му се е примолила да не й даде роза. Или да е избухнала пред него, показвайки демоничната си страна и той да се е разочаровал тотално.

# 2 365
Ох, момичета, не ви изпускам от поглед.
Чета, чета и чета, разплетох си терлика от притеснение. Тета, да го пращам да го изплетеш отново?
Ама чакай, нека да мине и утрешното предаване, че да ти ги пратя чифт, за да ми ги скроиш отново 😍 🙏🙏🙏

# 2 366
Здравейте на всички 🤗
Не следя темите и се извинявам, ако сте коментирали, но знаете ли от къде е колието с малкото камъче на Виктория К.

# 2 367
Може пък тя да му се е примолила да не й даде роза. Или да е избухнала пред него, показвайки демоничната си страна и той да се е разочаровал тотално.
Второто може.
На първото по-добър ѝ е ходът на му откаже розата, отколкото да ходи да му се моли да не ѝ дава, че и отделно да им прави кефа на противничките ѝ, че тя не получава. Едно е тя да му откаже, друго е той да я прати вкъщи.

Здравейте на всички 🤗
Не следя темите и се извинявам, ако сте коментирали, но знаете ли от къде е колието с малкото камъче на Виктория К.
Наричат го диамант на корда. Предлага се от SSG.  Пусни го в гугъл.

# 2 368
Диамант на Корда!!!!
Ама има търсачка за Бога!!!

# 2 369
Оказа се, че имам позната, която работи при Деница. Много нелицеприятни неща ми разказа, само малко ще ви споделя тук.  Деница ѝ е шефка. Постоянно си има мъжко обкръжение и все от женени. Единият я уредил на тази работа, другият направил луксозен ремонт на къщата ѝ, трети я води по екзотични почивки. На работа се вясвала 2-3 пъти в месеца - да разпише каквото са ѝ казали. Шеф си е (нали имаше предположения, че се представя с друга длъжност, вярно било писаното във визитката), но недолюбвана от жените, особени тези, чиито мъже се забавляват с нея.
Другото не мога тук да го пльосна, че ще ми излезе има на клюкарка. Stuck Out Tongue
И тихУ, това  на уше ви го казвам и само на вас!

Общи условия

Активация на акаунт