🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #8

• 173 141
  • 3 706
  •   1
Отговори
# 2 730
Сашо Кадиев се опита да задълбае и в личната история на Венета, 2 пъти я пита ама какво е направил баща й, та толкова да я нарани и травмира и тя всеки път му казваше, че не иска да говори за това... Жалко, наистина му симпатизирах.
А забелязахте ли как единствената, която отново беше оплюта от другите по време на фотосесията, беше Алекс? "Много й отиват тия дрехи на слугиня хихихи" и всички пригласят и гледат отстрани със завист и омраза точно като злите сестри на Пепеляшка, та наистина много добре й пасна тази роля. Simple Smile Дениз: "Хубавите ябълки прасетата ги ядат". ДЕНИЦА: "АБСОЛЮТНО!". Какво класно вижда Александра в козлодуйката, та чак да я "обича", не ми е ясно много. Освен ако след предаването не се е извинила, не виждам как могат да бъдат приятелки в момента. Как да симпатизираш на друга участничка в момента от това, което виждаме с очите си?!
Коронясването също не беше случайно и според мен. И хващането на букета. Simple Smile Това, че откликна единствено на нейния опит за близост с невинната целувка по бузата също си е показателно. Wink

# 2 731
  • София
Здравейте, опитвам да намеря линковете с последните епизоди. Дали колежката ги качва още или е преустановила, защото нищо не намирам. Поздрави.
Епизод 14

Епизод 15

Ергенът - Епизод 16   14.04.2022
Скрит текст:

.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 15:37 от Mari_Mar

# 2 732
Ще е готино ако Сашка не получи роза, а за сметка на това получи накаква екскурзия/преспиване при Витя. По модела навън 😃
Може Марта е решила повече да не кисне - явно е, че не харесва Виктор.
ММ се оказа някакъв странен човек,  щото вика искам Блажка да седи до края и всеки път да получава роза последна и да реве, чак със сополи 😂 иначе стайлингът ѝ беше потресаващ вчера, особено на коктейла. Ромка-аботуриентка от преди 20г. 😂
Преминавам към стайлинга на другите: Капитонова я бяха облекли в някакво парцаливо комплектче за вечерята. Деница с тия неонови токли е потресаваща, ама поне косата ѝ беше прилична.
Като казах Деница, довечера явно пак ще жалкарства като се обяснява на Виктор. Между другото моята позната също изтъкна, че в живота се навъртала около мъже за облаги. Още като студентка се залепила за някакъв чичак, за да я вкара в АЕЦ-а. Явно си е останала някаква мечта да бъде с мъже като Виктор (по-моделски тип). Всичко много хубаво, ама започна да си вярва, че е в играта за избор на ергенина 😂😂😂 Не че Марта не ѝ пологна да си повярва де

# 2 733
Твърде рано ще е да зареже Марта, но пък сигурно вече му е прегряла главата от чудене тя харесва ли го достатъчно, то се видя че той предпочита лесното. С Деница също няма за какво да си общуват, а Ния-Каквобеше не забелязах там ли е още въобще или не. Гергана почна да се изявява като Новата Венета, хем изявена лепка, хем стана гръмогласна, вероятно ще остане още някой и друг епизод. Мисля да проспя поне следващите четири епизода, пък вие разказвайте подробно, ще ви чета.

# 2 734
Със сигурност ще остане без червена роза Алекс, но Виктор ще извади някоя друга, в различен цвят, от джобчето с бельото на Блага, само за нея! Няма как да я изкара сега. Такъв спойлер чак, не вярвам!

# 2 735
Със сигурност ще остане без червена роза Алекс, а ще извади някоя в друг цвят от джобчето с бельото на Блага, само за нея!

Ааааа. От някой друг джоб ще да е! Smiley
Прибра на Блага памучните пликчета във вътрешния джоб на сакото си. (Дали е минало през химическото това сако, преди да го върнат в гардероба, че е назаем и за малко?)
Ако ще я вади от същия джоб, тази роза трябва да е или кристална миниатюра, или златна такава. За ужас на Виктория.Satisfied

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 15:51 от geri1919

# 2 736
Позволете ми да се присъединя към ,,фенклуба” на Гергана. Кефи ме тая мацка, и това е. Открих я някъде по средата на предаването и захаресах.
Първо- на външен вид: много ми харесва. Тяло ясно, стройна, секси е, чудесна коса, чудесна усмивка, носле. Разбира се, тука момичетата са наблюдателни, ще намерят недостатъци обаче аз много обичам да си харесам просто мъж или жена на визия и да си кажа- ей, това е, този човек е красив просто. Без да задълбавам. Смятам, че е емоционална и ранима, не смятам, че е глупава. Не смятам даже, че е толкова нахална и нападателна, колкото се опитват да я изкарат. Просто всячески се опитва да впечатли Виктор. Може да не ви се вярва, но е възможно досега наистина да не са я отхвърляли, хубавелка е. И сега като е за пръв път- олеле мале. Даже ми е забавна. Шоуто ще й е опит, за съжаление понякога така става, просто няма химия. Това не означава, че не е огън мацка, просто не са си паснали, не е драма, че Виктор не се е чувствал привлечен от нея. Сигурна съм, че бол други свободни мъже, биха я… да го кажем меко- сграбчили, още в началото. Аз честно -казано предполагам какво става в нейната глава и защо така се тръшка: защото си мисли, че много по- непривлекателни момичета от нея, са предпочитани от Виктор, а тя не успява. И за двете е вярно според мен 😂😂😂. И за мен е много по- красива от.. май всички, но Виктор не я харесва. Ако я харесваше, щеше още повече да й се набива красотата за зрителското око. Иначе мрънканията са й мрънкания, но…. Не са ехидни, подмолни като на Капитонова. С две думи: предпочитам си аз нашето: и на външен вид, че и на характер . 😂❤fuego-то ли, или както там се каза 😁😁😁

# 2 737
Сега изгледах пак фотосесията на Виктор и Александра. Ами прекрасна е - като в някакъв романтичен филм. В момента, в който тя седна в него и се погледнаха в очите, сякаш всичко и всички около тях изчезнаха. Напълно забравиха, че около тях има хора - само стояха, гледаха се и се радваха на близостта си. Целувките им бяха толкова нежни и искрени. Охххх, много романтично....

