🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 177 305
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 370
Явно са слепи тия женени мъже

# 2 371
Няма да си ходи Александра, защо да го прави? Тъкмо си оплете паяжината,  бръмкат си всичките мухички в нея, няма повод да връща роза. Виктор пък да я изгони -  хептен не вярвам. Най-много да спретнат от шоуто някой номер като с Кулагин и да се зарадват... временно. А твърде възможно е и  на съвсем друго нещо да са се зарадвали и анонсът да е провокация.

# 2 372
Явно са слепи тия женени мъже
За Козлодуй явно си е атракция, знам ли.

# 2 373
Някой беше сравнил Виктория Капитонова с бобър. Опитвам се да я намеря тази снимка която видях тук, но не я намирам вече. Мисля че точно на това прилича в лицето .Joy

# 2 374
И аз същото си помислих за Деница като я представиха. Тези длъжности не се заемат ей така от красиви жени. Поне едно нещо може да и се признае, по-умна е от Капитонова и Дениз и е монетизирала правилно. Според мен е възможно Александра да вэрне розата. Откъде тези слухове, че семейството й е заможно? Каза, че е била в Испания и Франция, но не спомена да е учила, което е странно, ако е от богато семейство.

# 2 375
  • Варна
Диамант на Корда!!!!
Ама има търсачка за Бога!!!
Туй е питонката, почна с рекламите и ритуалите 😂😂😂

# 2 376
Абе видях едни терлици. Да знаете някой да плете..мноО ми харесаха Joy

# 2 377
Оказа се, че имам позната, която работи при Деница. Много нелицеприятни неща ми разказа, само малко ще ви споделя тук.  Деница ѝ е шефка. Постоянно си има мъжко обкръжение и все от женени. Единият я уредил на тази работа, другият направил луксозен ремонт на къщата ѝ, трети я води по екзотични почивки. На работа се вясвала 2-3 пъти в месеца - да разпише каквото са ѝ казали. Шеф си е (нали имаше предположения, че се представя с друга длъжност, вярно било писаното във визитката), но недолюбвана от жените, особени тези, чиито мъже се забавляват с нея.
Другото не мога тук да го пльосна, че ще ми излезе има на клюкарка. Stuck Out Tongue
И тихУ, това  на уше ви го казвам и само на вас!
Оооо като си казала А,казвай и Б,моля! Давам ти роза и споделяй без притеснение!😀🙏🏻🌹

# 2 378
Добър вечер, мадами и мадамчовци.
Е, значи Деница все пак е интересна с нещо на мъжете, за да ги омотава така и да постига цели.  Един хайде, но повече…. Друг е въпросът, че ако са женени, моралът стои на дневен ред, но.. не мога да съдя друг избор, щом не е моят,  важно ми е аз да не постъпя така. Стискам палци да не е така, аз утре защото не харесвам Виктория също мога да напиша.. то к’во да напиша всъщност, нейните номерца са действителни. 😂😂😂
Ениуей, жената едва ли лъже, няма абсолютно никакъв смисъл, но не познавам ли човека от първо лице, не вярвам веднага.

# 2 379
По вече сме запознати с плетка на корда с диамант...

# 2 380
Ох, още не съм изтрещяла каквото рекламирВат Виктория и сие да го искам, само маретките на Йергенчиту ми се хрупат Joy
И да ви споделя, БЕЗПЛАТНО, една позната ми го каза, мушите зарядното в портмонето и ви идват пари Grinning, трябва и дупето да си тръчнете, но това не го забелязвате, вярвайте Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 381
Мина рекламката на маретките, вадя плетките.
Ма кой го гледа туй тъпото предаванье ве....загубени хора Joy

# 2 382
Още ли някой гледа тая тъпня? Какви хора сте вие не мога да разбера. Close

# 2 383
Още ли някой гледа тая тъпня? Какви хора сте вие не мога да разбера. Close
И ММ казваше така, но ей ни наредени с нещо сладко пред телевизора и чакаме 😀😀

# 2 384
Валидол съм нагласила до мен аз.  ...

Общи условия

Активация на акаунт