# 2 738
Честно казано изгарям да видя общата култура на миските, които смятат, че красотата е на първо място от мозъка в главата.

# 2 739
Интересно беше снощи. И смешно. Още по-смешно ми е гифчето с Блага тук Simple Smile))
Според мен се получиха най-добре фотосесиите с Виктория ( понеже каквато и да е иначе, има идеи и се оказаха добри с непринудени пози), с Дениз ( просто си личи, че и тя има опит), и с Алекс. При тези с Алекс и Виктория имаше химия, с Дениз - тцЪ.
Имаше много хляб във фотосесията Адам и Ева, но Гергана се оказа много тъпо парче и за съжаление изобщо не е добра актриса, за каквато се мисли. Единственото изражение, което има е това на прелъстителка, и то на доста агресивна такава. Изпод нея "Адам" изглеждаше ужасно измъчен и направо береше душа.
Сватбената фотосесия изобщо не ми допадна. Деница изглеждаше доста повехнала булка. Извинете - аз се омъжих на 40 г и пак изглеждам по-свежо и по-млада от нея на снимките. Май се е усетила Деница, че часовникът тиктака неумолимо и започва да й личи, но то само с бързане не стават нещата. Все повече започва да  се държи като тьотка. Една такава квака и каканиже и силно ми напомня за разни типажи от книгите на Джейн Остин.
Фотосесията с Тичащия секс беше най-смешна. Така, както я бяха провесили на снимачната площадка повече ми навяваше мисли за кланичен рандеман и за провесено в месарски магазин теле, отколкото за 50 нюанса сиво. Чудя се какво ли въображение трябва да са имали останалите, та чак да ги хване яд, че да късат воали и скубят завистливо коси. Толкова нелепа беше Блага в садо-мазохистичната си роля.
Виктор много добре постави Виктория на мястото й. Защо ми се стори, че пак й даде роза само с бодли?

# 2 740
Сега изгледах пак фотосесията на Виктор и Александра. Ами прекрасна е - като в някакъв романтичен филм. В момента, в който тя седна в него и се погледнаха в очите, сякаш всичко и всички около тях изчезнаха. Напълно забравиха, че около тях има хора - само стояха, гледаха се и се радваха на близостта си. Целувките им бяха толкова нежни и искрени. Охххх, много романтично....
Дааа, красиво беше, нежно, истинско. И срещата им от 12 епизод изгледах пак. Като във филм по книга на Никълъс Спаркс са. Heart Eyes

# 2 741
На мен ми се върти една пъклена идея за предаването.
Дали пък не са заснели по няколко сцени и да излъчват тази, който да пасва на рейтинга към момента на излъчване? Доста е интересно, защото след скандалите миналата седмица, тази седмица всичко е цветя и рози. Чак се зачудих това същото шоу ли е? Голямо разбирателство демонстрираха участничките изведнъж.

# 2 742
  • София
Забавлявах се с епизода вчера. Мисля, че всички фотосесии минаха добре с изключение на тази с Гергана, която почти изнасили горкия ерген. Ами той не я харесва, каква е драмата. Имам чувството, че е свикнала да ходи само по клубове, където пияни мъже да я черпят и да й обясняват колко е готина. Може би в началото е мислела, че ще отвее конкуренцията, а сега нещата се подреждат по друг начин и не може да го преживее. Иначе нито ми харесва външно, нито като поведение. Прилича на разглезена лека жена.
Много се смях на гифчето с Блага, стъпва накриво или крачетата й са малко криви и като тича е голям майтап. Мъчи се да го привлече  със своята с%ксуалност, но не й се получава много. Сигурно зад камерите Виктор с радост би се поддал на напъните й, но дори да иска там няма да го направи, защото тя не показва нищо друго.
Днес е възможно Сашка да си тръгне, въпреки че Ния-Косара и Карина, че и Люси отдавна е трябвало да изчезнат. Но може да ги пазят да друга сюжетна линия, която да излезе скоро.
Направи ми впечатление как рускинята се сви и задърпа, когато ергенинът я прегърна на срещата. Инстинктивно показа, че не го харесва. Тя, подобно на Гергана е доста агресивна по свой начин и това не допада много.
Да видим какво ще стане днес. Противно на очакванията, но ми харесва да гледам предаването

# 2 743
Някой сполучливо сравни Деница с тризначките. И на мен оттогава все на тях ми прилича.
Не знам кой и как реши, че Деница е по--умна от златотърсачките. За мен няма интелигентно или одухотворено излъчване.
Поведението много влие за това как се приема една личност. За повечето Виктория е зла, грозна и т.н., на база показаното във формата, но според мен визуално тя е красива. Дениз, Марта, Гергана също са хубавици. Без да гледам характера, поведението и ролята им.

# 2 744
Освен, че се задърпа Виктор щеше да я целуне и по устата но тя се обърна напред точно в този момент и го спря. Чудя се дали е заради спонсора. Защото Виктор със сигурност е по-привлекателен от него.

Общи условия

Активация на акаунт